Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבר גיל 40 - התחדשתי באאודי S6

Tair

פוסטים מומלצים

וואו, נראה מדהים לשנתו ובכלל. 

תתחדש ותהנה!

• רעיון טוב! 1

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו

נראת מדהים ובצבע מחמיא במיוחד, תתחדש!

בחרת טוב 👌 

• רעיון טוב! 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (present)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה משבר, מאחל שלמשבר גיל 50 תתחדש ב R8 😀

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תתחדש על הגשמת החלום.

אחי גר איפשהו בסביבה שלך.

קנה לפני כמה שנים אודי A3 etron.

היה מרוצה מהרכב סוף הדרך 

אבל... אמינות של לנדרובר. כל שבוע תקלה אחרת, מליון חיישנים ומלא כסף לתחזק את הרכב.

בסוף הוא נשבר ומכר את הרכב.

האמינות ועלויות התחזוקה לא מטרידות אותך? כל בולם אוויר זה אלפי דולרים.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אממ כן ולא.

אני מחזיק רכבי אאודי כבר קרוב לעשור, כולל A3 2.T בישראל, ושלוש כרגע, וחוץ מצריכת שמן מוגזמת בA4 2012 ששמתי לב תוך כמה שבועות מהקניה, שטופלה במלואה על ידי הדילר לא חוויתי שום תקלות, טפו טפו טפו מלח מים מלח מים..

נכון השS6 היא בקליבר אחר לגמרי, בגלל זה לראשונה רכשתי אחריות מורחבת, 5 שנים או 150K מייל, המוקדם מביניים, ואני כרגע עומד על איזור 69K מייל.

אם כבר המאזדה של אישתי עולה יותר לתחזוקה ומרגישה שלא יכולה להחזיק הרבה מעמד.

הA4 האפורה עם בערך 260K ק"מ, מרגישה דנדשה מבפני ובחוץ :)

20250330_094509.thumb.jpg.18a27df4e01527ba897ef16894bf8ba7.jpg

20250330_094446.thumb.jpg.1ae43566d773409efd7e8222c223c5fc.jpg

• אהבתי 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, yulianx כתב:

אחלה משבר, מאחל שלמשבר גיל 50 תתחדש ב R8 😀

אשתי גרמה לי להתחייב להחזיק את הS6 לפחות 5 שנים, אלא אם כן תקרה תאונה, תיגנב או איזה מטאור יפגע בה עד אז..

התכנון כרגע לפחות הוא להחליף אותה בRS6 החדשה, שעוד 5 שנים תהיה בטווח מחיר נורמלי 🤑

לפני כשעה, DAHUJI כתב:

לא הצלחתי להבין כל כך או שאני מפספס, זאת בריטניה או ארה"ב?...

לנקסטר פנסילבניה, ארה"ב, חשבתי אולי הדגלים בגראז', צד של ההגה והלוחית רישוי יסגירו את זה 😉

עריכה אחרונה על ידי Tair
  • מצחיק 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Tair כתב:

לנקסטר פנסילבניה, ארה"ב, חשבתי אולי הדגלים בגראז' והלוחית רישוי יסגירו את זה 😉

וואלה צודק 😅 יצאתי חומוס... ראיתי את דגל ארה"ב בגראז' הביתי, אבל חשבתי לעצמי שאפילו שנניח ואתה גר בבריטניה, אז אתה גם תומך נלהב של ארה"ב.

לגבי לוחיות הזיהוי של הרכב, לא שמתי לב ואני גם לא מבין גדול. אבל בהחלט.

אגב, מותר לשאול בתמימות לגמרי למה כל כך הרבה מכוניות? (ספרתי לפחות 4 בתמונה - כן?)

כמה נהגים יש בבית? 🤨

או שזה פשוט מקובל בארה"ב וזול מספיק להחזיק צי אאודי שכזה עם משרתת יפנית? (שאני רק מניח שיוצרה בארה"ב).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכן אני גר די בחור מוקף בחוות, וכלום, אין פה תחבורה ציבורית או משהו בסגנון, אז תמיד טוב שיש רכב ספייר למקרה שאתה נתקע בלי רכב.

