Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט ברכישת רכב שני למשפחה

יש לנו מאזדה 3 ספרייט 2016 שאנחנו מאוד מרוצים חוץ מהתא מטען שהוא לא הכי מרווח לקטגוריה, הוא ישרת אותנו לנסיעות ארוכות להורים בסופשים. מחפשים רכב שני שיהיה בעיקר לנסיעות קצרות לעבודה ולהוציא את הילדים

חשוב לנו בעיקר רכב בטיחותי וחסכוני, רצוי אמין אבל בגלל שיש עוד רכב אין לי בעיה לקחת למוסך פעם ב.. רק שלא יהיו תקלות יקרות

תקציב 50k יכולים למתוח ל60 עבור אופציה טובה

בהתחלה חשבנו על סקודה ראפיד/אוקטביה ככה נקבל תא מטען יותר גדול, אבל פוסטים פה קצת הדאיגו אותי מגיר dsg (לא מוצא ידנית בשום מקום)

חשבתי על i20 אבל לא יודע אם יש בעיות מיוחדות עם הגיר הרובוטים

על מאזדה 2 נראה שהצריכת דלק יותר משמעותית 

קיצור אשמח להצעות או לתיקונים על מה שכתבתי תודה

פורסם

אם זה רק לעיר, רכב קטן כמו ספארק לא יתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כל הייתי בודק גאז מרווחת מאוד אז פא תהיה בעיה עם סל קל. חסכונית ומאוד אמינה אך לא זריזה.

לגבי תא מטען תבדקו אם עגלה נכנסת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 דקות, yulianx כתב:

אם כל הייתי בודק גאז מרווחת מאוד אז פא תהיה בעיה עם סל קל. חסכונית ומאוד אמינה אך לא זריזה.

לגבי תא מטען תבדקו אם עגלה נכנסת.

יש לי ג'אז 2013 ועגלה נכנסת ללא בעיה

פורסם

סוזוקי קרוסאובר - לא ארוך מידי, תא מטען מרווח. בתקציב שלכם יכנס דגם 1.4T האמין. סיכוי שיהפוך לרכב המועדף בגלל מידותיו (גובה ותא מטען מוצלח).

רכב דומה אבל יותר קטן ויקר יהיה הויטארה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...