Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים, 

אנחנו מעוניינים לרכוש רכב שהולך לשרת אותנו לפחות 5 שנים. יהיה מצויין אם יש אופציה להיברידי.

מעוניינים ברכב בגודל בינוני (יותר גדול מארונה למשל אך קטן יותר מקודאק) עם הדרישות הבאות- 

1) בטיחותי עם כל הטכנולוגיה האפשרית הקשורה לזה.

2)מרווח ונוח לנסיעה עירונית ובין עירונית. מאובזר ככל שניתן (מאוד אשמח ללוח שעונים דיגיטלי וapple CarPlay ואנדרואיד אוטו).

3) אמין

4)מחירי ביטוח סבירים לסגמנט.

5)אירופאי (לא מעוניין בטויוטה או יונדאי)

#התלבטות - אנחנו מאוד מתלבטים אם לרכוש מהחברה עם השקט, האחריות והנוחות של זה בלי לחפש ביד 2 או לרדת 3 שנים ולחסוך כ50-60k.

רכבים שחשבנו עליהם- vw טיגוואן, סיאט אטקה, קופרה פורמנטור. כל אופציה אחרת ומתאימה תתקבל בברכה גם אם לא ג׳יפון.

הייתי מאוד רוצה טיגוואן אך הלוחות ריקים מהגודל הרגיל ויש שם בעיקר all space, חדש לא בא בחשבון מבחינת תקציב.

תודה מראש !

פורסם

בדומה לאטקה והטיגואן יש לך גם את הסקודה קארוק שהוא אותו רכב פחות או יותר, הקופרה יקרה יותר לדעתי. אם פיג'ו באה בחשבון גם ה 3008 אולי תתאים

פורסם

יונדאי קונה היברידי, גם חדש נכנס לתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

"יהיה מצויין אם יש אופציה להיברידי",

ובאותה ההודעה נפסלו כל האופציות לרכב היברידי.

• מצחיק 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה הנסועה השנתית שלכם ?

האופציה המועדפת לטעמי היא ה 3008 עם מנוע 1.6 ליטר בנזין , רכב מעולה בכל אספקט , גיר אוטומטי יפני של אייסין.

האחזקה מעט יקרה , לא משהו יוצא דופן כאשר באופציות יש גם את רכבי VAG.

לאחרונה היה ברשותי רכב חלופי רנו אסטרל , הופתעתי מאוד מהרכב , נוח , מגומר טוב , לוח מחוונים דיגיטאלי לחלוטין, מנוע נמרץ 1.3 טורבו , מושב אחורי מרווח ותא מטען מכובד מאוד.

חיסרון - סחירות יד 2 נמוכה מאוד וכפועל יוצא אובדן ערך משמעותי  , יתרון ברכישה חיסרון במכירה...

פורסם (נערך)

תודה על התשובות. 

אני לא אוהב רכבים של יונדאי וטויוטה, אני יודע שהם אלה שמייצרים היברידי בעיקר ולכן כתבתי שיהיה נחמד אם יש אופציות אחרות. 

לגבי הקארוק, פחות מתחברים לצורה ונותן לי תחושה של רכב לאנשים זקנים משום מה. 

פיג׳ו 3008 עם המנוע המדובר לא מאוד נפוץ בלוחות שם יש יותר 1.2.. כחדש הוא יעלה סביב 190. 

הנסועה השנתי לא גבוהה סביב 10-12, אך מעדיף רכב לא זללן כמובן. 

הייתם הולכים על רכב מהחברה או יד 2 ? 

בין האטקה לקופרה פורמנטור מה הייתם בוחרים (אטקה fr) ? 

אוקטביה אופצי מעניינת, אני אבדוק גם כן. 

עריכה אחרונה על ידי seat2005
פורסם
לפני 19 שעות, seat2005 כתב:

בין האטקה לקופרה פורמנטור מה הייתם בוחרים (אטקה fr) ? 

אוקטביה אופצי מעניינת, אני אבדוק גם כן. 

חבר התעניין בהם לפני איזה שנתיים

קופרה פורמנטור היה הרבה תלונות עליהן בקבוצות הפייסבוק היעודיות אז הוא קנה במקום אטקה FR.

ציטוט

הייתם הולכים על רכב מהחברה או יד 2 ? 

ברור שיותר כלכלי לקנות רכב משומש.

תחרוש על יד2 כמה ימים, נסה לאתר טיגואן עם נתונים טובים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

נכון שאתה לא מעוניין בטויוטה, אבל מה לגבי לקסוס?

יש להם מבחר רכבים איכותיים והיברידיים. אפשר למצוא משומש שיתאים לך.

מצויידות בתא נוסעים איכותי ולרוב עם אבזור טוב.

ללקסוס יש גם מוניטין אמינות וסחירות.

ובניגוד להיברידיות, יש ללקסוס גם את

lexus is300 f sport

משומשת עם מנוע 2 ליטר טורבו. 

פורסם

מה עם סובארו xv/קרוסטרק?

פחות אהוב בפורום הזה אבל בטיחותי, אמין, אמנם בכלל לא חסכוני אבל פחות קריטי בנסועה של 10-12k בשנה וחסרון נוסף תא מטען קטן ביחס לסגמנט.

אישית אני במצב דומה לשלך גם מבחינת הנסועה  ונוטה לכיוון הזה. 

פורסם

לגבי הלקסוס, היא לא בטווח המחירים הרצוי אלא אם אני יורד ממש בשנתון דבר שאני לא מעוניין לעשות. 

לגבי הסוברו, חשבנו על זה, אך כל הרכבים שציינתי עדיפים מבחינת רמת גימור, איכות נסיעה, חיסכון בדלק. הדבר הייחודי שסובארו נותנת זה יכולות שטח. 

שאלה שעולה היא האם הטיגוואן שווה את הפרש המחיר ?

במחיר של טיגוואן בסיסי אפשר לרכוש אטקה fr ואפילו בפחות כסף. 

פורסם (נערך)

גם הטיגואן לא חסכוני בכלל  ... חוץ מזה בנסועה שלך של 12 אלף קמ בשנה בכלל לא הייתי מסתכל על כמה הרכב חסכוני או לא זה לא מעניין

עריכה אחרונה על ידי חגאי א
איות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...