עד לפני כחודש וחצי שקניתי את הS6 היו לנו שלושה רכבים, כשהאאודי האפורה היתה רכב ספייר.

למכור אותה לא יהיה משתלם במיוחד, במקרה הכי טוב היא שווה אולי 4-5 אלף דולר.

כנ"ל הCX-9 של אישתי, היא עם 240K ק"מ, מניח שלא שווה יותר מאיזה 10K דולר, ואותה משאירים למטרת טיולים ונסיעות משפחתיות כשצריך להעמיס אותו מלא או צריך להשתמש בשורה השלישית.

שתייהן מבוטחות כרכבי סופ"ש עם קילומטראז מוגבל ככה שאחזקה שלהן די זניחה לעומת הנוחות.

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Tair כתב:

לפני כחודש וחצי, יום לפני חופשה משפחתית, תוך כדי שיטוט באינטרנט קפצה לי לעין S6 שנת 2016 אצל הדילר המקומי של אאודי, יד ראשונה עם 67K מייל, רמת אבזור הכי גבוהה עם לא מעט תוספות, במיוחד חבילה שרציתי,S6 Sport Package שכללה בין היתר Quattro sport rear differential, ו Sport Exhaust מההחברה, שטופלה מהיום הראשון באאודי.

ה- S6 הזאת שכתבת פה - מדהימה (ולפחות מבחינתי מדהימה זה understatment...).

מזל טוב ותתחדש. רכב מדהים, אין ספק.

הפסקת העישון - כל הכבוד לך (ולאישתך שמציבה גבולות גזרה לא כיפיים אבל חשובים).

לפני 15 דקות, Tair כתב:

שתייהן מבוטחות כרכבי סופ"ש עם קילומטראז מוגבל ככה שאחזקה שלהן די זניחה לעומת הנוחות.

יפה שיש את האפשרות הזו!.

לפני 15 דקות, Tair כתב:

אז תמיד טוב שיש רכב ספייר למקרה שאתה נתקע בלי רכב

אתה מהאמריקאים המתעסקים האלו של היוטיוב שיודעים לפרק ולהרכיב רכבים וחלקים בעצמם? שמטפלים ברכב לבד ושוברים עליו את הראש?...

בכלל האמריקאים, בהכללה, מדהימה אותי היכולת שלהם להתעסק ברכבים שלהם ולטפל בהם לבד.

האוריינות המכאנית שם לגבי רכבים נדמה לי שהרבה יותר גבוהה מהארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלו יהיו המשברים היחידים שלך חח

סע בדרכים טובות ואכן רכב חלום. 

אני אישית מת לעשות סיבוב על אאודי RS3. משהו ברכב הזה פשוט עושה לי את זה. 

עריכה אחרונה על ידי Stangg
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, Tair כתב:

לנקסטר פנסילבניה, ארה"ב, חשבתי אולי הדגלים בגראז', צד של ההגה והלוחית רישוי יסגירו את זה 😉

מה יש לגוגל לומר על לנקסטר
What is so special about Lancaster PA?
Lancaster was the nation's capital for a brief time—one day to be exact—when the Continental Congress met downtown in 1777.

יש לך איימישים בסביבה?

בכל מקרה מרחק נסיעה קצר מפילי העיר הגדולה.

לפני 7 שעות, DAHUJI כתב:

אתה מהאמריקאים המתעסקים האלו של היוטיוב שיודעים לפרק ולהרכיב רכבים וחלקים בעצמם? שמטפלים ברכב לבד ושוברים עליו את הראש?...

בכלל האמריקאים, בהכללה, מדהימה אותי היכולת שלהם להתעסק ברכבים שלהם ולטפל בהם לבד.

האוריינות המכאנית שם לגבי רכבים נדמה לי שהרבה יותר גבוהה מהארץ.

זה שאתה נתקל בכאלה ביוטיוב לא אומר שכולם ככה. מכיר לא מעט אמריקאים שחוץ מלהחזיק רכבים בגאראז׳ לא מתעסקים עם הרכב.

זה יותר קשור לתרבות של יוטיוברים מאשר לפטרול הדס.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...