Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים.

אני ואשתי מחפשים יעד בטן גב איכותי ולא יקר מדי לאיזור סוף ספטמבר או במהלך אוקטובר.

אנחנו רוצים משהו כמו 4-7 לילות, העדיפות שלנו גם הכל כלול אבל נתפשר גם על ארוחת בוקר במינימום.

חשוב לי שלא יהיה בחגים קודם כל בגלל המחיר וב' כל בגלל שאני מעדיף כמה שפחות ילדים בטיול.

הדבר הראשון כמובן שעולה לראש זה אילת, אבל אילת נכון לכרגע יקרה בטירוף בתקופת הזמן הזו שאני מחפש וממש לא בא לי לשלם מחיר למלון כשאני כנראה יכול למצוא ביותר זול איזה חבילת נופש לחו"ל.

אז כן, אני ממש לא פוסל אילת, אבל אם תמליצו על אילת אז אשמח לקבל מכם חוות דעת למלונות שלדעתכם לא יקרים מדי (ואם אפשר בונוס גם למבוגרים בלבד, מדהים).

אם לא אילת, אשמח לקבל מכם חוות דעת ליעדים כאלו שבחודש אוקטובר המזג אוויר מספיק חמים ונעים בשביל ללכת עם בגדים קצרים, בגד ים ובעיקר לנפוש בשקט בחוף ים או בבריכה.

במידה וזה חו"ל, אז חשוב לי שיהיה יעד ידידותי לישראלים (כמה שניתן כמובן), עם אוכל טוב ולא טיסה ארוכה מדי(עד 3-4 שעות במקסימום).

חפרתי, תודה מראש לכולם!

פורסם

רק השנקל שלי..

אוקטובר + במרחק 3-4 שעות = קר. לא מכיר יעד חם באוקטובר אלא אם כן מדברים על תאילנד וכד'.

"חבילת נופש" הוא מושג לפראיירים. בערך כמו תיווך נדלן או מימון חוץ בנקאי. חפש לך יעד מעניין, תזמין טיסות לבד ותסגור מלון לבד ב Booking.

לגבי עצם העניין, אני פחות בענייני בטן גב, רוב החופשות שלי הן באיזור אוקטובר לטיולים רגליים בערים מרכזיות באירופה.

מה שכן, אני זוכר חופשה שקיבלנו פעם איכשהו בחינם, במלון לאונרדו קלאב בים המלח, הכל כלול. המלון לא פסגת החלומות והאוכל משביע.. אבל היינו רק זוג ללא ילדים ורוב היום רבצנו על שפת הבריכה עם בירה ולכן החוויה זכורה לי כחיובית דווקא. שוב - רק אם אתה מוצא מחיר רצפה כי זו לא איזו חופשת חלומות, פשוט מקום לברוח אליו קצת.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

קודם כל, חגי תשרי השנה הם 22.9-13.10, כך שאתה מדבר או על אמצא ספטמבר או על המחצית השניה של אוקטובר.

אני מסכים לגמרי עם @omricn - לא סובל בטן גב, לוקח לי בין 3 ל-12 שעות להתחיל לסבול מקוצים בישבן, ומרכיב את החופשות בעצמי.

מכל מקום, באתר של כל ספק תיירות תוכל למצוא חבילות נופש כבקשתך.

המלצה אחת חמה - להקפיד על טיסה בחברות ישראליות, גם אם עולה קצת יותר

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קפריסין. 

מזג אויר כמו בארץ, עלויות 50-70 אחוז, טיסה קצרה, חובבי ישראל. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בימים כתיקונם הייתי מציע דובאי לבטן גב בחורף אבל לא נראה שזה זמן טוב.

אמנם באירופה קריר אבל יש מספיק מרחצאות וסאונות שתוכל להעביר כמה ימים עם בגד ים על שפת הבריכה ככה ששווה לשקול.

פורסם
לפני 20 שעות, omricn כתב:

רק השנקל שלי..

