Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבה מוזרה

sk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
]אני חייב לציין שגם אני נקרעתי מצחוק עכשיו שקראתי את זה!! :lol:

לגנבים אין בושה, הם גונבים הכל!!

לי גנבו פעמיים את המגב האחורי באונו, לדוד שלי יש סקודה פבורייט וגנבו לו פעם אחת את אחד מהמתזים הקדמיים.

גניבת מגב אחורי באונו זה די נפוץ לי כבר פעמים הורידו אותו.

פיאג'ו טייפון ז"ל

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גניבת מגב אחורי באונו זה די נפוץ לי כבר פעמים הורידו אותו.

זה שזה נפוץ זה נכון, אבל זה כבר התחיל לעלות לי על העצבים כל הקטע הזה (הם גם גונבים את הזרוע) אז בפעם הבאה שיגנבו לי את המגב- תחכה לגנב הפתעה לא נעימה. אני מקווה בשבילו שהוא לא ייגע במגב הזה.

פורסם

ואאוו, זו אכן אחת הגנבות ההזויות ביותר ששמעתי עליהן!!!

מוזר ומקומם...

לפרק ראש צריך זמן, לפחות חצי שעה במיקרה הטוב, וזה לא כל כך נוח בתנאים לא אידאליים...

צריך לפרק צינורות, ומיכסים כדי להגיע את הראש (בדרך כלל), לפרק מאניפול, קרבורטור, ועוד....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ואאוו, זו אכן אחת הגנבות ההזויות ביותר ששמעתי עליהן!!!

מוזר ומקומם...

לפרק ראש צריך זמן, לפחות חצי שעה במיקרה הטוב, וזה לא כל כך נוח בתנאים לא אידאליים...

צריך לפרק צינורות, ומיכסים כדי להגיע את הראש (בדרך כלל), לפרק מאניפול, קרבורטור, ועוד....

גיליכן אבל אתה שוכח שלא מעניין אותם כל כך שלמות המכלולים הללו, ולכן מה שאפשר חותכים והולכים (לא מנסיון:wink: ).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

לי גנבו פעם פגוש אחורי קומפלט של אופל אומגה בצהרי היום במרכז ירושלים...

במוסך התגלגלו מצחוק...

בחברת הביטוח שמחו קצת פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא חשבת על זה שאולי אחד מדיירי הבניין עשה את זה?

לקחנו את הקלטת מהמצלמות למשטרה וזה באמת היה אחד הדירים בבניין ממול

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

באוירת החג המוזרה הזו שכל אחד מספר סיפור בסגנוןחבר שלי אמא שלו אז הבנדוד של אחותה מצד הסבא זה עם השיער הארוך גנבו לו..

אז אני לא יכול לשחות נגד הזרם...

שבוע שעבר גנבו לחבר טוב מאד שלי מההונדה סיביק ליסינג שלו את דלת הבגאז'...

כן כן נו זה שהשומר בקניון מרים "ומחטט"...

שאמא לו ניגשה לחברה של הליסינג אמרו לה אחרי בדיקה שעכשיו הם מבנים למה גנבו..

3500 שקלים.

אז אולי מניאקים אבל סכוניים.. גנבו לרכב ליסינג ולא ל3 הונדות הזהות שהיו בחניה.. :)

חג שמח וטעים

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

נו, באמת - דיווחתי על זה לפני מספר חודשים:

לי גנבו מסילה (אחת!) של הפס שמסתיר את ההכנה לגגון.

מתחת לבית, שבוע אחרי גניבת צלחות הפלסטיק המקוריות (גם מתחת לבית).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חברים,

מה אגיד לכם... אני קורא את הסיפורים שלכם ומרגיש כמו בקומדיה... אני עדיין צוחק. כמובן שלא עליכם כי לאף אחד לא מגיע שיגנבו לו משהו (אפילו מצית). אבל עדיין, הדברים שגונבים... לא חשבתי שמגיעים לרמה כזאת בארץ... כרגיל ישראל תמיד מפתיעה אותי מחדש... חג שמח ונטול גנבות לכולם.

Veni Vidi Vici

פורסם
חברים,

מה אגיד לכם... אני קורא את הסיפורים שלכם ומרגיש כמו בקומדיה... אני עדיין צוחק. כמובן שלא עליכם כי לאף אחד לא מגיע שיגנבו לו משהו (אפילו מצית). אבל עדיין, הדברים שגונבים... לא חשבתי שמגיעים לרמה כזאת בארץ... כרגיל ישראל תמיד מפתיעה אותי מחדש... חג שמח ונטול גנבות לכולם.

אכן, עבירות רכוש הן מכת מדינה, ולאף אחד לא מגיע שיגנבו לו חלקים מהרכב.

attachment.php?attachmentid=24300

.

פורסם

סיפור שקרוב משפחה, שגם מכונאי רכב סיפר לי אתמול עקב השירשור הזה,

מישהו עבד איתו, בלי קשר לרכבים, והיתקשר אליו אמר שהוא הניע ופתאום כל המנורות דלוקות יש בעיות עם האוטו וזה

הקרוב הלך ובדק, גילה שגנבו לו את הקרבורטור...

פורסם

גנבות מסוג זה הן בדרך כלל מאנשים שמכירים את הרכב, שכנים או אנשים אשר גרים בסביבה, וחסר להם חלק ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומה עשו להם? אמרו להם "נו נו נו!", הביאו להם מכה על היד ושלחו אותם למעצר בית ע"מ שיוכלו לחזור ולפרוץ בשכונה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...