Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבר גיל 40 - התחדשתי באאודי S6

Tair

פוסטים מומלצים

משבר גיל ה40 בארה"ב: אאודי S6 ברמת גימור פלצנית++

משבר גיל ה40 בישראל: פיאט 500 2014 מתוקהההההה גיר ידני 80 כ"ס בצבע תכלת.

אנחנו לא אותו דבר.

• מצחיק 25
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב יפהפה, תהנה ממנו. קשה לוותר על סטיישן,  החלום RS6 סטיישן.

צבע יפה מאוד, סע בזהירות.

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מהמם, תתחדש ותהנה!

תמיד מדהים אותי באיזה יופי מכוניות נשמרות בארה"ב או אירופה בניגוד לארץ שאחרי שנה כבר נראות אצל אנשים כאילו על הכביש 10 שנים

• רעיון טוב! 1

עומר :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, avargel כתב:

אנחנו לא אותו דבר.

אכן לא כולם אותו דבר, למשבר שלי הבאתי משהו שיותר קרוב לפיאט במידות 🤷😅

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, DAHUJI כתב:

ה- S6 הזאת שכתבת פה - מדהימה (ולפחות מבחינתי מדהימה זה understatment...).

מזל טוב ותתחדש. רכב מדהים, אין ספק.

הפסקת העישון - כל הכבוד לך (ולאישתך שמציבה גבולות גזרה לא כיפיים אבל חשובים).

יפה שיש את האפשרות הזו!.

אתה מהאמריקאים המתעסקים האלו של היוטיוב שיודעים לפרק ולהרכיב רכבים וחלקים בעצמם? שמטפלים ברכב לבד ושוברים עליו את הראש?...

בכלל האמריקאים, בהכללה, מדהימה אותי היכולת שלהם להתעסק ברכבים שלהם ולטפל בהם לבד.

האוריינות המכאנית שם לגבי רכבים נדמה לי שהרבה יותר גבוהה מהארץ.

תודה! כבר 4 חודשים נטול סיגריות ושאר עישונים!

ולא ממש, אני עושה רטרופיטים לבד, כל מיני החלפות של מראות או גרילים או תוספות, צרבתי לבד תוכנת ניהול מנוע Stage 1 וכאלה, אבל טיפולים שנתיים, החלפת שמנים וכאלה אני עושה במוסכים, אין לי באמת זמן או רצון להתעסק עם זה..

לפני 7 שעות, borsood כתב:
מה יש לגוגל לומר על לנקסטר
What is so special about Lancaster PA?
Lancaster was the nation's capital for a brief time—one day to be exact—when the Continental Congress met downtown in 1777.

יש לך איימישים בסביבה?

בכל מקרה מרחק נסיעה קצר מפילי העיר הגדולה.

זה שאתה נתקל בכאלה ביוטיוב לא אומר שכולם ככה. מכיר לא מעט אמריקאים שחוץ מלהחזיק רכבים בגאראז׳ לא מתעסקים עם הרכב.

זה יותר קשור לתרבות של יוטיוברים מאשר לפטרול הדס.

כן יש אמישים באיזור, יש לי אפילו כמה שכנים אמישים "במורד הרחוב", אנשים חביבים בכללי, התלונה העיקרית לגביהם זה שהם גורמים לעיתים לפקקים בcountrey side עם הכרכרות והסוסים שלהם.

בערך שעה וחצי מפילי, משתדל שלא להגיע לשם, עיר מגעילה ברובה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, Tair כתב:

ובכן אני גר די בחור מוקף בחוות, וכלום, אין פה תחבורה ציבורית או משהו בסגנון, אז תמיד טוב שיש רכב ספייר למקרה שאתה נתקע בלי רכב.

עד לפני כחודש וחצי שקניתי את הS6 היו לנו שלושה רכבים, כשהאאודי האפורה היתה רכב ספייר.

למכור אותה לא יהיה משתלם במיוחד, במקרה הכי טוב היא שווה אולי 4-5 אלף דולר.

כנ"ל הCX-9 של אישתי, היא עם 240K ק"מ, מניח שלא שווה יותר מאיזה 10K דולר, ואותה משאירים למטרת טיולים ונסיעות משפחתיות כשצריך להעמיס אותו מלא או צריך להשתמש בשורה השלישית.

שתייהן מבוטחות כרכבי סופ"ש עם קילומטראז מוגבל ככה שאחזקה שלהן די זניחה לעומת הנוחות.

ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות... איזה כיף לך. 

אצלנו הפיקנטו לשגרה זה על נהג נקוב.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל טוב , אחלה אוטו לאזור שאתה גר בו.

יצא לי לנסוע מאברדין (מרילנד) ללנקסטר - כבישים ברמה גבוהה עם נופים מהממים לעניים הישראליות. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה רכב שבעולם! תתחדש!

נהגתי על כזו בארץ עם תוכנה ודאון פייפ וממש אהבתי את הקלות הבלתי נתפסת איך אתה מגיע תוך שניות למהירויות ממש גבוהות ולא מרגיש בכלל, הכל נשאר נינוח ושקט. זה אפילו מייתר לקנות RS6 בכפול כסף אם אתה משפר בגרושים S6, יש מספיק כוח. השאלה הכי חשובה מבחינתי היא איך ודרך מי הסכימו לאחריות לעוד 5 שנים? זה רכב בן כמעט 10 כבר! האם האחריות היא מטמבון לטמבון? אם לא, מה כלול? כמה זה עולה שם?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, avargel כתב:

אנחנו לא אותו דבר.

אם אתה במקרה מתכוון אליי אז לא...אני לא בן 40 ואין לה 80 כ"ס 😁😁😁

• מצחיק 7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש, תהנה, היא ניראית מהממת!!

אני בן 45 ויש לי משבר גיל.ה-40 כבר 10 שנים.

השבעתי חלק עם ה-508 המטורפת שקניתי, אבל נפרדה דרכינו.

כעת אני כל כך מתלבט ושובר את הראש לגבי רכב.

מצד אחד, יש לי מטרו, אוטובוס חשמלי, אוטובוס רגיל, רכבת חשמלית, מוניות, אופניים שיתופיים ורכבים שיתופיים ואני כביכול, לא צריך רכב.

אבל רכב זה סימן של עצמאות, זה משהו להתעסק איתו ואני כל כך נהנה לנהוג.

וגם לא לשכוח שצריך להשכיר מקום חנייה, כי רוב הזמן הרכב יעמוד בחנייה וחבל שיהיה בחוץ.

מצד שני, פאקינג אירופה, איחוחד אירופאי, אני יכול להביא כמעט כל רכב והוא גם יהיה ידני.

מישהו ממשפחה הביא רכב מצרפת, חבר הביא משוויץ, שכן הביא מהולנד, זו מחשבה מטורפת.

ואני משתגע מזה, משתגע כמה אני רוצה רכב.

אני כל כך לוהט על ה-508 איזו סקסית מטורפת.images.jpg.209d2543053fad026bd4e42f4161bc0e.jpg

IMG_2526.thumb.jpg.bb1fdb3d21b0086fc629820f3873d22a.jpg

ובינתיים עקב בעיה של אין כסף אני מדמיין על סיטרואן ami בתצורה של h1 שזה אחד הדברים הכי חמודים שראיתי אי פעם, שלא לדבר שלא צריך רישוי רכב בשביל זה.

maxresdefault.thumb.jpg.f7d74836c79d2376baa58b903969eb42.jpg

type-ami-by-caselani-4-67a06f36cc858.thumb.jpg.8508bf728984cc594976c66f59a278cc.jpg

עריכה אחרונה על ידי ariel000
  • רעיון טוב! 1

פרנקופיל מושבע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Shmelov כתב:

אחלה רכב שבעולם! תתחדש!

נהגתי על כזו בארץ עם תוכנה ודאון פייפ וממש אהבתי את הקלות הבלתי נתפסת איך אתה מגיע תוך שניות למהירויות ממש גבוהות ולא מרגיש בכלל, הכל נשאר נינוח ושקט. זה אפילו מייתר לקנות RS6 בכפול כסף אם אתה משפר בגרושים S6, יש מספיק כוח. השאלה הכי חשובה מבחינתי היא איך ודרך מי הסכימו לאחריות לעוד 5 שנים? זה רכב בן כמעט 10 כבר! האם האחריות היא מטמבון לטמבון? אם לא, מה כלול? כמה זה עולה שם?

אהלן ותודה!

