Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה מחפש רכב חדש לזוג צעיר, לא נוסעים הרבה בשנה.
תקציב עד 80 אלף, בעיקר חשוב אמינות ובטיחות, כל השאר בונוס.
לא צריכים רכב גדול, שיתאים לזוג+1 וזה כל מה שאנחנו צריכים לשנים הקרובות.
מתלבטים בתקציב הזה בין יונדאי וניו למאזדה 2, שנתונים 2020-2021.
הוניו יותר מרווחת אבל עדיין קצרה וזה מעולה לנו לעיר, תא מטען בסדר גמור, תא נוסעים לא מפנק ואיכות נסיעה סבירה, מנוע מאוד אמין (1.6) בשילוב עם גיר רציף שאני לא יודע עליו המון אבל הבנתי שמדובר בשרשרת ולא רצועת טיימינג.
מצד שני מאזדה 2 - מלכת האמינות, תא נוסעים קטן יותר אבל סביר, תא מטען קטנטן אבל מספיק לנו, נסיעה משמעותית יותר כיפית מהוניו.
שתיהן פחות או יותר באותו מחיר ואני לא מצליח להחליט מה מהן עדיף, תעזרו לי מנסיונכם.

אם יש לכם רעיונות אחרים בסגנון אשמח לשמוע, זה מה שאני מחפש - 
אורך לא יותר מ4.3 מטר.
לא רובוטי (נוסע בעיקר בעיר ופקקים), עדיף מנוע 1500-2000 סמ״ק ללא טורבו.
ציון בטיחות טוב ותחזוקה לא יקרה.
מולטימדיה בסיסית ומצלמת רוורס.

המליצו לי בעבר על סטוניק 1.4, עשיתי עליה נסיעה ולא אהבתי בכלל! הרגיש חלש ולא סוחב בעליות.
חשבתי אולי על chr שנתון 2017 אבל קצת מתבאס במחיר הזה לקחת רכב בן 8, מה דעתכם

פורסם

היום עם וניו מהעבודה, רכב מעולה למחיר שלו ואל תקשיב לכל מי שאומר שזה פח אשפה על גלגלים חחח

יש לו נסיעה חלקה מאוד, הוא לא חלש והרבה יותר מרווח מבפנים ממה שהוא נראה מבחוץ.

שני דברים כן לשים לב - שווה לבדוק מחירי ביטוח לפני, יכול להיות מאודדדד יקר.

בשנתונים שאתה בודק יש איזו תקלה בגיר, לא יודע איך לגשת לזה אבל שתדע שזה קיים.

המאזדה חמודה ונוסעת פצצה אבל מאוד קטנה, אפילו ביחס לוניו. אני גם בדיוק בודק לגביה לקניה והיא כן מתאימה לזוג+1 אבל זה דורש התאמות ופשרות (לקנות עגלה שמתפרקת לכמה חלקים או להשכיב חלק מהמושב האחורי).

מבחינת מה להמליץ אין לי מושג, אני באותה דילמה כרגע אבל בכנות נוטה למזדה...

פורסם
לפני כשעה, lord_vlad כתב:

חשבתי אולי על chr שנתון 2017 אבל קצת מתבאס במחיר הזה לקחת רכב בן 8, מה דעתכם

טויוטה chr או מאזדה CX3 - אכן תאלץ לרדת בשנתון ל 2017-2018 אבל לכל אחת יש את היתרונות שלה (היברדית/מנוע 2.0).

בגלל שמדובר ברכב מאוד מאוד אמינים, אישית לא הייתי מתרגש מעניין השנתון.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אישית מאזדה 2 ואם תקרא שוב את מה שכתבת, נראה על פניו שאתה מסביר למה עדיף לך לרכוש מאזדה 2 על פני הוניו.

בנוסף, לוניו אכן יש סיכון עם הגיר, עלות התיקון / החלפה לא קטן. רק על כך הייתי פוסל את הרכב ללא קשר לאלטרנטיבות. 