אוקטובר + במרחק 3-4 שעות = קר. לא מכיר יעד חם באוקטובר אלא אם כן מדברים על תאילנד וכד'.

יש אמת בדבריך, התחלתי גם לחשוב על תחילת ספטמבר, לפני החגים אבל אחרי שהילדים חוזרים לבתי הספר. אולי זה פותח אופציות חדשות או שדין ספטמבר כדין אוקטובר?

"חבילת נופש" הוא מושג לפראיירים. בערך כמו תיווך נדלן או מימון חוץ בנקאי. חפש לך יעד מעניין, תזמין טיסות לבד ותסגור מלון לבד ב Booking.

לגבי עצם העניין, אני פחות בענייני בטן גב, רוב החופשות שלי הן באיזור אוקטובר לטיולים רגליים בערים מרכזיות באירופה.

אני לגמרי מתכנן לסגור לבד, סתם זרקתי את זה כעוד אופצייה.

מה שכן, אני זוכר חופשה שקיבלנו פעם איכשהו בחינם, במלון לאונרדו קלאב בים המלח, הכל כלול. המלון לא פסגת החלומות והאוכל משביע.. אבל היינו רק זוג ללא ילדים ורוב היום רבצנו על שפת הבריכה עם בירה ולכן החוויה זכורה לי כחיובית דווקא. שוב - רק אם אתה מוצא מחיר רצפה כי זו לא איזו חופשת חלומות, פשוט מקום לברוח אליו קצת.

ים המלח קצת פחות, אני אמנם רציתי בטן גב אבל גם בא לי לצאת לטייל קצת, לקנות קצת, You know..... עם כל הכבוד לים המלח (ויש כבוד), זה יעד שומם ומשמים. 

לפני 19 שעות, sperial כתב:

קודם כל, חגי תשרי השנה הם 22.9-13.10, כך שאתה מדבר או על אמצא ספטמבר או על המחצית השניה של אוקטובר.

כן,  התכוונתי או לתחילת עד אמצע ספטמבר, או לקראת סוף אוקטובר.

אני מסכים לגמרי עם @omricn - לא סובל בטן גב, לוקח לי בין 3 ל-12 שעות להתחיל לסבול מקוצים בישבן, ומרכיב את החופשות בעצמי.

הגבתי לו באדום למעלה על זה, שים לב אולי זה יעזור בכיוון המלצה חחח

מכל מקום, באתר של כל ספק תיירות תוכל למצוא חבילות נופש כבקשתך.

אני פחות בקטע של חבילות נופש (כמו שכתבתי למעלה). כשכתבתי שאני מחפש חבילות נופש זה היה כדי לקבל פחות או יותר כיוון למחירים, אני מתכנן לסגור לבד.

המלצה אחת חמה - להקפיד על טיסה בחברות ישראליות, גם אם עולה קצת יותר

כן, אם אסגור (תלוי ביעד) זה יהיה רק עם חברות ישראליות/זרות בבעלות ישראלית

לפני 19 שעות, SurfHigh כתב:

קפריסין. 

מזג אויר כמו בארץ, עלויות 50-70 אחוז, טיסה קצרה, חובבי ישראל. 

האמת היא שחשבתי על פאפוס, אבל הבנתי שאין להם טיסות ישירות - וגם כאן, אני לא סגור אם ספטמבר/אוקטובר זאת בדיוק העונה לזה...

לפני 17 שעות, stx כתב:

בימים כתיקונם הייתי מציע דובאי לבטן גב בחורף אבל לא נראה שזה זמן טוב.

אמנם באירופה קריר אבל יש מספיק מרחצאות וסאונות שתוכל להעביר כמה ימים עם בגד ים על שפת הבריכה ככה ששווה לשקול.

לא מכיר הרבה בריכות באירופה, אבל כשאתה אומר מרחצאות אתה מדבר על בוקרשט? או שיש עוד כיוונים?

