Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אשמח לעזרתכם בעזרה בבחירת רכב לרכישה . 

השימוש היום-יומי הוא בגדול לעבודה וחזור, סדר גודל של כ20 ק"מ לכיוון 

אשמח להמלצה לרכב בטווח מחירים של עד כ50,000 ש"ח, רכב שנחשב אמין לשימוש שרשמתי 

האמת ש2 רכבים משכו לי את העין בעיקר והם יונדאי סונטה שנת 2017 ורנו מגאן דיזל, אשמח גם לחוות דעת עליהם למי שמכיר .

תודה רבה מראש לכל העוזרים ! 

פורסם

יש לך צורך ברכב גדול (מבחינת נוסעים ומטען)? אין לך בעית תנועה וחניה בעיר הצפופה? האם לא עדיף רכב יותר קטן אבל חדיש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

- כן, 20 ק"מ שרובם בין עירוני .

- אין בעיה מבחינת חניות\נסיעה בעיר צפופה - כרגע יש 2 רכבי מיני אבל מתכוננים להרחבת המשפחה וכו', לכן ההעדפה היא לרכב משפחתי יותר .

תודה רבה ! 

פורסם

סקודה אוקטביה/ראפיד ודומיה יכולות להתאים לשימושים האלה, מגאן דיזל יכול להתאים בתנאי שיגיע לטמפרטורת עבודה , עדיפות לדגמי רנו בלי אוריאה.

פורסם

תודה על המענה

בנוסף האם יונדאי קשקאי שנת 2017 מתאימה לצרכים האלה ונחשבת אמינה ?

וגם קיבלתי המלצה על פיאט טיפו, למרות שנמכרת מתחת סכום שרשמתי היא נראית דווקא אופציה נחמדה .

אשמח בבקשה לעוד המלצות לרכבים בטווח של עד כ50-60 אלף ש"ח עם דגש על אמינות 

המון תודה ! 

פורסם

חחחח כן התחברו לי 2 רכבים יחד, השאלה הייתה  האם גם ניסאן קשקאי תתאים לצרכים האלה, אבל אני רואה שרשמת שהמנוע בעייתי בשנים האלו .

טוב אז הבנתי שאני צריך לרדת מהסונטה וניסאן קשקאי . 

יש אולי המלצות בגזרת המיני\סופר מיני ? אבל כאלה שהן קצת יותר מרווחות בפנים שלהם ?

תודה רבה ! 

פורסם

״מתכוננים להרחבת המשפחה״ - זה אומר מושבי בטיחות ועגלה. בהנחה שמדובר בילד אחד זה פוסל את גזרת המיני (חוץ, אולי, מהדגמים שעל סף סופרמיני), וגם אז לשים לב לכמה דברים:

1. גודל תא המטען, שצריך להכיל את העגלה (בחודשים הראשונים בתצורת אמבטיה) ושאר הציוד.

2. מרווח מספק בין בספסל האחורי למושבים הקדמיים כי מושב בטיחות בתצורה המתאימה לתינוק צעיר, כלומר גב לפנים ומצב שכיבה, דוחק את המושב הקדמי לפנים עד כדי קושי להושיב בו נוסע.

3. אתה רוצה גישה נוחה לספסל האחורי, מה שאומר דלת אחורית יחסית רחבה ורצוי גג גבוה.

4. תשתית איזופיקס למושבי הבטיחות.

הניסיון של הבנים שלי, כל אחד עם תינוקת, בשנתיים האחרונות:

קורולה סדאן דור קודם (2019)- מספקת את הצרכים.

סיאט ארונה - מספקת את הצרכים.

סקודה סקאלה - מספקת את הצרכים. המבנה הסטיישני מוצלח.

יונדאי i20 דור קודם (2018) - מספקת אבל גבולית. גם צריך ללמוד לסדר את העגלה בבגאג׳ וגם לדחוף את המושב שליד הנהג קדימה..

שים לב שבתוצרת VAG תיבות DSG שמצריכות התרגלות מסויימת מבחינת התפעול בהשוואה לתיבות פלנטריות או רציפות. לא משהו בעייתי, רק טיפה תשומת לב.

