Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם רוב יעדי מזרח אירופה, אוסטריה וגרמניה נכנסים לטווח הטיסה שהזכרת ואינם יקרים. ואפילו לא צריכה להיות בעיה של זמינות טיסות. אבל בעונה הזו הם לא בהכרח חמימים, עניין של מזל. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@ניקו פ. @sperial 

אז קודם כל, כן, אני יודע שגשם באירופה זה משהו שאפשר להיתקל בו כל הזמן. אני פשוט מחפש את היעד הזה שגם אם יכול להיות גשם, העונה באיזור החודשים שאני מחפש תהיה עונה חמימה.

כבר ירדתי מעניין הבטן גב כמו שכתבתי לפני זה, אני רק רוצה לנקות את הראש ולצאת לאיזה חופש.

כן הייתי שמח ליעד שאוכל לשלב בו בריכה/ים, אבל כבר לא במטרה של בטן גב.

בתאריך 31.5.2025 בשעה 08:27, Michazzz כתב:

אני תמיד מעדיף טיסה לחו"ל מאשר אילת או בתי מלון בארץ.

בני כמה אתם? סעו לוורשה/בודפשט/פראג/וינה/מינכן או כל יעד שיש אליו דיל של טיסה ומלון או שתרכיב לבד - בכל יעד יש מסעדות זולות ויקרות, יש פארקי מים או מרחצאות, יש מחירים מזול ועד ליקר. אין יותר טורקיה, יוון כבר נסגרת בסוף העונה של סוף ספטמבר וגם קפריסין.

תסתכל בתקציב שלך ותבחר יעד, משם נמשיך לעזור לך

אנחנו בגילאי ה30. בבודפשט היינו וחלום שלי לחזור שוב, אבל תקן אותי אם אני טועה - איזור אוקטובר כבר קריר שם?

פראג היינו גם כן, מצטער אבל השתעממנו שם.

וורשה פחות מדבר אליי, גם לגבי גרמניה לא סגור - וינה נחמד אבל לא חושב שיש מה לעשות שם שבוע.

מבחינת תקציב טיסה ומלון, מוכן לשלם עד 8 אש"ח, שיכלול מזוודות גם, אם צריך קצת לחרוג אז בסדר.

ועדיין, עם כל זה, אין לי יעד בראש.

פורסם

האם אפשר למלא שבוע בוינה? תלוי בקצב שלך ובמה שמעניין אותך.

וינה זכורה לי לטוב כטיול חורפי (דצמבר, אנחנו אוהבים מאוד את העונה) מילאנו 4-5 ימים גדושים. העניין הוא הקצב ותחומי העניין - כשאני בונה טיול עירוני על בסיס המלצות של אתרים לא ישראליים הקצב שלי בדרך כלל הוא לבצע ביומיים מה שהם ממליצים לשלושה.

חוץ מזה, ניסיוני הוא שערים אירופיות, אפילו בירות חשובות, מספקות חומר לסדר גודל של עד 3-4 ימים. היוצאות מהכלל הן לונדון, פריז וברלין. כמובן שאם יוצאים מהעיר (אפשר בתחב״צ, ברוב אירופה שירותי רכבת מעולים, או בטיול יום מאורגן) אפשר למלא כמה זמן שתרצה.

לגבי מחירי טיסות - צרה צרורה.  במקרה בדקתי השבוע כמה אפשרויות, ומה לעשות, הטיסות התיקרו מאוד. גם הלואו-קוסט לא זולות, במיוחד אם אתה רוצה להוסיף מטען, אפילו טרולי. למשל טיסה לקרקוב עם ויזאייר עם טרולי קרוב ל-3,500 ש״ח לזוג. טיסה מחיפה לאתונה למעלה מ-700 ש״ח לכיוון ללא מטען.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה שלך שרוב האזורים החמימים (דרום ספרד, פורטוגל, מלטה) סגורים בתאריכים שלך, ובוודאי הבריכה, אם ישנה, לא תהיה מחוממת.

לפני כמה שנים היינו כשבוע לפני פתיחת העונה במלון של 50 חדרים באי יווני והיינו האורחים היחידים במלון. חוויה מאד ייחודית...

אז אם לא מדובר במלון מפונפן שיש לו ג׳ים עם בריכה, הסיכוי שלך נמוך.

אם תוותר לגמרי על המים ועם מעיל סביר אפשר לעשות טיול שופינג-אוכל טעים-הליכה על הקרח במקום כמו וורשה או פראג (בודפשט משופרת).

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

טוב, תאמינו או לא אבל אשתי אתמול באה אליי ואישרה בפניי שהיא (זאת אומרת, אנחנו) יכולה לטוס גם באוגוסט.

האם העניינים מתחילים להתבהר?😂😉

פורסם

תבדוק בטרווליסט לפי התקציב, בליינים? תוסיף את אמסטרדם. בוורשה יש חיי לילה ויש יפי של מסעדות וקניונים. בגרמניה יש הכל, בטח בברלין ובמינכן. תכנס לאתר למטייל או לקבוצות הפייסבוק השונות. שם תמצא הכל. זול ה לא יהיה אלא אם תבחר בשבוע האחרון של אוגוסט שחוזר לארץ אחרי ה 1.9 כי הישראלים צריכים לחזור לבית הספר

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 30.5.2025 בשעה 14:06, maor23 כתב:

לא מכיר הרבה בריכות באירופה, אבל כשאתה אומר מרחצאות אתה מדבר על בוקרשט? או שיש עוד כיוונים?