פורסם

מבחינת זמן נסיעה מלרנקה לפאפוס זה בערך חיפה - ת״א. לא סיבה להמנע מכך. חוץץ מזה, קפריסין זה לא רק פאפוס. רק לזכור שבקפריסין נוהגים בשמאל, אם יש לך כוונה לנהוג.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

מבחינת זמן נסיעה מלרנקה לפאפוס זה בערך חיפה - ת״א. לא סיבה להמנע מכך. חוץץ מזה, קפריסין זה לא רק פאפוס. רק לזכור שבקפריסין נוהגים בשמאל, אם יש לך כוונה לנהוג.

אני לא אוהב לנהוג בחו"ל ביעדים שאני בא אליהם לשבוע ~.

מה שכן, אם ביפן הצלחתי, מה זה קפריסין ;) ?

בכל אופן, פאפוס(מבדיקות שעשיתי ויכול להיות לגמרי שאני טועה) יותר מונגשת לבטן גב לעומת לרנקה שזה עיירה יותר מתויירת ותרבותית.

פורסם

אחד הבנים שלי עשה לפני קצת למעלה משנה חופשה רגועה בלימסול שיותר קרובה ללרנקה. התניידו בתחב״צ.

פורסם

מציע לך את איה נאפה, בתקופה הזו כבר די רגוע, ואם לא תחפש בכח רעש ומסיבות לא תמצא כאלו. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

טוב בגדול קפריסין זה יעד לא ליותר מ4 ימים, והגזמתי.

אם נניח נשים לשנייה את ה"בטן גב" בצד, ונוסיף גם קצת עיירה, קצת קניות, קצת אוכל טוב, וכן גם בריכות וכאלה, ונלך לכיוון היותר אירופי, אז מה לדעתכם יכולה להיות אופציה?

פורסם (נערך)

כל יעד, מארונה עד הלסינקי, אם כי חלק מהיעדים, בעיקר הצפוניים (אבל גם יוון), מתחילים להסגר בתחילת עד אמצע ספטמבר.

מדינה שבה אינסוף ״יעדים״ ותמצא מכל טוב היא איטליה. זרוק סיכה ותפגע במקום מעניין. אפשר להתרכז בעיר זו או אחרת (או יותר מאחת) ע״ב רגליים ותחב״צ, אבל טיול באזורים הכפריים (המקסימים) מצריך נהיגה עצמית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

דרום ספרד, פורטוגל, דרום איטליה. 

כולם קצת יותר טיסה ממה שאתה רוצה, אבל אלו האזורים החמימים של אירופה (שלפעמים חמים יותר מישראל). 

יוון גם הולך בספטמבר. 

מלטה ואיביזה אפשרויות סבירות. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעיה ביעדים אלה היא טיסה ארוכה או צורך בקונקשן.

חוץ מזה, למעשה בכל יעדי אירופה, גם אלה הנחשבים חמים, צריך מזל עם מזג האוויר ואפשר לחטוף גשם בכל השנה, אבל גם לזכות בימים יבשים בחורף.

הבעיה בייוון כפי שהוסברה לי פעם, היא שבאיזה זמן בספטמבר או אוקטובר הסטודנטים שעובדים במלונות חוזרים ללימודים, והרבה מלונות ואתרי נופש נסגרים עד הקיץ הבא.

פורסם

אני תמיד מעדיף טיסה לחו"ל מאשר אילת או בתי מלון בארץ.

בני כמה אתם? סעו לוורשה/בודפשט/פראג/וינה/מינכן או כל יעד שיש אליו דיל של טיסה ומלון או שתרכיב לבד - בכל יעד יש מסעדות זולות ויקרות, יש פארקי מים או מרחצאות, יש מחירים מזול ועד ליקר. אין יותר טורקיה, יוון כבר נסגרת בסוף העונה של סוף ספטמבר וגם קפריסין.

תסתכל בתקציב שלך ותבחר יעד, משם נמשיך לעזור לך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...