פורסם (נערך)

עד 4.30 מ׳? זה בדיוק האורך של סוזוקי קרוסאובר, שיתאים גם אם בכוונתכם לגדול ליותר מזוג. בתקציבכם מדובר בדגמי ה-1.4 טורבו עם תיבה פלנטרית, שילוב שנחשב אמין (לא ברור לי מה מפריע לך בטורבו). החיסרון - עיצוב מיושן ופיגור במערכות בטיחות מודרניות.

אגב, שים לב להערה הנכונה של @fagin2008 לגבי ביטוח. מקור להבדל גדול בעלות התחזוקה השוטפת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על המענה!
בדקתי מחירי ביטוח של וניו - יכול להגיע בכיף למעל 8 אלף מקיף+חובה, לא מבין איך זה סביר לרכב כזה.
מאזדה 2 מפתיע לטובה בקטע הזה, בדקתי בכמה חברות וברובן מקיף+חובה יצא מתחת ל5.
אני אבדוק לגבי הchr, מאזדה cx3 ראיתי אותה בזמנו בדלק מוטורס והיא נראת פצפונת, כאילו מאזדה 2 מוגבהת.. שווה את ההפרש המשמעותי במחיר ממאזדה 2?
אין לי באמת בעיה עם מנועי טורבו הם פשוט קצת יותר רגישים להזנחה אבל אתה צודק כי אני לא אקנה ממישהו בלי היסטורית טיפולים מסודרת אז זה לא קריטי, אבדוק את הסוזוקי קרוסאובר, חבר קרוב המליץ לי גם לבדוק את הויטרה

פורסם
לפני 43 דקות, lord_vlad כתב:

מאזדה cx3 ראיתי אותה בזמנו בדלק מוטורס והיא נראת פצפונת, כאילו מאזדה 2 מוגבהת.. שווה את ההפרש המשמעותי במחיר ממאזדה 2?

cx3 עם המנוע 1.5 ליטר תרגיש כבדה ופחות זריזה מהמאזדה 2. גרסת ה - 2 ליטר יקרה יותר ואם אין לך צורך בנראות הג'יפונית, לדעתי ה - 2 עדיפה וכמובן תהיה זולה יותר לרכישה ואחזקה.  

• אהבתי 1
פורסם

הויטארה דומה מאוד לקרוסובר, יותר מעוצבת, יותר קטנה, יותר יקרה. יש גם גרסה עם מנוע 1.0 ליטר טורבו.

בשעתו התלבטתי בין קרוסאובר לויטארה, בסופו של דבר בחרתיבקרוסאובר בגלל מחיר ובגלל תא מטען יותר גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Moshe c כתב:

cx3 עם המנוע 1.5 ליטר תרגיש כבדה ופחות זריזה מהמאזדה 2. גרסת ה - 2 ליטר יקרה יותר ואם אין לך צורך בנראות הג'יפונית, לדעתי ה - 2 עדיפה וכמובן תהיה זולה יותר לרכישה ואחזקה.  

אז זהו שמבחינת לוי יצחק זה לא כלכך נכון

במחירון מאזדה 2 2017 PURE WHITE מנוע 1.5 עולה יותר (ב 900 ש"ח) ממאזדה CX3 PURE WHITE מאותו שנתון, אבל עם מנוע 2.0.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 4 שעות, `Infinity כתב:

אז זהו שמבחינת לוי יצחק זה לא כלכך נכון

במחירון מאזדה 2 2017 PURE WHITE מנוע 1.5 עולה יותר (ב 900 ש"ח) ממאזדה CX3 PURE WHITE מאותו שנתון, אבל עם מנוע 2.0.

לדעתי, למרות המחירון, מאזדה 2 נפוצה יותר מcx3 בגרסת 2 ליטר ולכן תהיה זולה לרכישה באופן כללי, ספציפית יכול להיות להיות שניתן למצוא ההיפך. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...