אגב, רכב שהייתי בודק הוא הסוזוקי קרוסאובר טורבו (דגמי 2017 ומעלה). לוקה במערכות עזר לנהג שהגיעו לדגם הזה באיחור, אבל חלל נוסעים ומטען מוצלח מאוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

״מתכוננים להרחבת המשפחה״ - זה אומר מושבי בטיחות ועגלה. בהנחה שמדובר בילד אחד זה פוסל את גזרת המיני (חוץ, אולי, מהדגמים שעל סף סופרמיני), וגם אז לשים לב לכמה דברים:

1. גודל תא המטען, שצריך להכיל את העגלה (בחודשים הראשונים בתצורת אמבטיה) ושאר הציוד.

2. מרווח מספק בין בספסל האחורי למושבים הקדמיים כי מושב בטיחות בתצורה המתאימה לתינוק צעיר, כלומר גב לפנים ומצב שכיבה, דוחק את המושב הקדמי לפנים עד כדי קושי להושיב בו נוסע.

3. אתה רוצה גישה נוחה לספסל האחורי, מה שאומר דלת אחורית יחסית רחבה ורצוי גג גבוה.

.....

תודה רבה על המענה המפורט קודם כל ! 

לפי הרוב, כנראה שאבדוק יותר בכיוון של הרכבים הבאים :

טויוטה קורולה 

סיאט ארונה

סקודה אוקטביה

יונדאי i20 .

כנראה ארד מההרפתקאה של רנו גראנד קופה והיונדאי סונטה ראיתי דעות חלוקות בנושא - למרות שגילוי נאות, אני מחזיק ברנו קליאו 2013 שמחזיקה לי יפה כבר 6 שנים 

תודה לכולם, במידה ומישהו עולה עם רעיון נוסף אשמח לעוד הצעות .

תודה רבה ! 

פורסם

אחי היקר,

ממליץ בחום על טויוטה פריוס, מה שייכנס בתקציב 

ואם זה לא בנמצא, טויוטה אוריס (הרוב הן סטיישן)

ובלבד, שהסוללה ההיברידית נמצאת תחת אחריות / הרחבת אחריות (ביטוח) של יבואן מורשה.

אתה תיהנה מאמינות מופלאה , נוחות ותא מטען גדול.

בהצלחה!

פורסם
לפני כשעה, Liranyechiel כתב:

כן הבעיה שטויוטה בטווח מחירים הזה ועוד היברידית זו בעיה למצוא, מאמין שרובן עברו כבר מזמן את האחריות לסוללה . 

תודה אבל ! 

לא בהכרח.

לפי מה שזכור לי,

טויוטה נותנת אחריות אוטומטית לכל רכב היברידי על הסוללה עד 7 שנים על הכביש.

ניתן להאריך את האחריות מעבר לכך, בתמורה לתשלום של כמה מאות שקלים, והאחריות הינה עד שנה או 15 אלף ק"מ, המוקדם מביניהם.

ניתן להאריך את האחריות עד 12 שנה על הכביש ( אולי אפשר יותר , כדאי לודא)

ומניסיוני עם פריוס, קניתי אותה עם מעל 200 א' , והיא הייתה פשוט מצויינת, מכרתי אותה די בקלות, באיזור ה- 250 א'.

אלה רכבים מעולים!

פורסם

כן טויוטה מוכרים באמינות שלהם 

באתר של טויוטה ראיתי שהאחריות יצרן על סוללה היברידית היא 5 שנים או 100,000 ק"מ, המוקדם מביניהם .

אז קצת בעיה למצוא אחת עם הדרישה הזו .

ד"א יש לך התנסות או היכרות עם סוגי המאזדה 3\6 משנת 2017 והאם יש להם איזו בעיה\מחלה מוכרת ? 

תודה על המענה

פורסם (נערך)

אבל אפשר להאריך אחריות עד 12 שנה. עולה כמה מאות שקלים לשנה טמצריך ביקור במוסך מורשה יבואן. אפשר לרכוש רכב בן למעלה מ-5 שנים, אבל זה מחייב לבדוק שהאחריות הוארכה (כדי לשמור על רציפות) או לבצע פעולה קצת יותר מורכבת של חידוש האחריות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...