Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוס לכרתים, אי ענק. הרבה מה לראות וגם בטן גב. מלא מלונות למבוגרים בלבד. טיסות פלוס מלון בתחילת ספטמבר בערך 6-7 אלף ש״ח לשבעה ימים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, garicho כתב:

טוס לכרתים, אי ענק. הרבה מה לראות וגם בטן גב. מלא מלונות למבוגרים בלבד. טיסות פלוס מלון בתחילת ספטמבר בערך 6-7 אלף ש״ח לשבעה ימים. 

הבעיה שאנחנו יכולים בשבוע מאוד ספציפי בספטמבר, שזה אמצע ספטמבר ממש לפני החגים, והבנתי שכבר באמצע ספטמבר הכל מתחיל להיסגר לתיירים, מתחיל להיות קריר וגם טיפה גשום. 

פורסם

״הבנת״ או בדקת? נכנסת לאתרים של המלונות? בדקת שעות פתיחה של המוזיאונים והגנים הלאומיים?

אתה צריך להחליט מה אתה רוצה. אם אתה רוצה חופשת קייץ אתה צריך לנסוע בקייץֶ ולשלם מחירים של קייץ. אם אתה רוצה לנסוע בסתיו אתה צריך להתאים את הדרישות, כי כדור הארץ לא ישנה את נטיית הציר שלו בשבילך. 

אגב, הייתי בכרתים בשנת 2001 ועד היום אני זוכר את המבול שירד ב-1 באוגוסט. ו-3 שנים אחרי כן את הבריחה מפארק השעשועים בגארדה בגלל מבול עוד יותר קשה באותה עונה. תתאים את הציפיות שלך, חוקי הפיזיקה לא משתנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, maor23 כתב:

לא פוסלים אילת,

שנוי במחלוקת אני יודע, אז קשה להמליץ בלי להכיר,

אבל קצת דרומה משם נמצא יעד בטן גב מושלם...

פורסם (נערך)

אחרי שכתבת שוב מה חשוב לך, אני חוזר על ההצעה שלי - קפריסין. 

יש לי ניסיון של 3 ביקורים בקפריסין + 3 ביקורים באיים יוונים שונים בשנתיים האחרונות.

בקפריסין אף אחד לא סוגר באמצע ספטמבר, הכל פתוח.

יהיה לך פחות עמוס ופחות ילדים בני 18 (וילדים בכלל). 

חופים מדהימים.

מבחינת דרכי הגעה, לקפריסין מבחר גדול של חברות תעופה טסות מספר פעמים ביום, לאיים יוונים היצע הטיסות מוגבל מאוד.

מזג אוויר - סביר הרבה יותר שתתלוננו על חום ולא על קור. גשם יכול לרדת גם באמצע אוגוסט, גם ביוון. 

בונוס, פרו ישראלים. 

בקיצור, אם אתם לא מחפשים דווקא איזה מקום שישראלים לא מגיעים אליו, הייתי הולך על קפריסין. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...