בהרבה מקומות במרכז וצפון אירופה יש מתחמי בריכות וספא, מוכוונים בעיקר למבוגרים. במקום גדול כזה תמצא 15-20 סאונות, חדרי מנוחה, בריכות, ג׳קוזי וכ״ו. שים לב שהרבה מהמקומות האלה הם בעירום ומעורבבים מבחינת זכר ונקבה, כך שצריך להיות מוכנים לזה.

פורסם

אם המחיר קריטי - וזה מה שאני מבין מהודעות קודמות - הימים בין 1 בספטמבר לראש השנה הם המומלצים. לבדוק יציאה גם בימים האחרונים של אוגוסט, כשהמשפחות חוזרות והמטוסים מלאים בכיוון הארץ. הבעיה שיש אתרים שמורידים הילוך ב-1 בספטמבר. מצד שני, למשל, צרפת סגורה דווקא בזמן הוואקאנס באוגוסט. מצריך בדיקה פרטניתֶלפני הזמנת הכרטיסים.

גרמניה רעיון טוב מאוד חוץ מנושא החום שלא מובטח. עשירה ויחסיתֶזולה.

פורסם

דווקא המחיר לא קריטי לי, כמו שאמרתי מוכן גם לשים עשירייה במידה והיעד יהיה באמת אידיאלי.

לא יודע, גרמניה פחות מדבר אליי.

לגבי המרחצאות שפרסמתם, כן, גם ביפן זה בעירום. עדיין איפשהו בא לי את החוויה הפרטית(בריכה פרטית וכד').

אני לא אשקר, אני די פוזל לכיוון יוון קפריסין, בתוספת בודפשט(מאוהב בעיר הזו), בעיקר כי קל"ב וסיכוי מופחת לבעיות עם חברות התעופה.

הבעיה שלי ביוון וקפריסין זה שיש כל כך הרבה ערים שאפשר ללכת אליהם, שאין לי מושג על מה להינעל.

הבעיה בבודפשט שלמצוא איזור למבוגרים בלבד עם בריכה זה בעייתי.

HELP

פורסם (נערך)

חייב לציין שגם באטומי ואלבניה קצת קפצו לי לעין.

🤔

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם
לפני 11 שעות, maor23 כתב:

טוב, תאמינו או לא אבל אשתי אתמול באה אליי ואישרה בפניי שהיא (זאת אומרת, אנחנו) יכולה לטוס גם באוגוסט.

האם העניינים מתחילים להתבהר?😂😉

חד משמעית לכיוון קפריסין (אבל יש גם אפשרויות אחרות).

לפני 3 שעות, maor23 כתב:

הבעיה שלי ביוון וקפריסין זה שיש כל כך הרבה ערים שאפשר ללכת אליהם, שאין לי מושג על מה להינעל.

בקפריסין: איה נאפה זה לילדים וחובבי מסיבות.

לרנקה: בסדר, אבל קצת "תעשייתית", מצד שני שדה התעופה שם.

לימסול: המקום הכי מתאים לבטן גב גם לא מאד רחוק מלרנקה.

פאפוס: גם מתאים, אבל די רחוק מלרנקה.

יש עוד מקומות בקפריסין אבל הם לא ים-בטן-גב

בייון: כרתים - רודוס די דומה, יותר רחוקים.

לפני שעתיים, maor23 כתב:

חייב לציין שגם באטומי ואלבניה קצת קפצו לי לעין.

באטומי זה מאד דומה לאילת לחיוב ולשלילה ולחובבי קזינו, ואם אלבניה אז לדעתי עדיף מונטנגרו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 5 דקות, borsood כתב:

בקפריסין: איה נאפה זה לילדים וחובבי מסיבות.

לרנקה: בסדר, אבל קצת "תעשייתית", מצד שני שדה התעופה שם.

לימסול: המקום הכי מתאים לבטן גב גם לא מאד רחוק מלרנקה.

פאפוס: גם מתאים, אבל די רחוק מלרנקה.

יש עוד מקומות בקפריסין אבל הם לא ים-בטן-גב

שכחת את פרוטאראס. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעה, borsood כתב:

ואם אלבניה אז לדעתי עדיף מונטנגרו.

האמת להגיד לך? הסתכלתי עליה והיא נראית מדהים! 

אבל, אני לא מכיר כלום ושום דבר. 

מה האיזורים שכדאי להסתכל? איך המחירים? איך אנחנו הישראלים מתקבלים שם? איך שם באיזור אוגוסט/ספטמבר? 

יש לי עוד הרבה שאלות 😅😅

פורסם

הייתי לפני כשנה במונטנגרו במסגרת טיול מאורגן, אחרי אזהרות שקראתי על הנהיגה.

טבע מדהים ורושם של אנשים נחמדים.

כבישים זוועתיים (חוץ מקטע אחד של כביש מהיר בבניה, שאמור להגיע, בסופו של דבר, לבלגרד). המדינה הררית והכבישים צרים ומפותלים.  נהגים עוד יותר זוועתיים, אלה על ארבעה גלגלים יכולים ללמד את קטנועני וולט כמה טריקים.

יש רצועת חוף יפה מאוד עם ערי קיט, עד כמה שהבנתי לא זולה.

• תוכן חדש...