אני סטוק והרכב מעיף אותי מאחורה, בככלי זה אותו מנוע כמו הRS6/7, רק שני הטורבואים קטנים יותר, וזה משהו שניתן להחליף בסכום סביר יחסית, כבר בדקתי 😁

האחריות המורחבת הגיעה דרך הסוכנות שקניתי את הרכב בה, דילר רשמי של אאודי, זאת אומרת אם תהיה בעיה אני פונה אלייהם.

האחריות עלתה לי $3K, ובאם אני מוכר את הרכב לפני או מחליט לבטל אחריות אני אקבל החזר יחסי.

וכן, זה כמעט כולל הכל, מנוע, גיר, מתלים, חשמל, תיבת הילוכים, בלמים, מזגן, וכ"ו.

כולל גם גרירה ורכב חלופי.

יש לי מין חוברת שמפרטת את הכל, וזה כמעט כולל הכל, פרט לבלאי טבעי כמו נורות, קרעים במושבים, החלפת שמנים ופילטרים, מגבים וכל מיני שטויות כאלו, וגם נזק שיכול להיגרם מתוכנה או כל מיני שיפורים, בגלל זה אני כרגע נמנע מזה.

עם כל הטכנולוגיה המטורפת, בעיקר עם המנוע המטורף הזה ומתלי האוויר, וזה שהרכבן בן 10 כמעט זה היה די ברור שאני הולך על האחריות המורחבת.

אבל הרכב היה שייך לאיזה רופא מבוגר, שעשה טרייד אין ל RS7 החדשה, וטופל באופן אדוק אצל אאודי מהיום הראשון, אפילו קיבלתי את כל המסמכים והטיפולים,לא נראה אפילו שמישהו ישב אי פעם מאחורה, אז יש לי קצת שקט אישי שהרכב לא עבר התעללות.

לפני כשעה, ariel000 כתב:

תתחדש, תהנה, היא ניראית מהממת!!

אני בן 45 ויש לי משבר גיל.ה-40 כבר 10 שנים.

השבעתי חלק עם ה-508 המטורפת שקניתי, אבל נפרדה דרכינו.

כעת אני כל כך מתלבט ושובר את הראש לגבי רכב.

מצד אחד, יש לי מטרו, אוטובוס חשמלי, אוטובוס רגיל, רכבת חשמלית, מוניות, אופניים שיתופיים ורכבים שיתופיים ואני כביכול, לא צריך רכב.

אבל רכב זה סימן של עצמאות, זה משהו להתעסק איתו ואני כל כך נהנה לנהוג.

וגם לא לשכוח שצריך להשכיר מקום חנייה, כי רוב הזמן הרכב יעמוד בחנייה וחבל שיהיה בחוץ.

מצד שני, פאקינג אירופה, איחוחד אירופאי, אני יכול להביא כמעט כל רכב והוא גם יהיה ידני.

מישהו ממשפחה הביא רכב מצרפת, חבר הביא משוויץ, שכן הביא מהולנד, זו מחשבה מטורפת.

ואני משתגע מזה, משתגע כמה אני רוצה רכב.

אני כל כך לוהט על ה-508 איזו סקסית מטורפת.images.jpg.209d2543053fad026bd4e42f4161bc0e.jpg

IMG_2526.thumb.jpg.bb1fdb3d21b0086fc629820f3873d22a.jpg

ובינתיים עקב בעיה של אין כסף אני מדמיין על סיטרואן ami בתצורה של h1 שזה אחד הדברים הכי חמודים שראיתי אי פעם, שלא לדבר שלא צריך רישוי רכב בשביל זה.

maxresdefault.thumb.jpg.f7d74836c79d2376baa58b903969eb42.jpg

type-ami-by-caselani-4-67a06f36cc858.thumb.jpg.8508bf728984cc594976c66f59a278cc.jpg

לצערי לא הביאו לאמריקה הרבה סטיישנים חמימים, שזה המרכב האהוב עלי, אם היתה לי אופציה, בהחלט הייתי מעדיף S6 סטיישן במקום סדאן.

אבל היי אני לא בדיוק מתלונן..

אני לא יודע מה הייתי עושה אם היתה לנו תחבורה ציבורית, או אם הייתי גר בעיר, אבל איפה שאני גר אוטו זה חובה, בלי אוטו אין עבודה אין כלום, אבילו לקנות לחם או חלב אני אצטרך ללכת איזה שעתיים על הכביש..

20240312_175422erererer.thumb.jpg.3780472055b01ad4484f70491500e4b4.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tair
  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...