Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי האתר icar אני רואה שיונדאי קונה עם 4 כוכבי ריסוק ולא 5
gpt כתב לי (תפסתי אותו משקר לי מספר פעמים):

• Euro NCAP (הארגון האירופי להערכת רכבים חדשים) – דגם ה2023 של היונדאי קונה קיבל חמישה כוכבי בטיחות, עם ביצועים טובים בהגנה על נהגים ונוסעים.
  • IIHS (המכון האמריקאי לבטיחות בדרכים) – הדגמים של 2022-2023 זכו בתואר Top Safety Pick (רכב עם דירוג בטיחות גבוה).
  • NHTSA (הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים בארה"ב) – דגם 2023 קיבל חמישה כוכבים במבחני הריסוק

כשניסיתי לקרוא על מבחני ריסוק בעמוד של יונדאי קונה לא הצלחתי למצוא את זה, אבל רשום שבדירוג הבטיחות הוא 6/8 (בין 1 ל -10), תלוי ברמת גימור.
אני אשמח להבין האם הוא נחשב רכב בטיחותי כאשר אני חושב על רמת גימור prestiege, חדש מהניילון

פורסם

מבחן ריסוק יונדאי קונה

מקריאה של סיכומים הציון מאכזב. זה לא סכנת חיים אך יש צפי להגנה טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

מבחן ריסוק יונדאי קונה

מקריאה של סיכומים הציון מאכזב. זה לא סכנת חיים אך יש צפי להגנה טובה יותר.

האמת מקריאה שפה זה נראה שהבטיחות לנוסעי הרכב הוא יחסית טוב (באזור ה 80%, שנראה לי שזה טוב לא?), והבעיה היא כלפי אנשים מחוץ לרכב (60%)
אני קראתי את הקובץ נכון?

פורסם

IMG_0198.thumb.png.fa838326087f46f3e1af03483ef464ac.png

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהתאם לקטלוג/מפרט טכני הרכב באתר היבואן -
להלן רמת אבזור הבטיחות בהתאם לטבלת משרד התחבורה.

הדגמים:  KONA Hybrid - Premium, Premium Plus - ציון בטיחות 6.
הדגמים: KONA Hybrid - Prestige, Open Sky, Supreme, N-Line - ציון בטיחות 8 (מקסימלי).  

פורסם

הציון הבטיחותי הזה לא באמת מדד, המדד הוא מבחן ריסוק.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 23 שעות, yulianx כתב:

IMG_0198.thumb.png.fa838326087f46f3e1af03483ef464ac.png

אני חיפשתי את הכתבה באינטרנט ולא מצאתי, אפשר קישור בבקשה?

אני קצת מתוסכל, אני מרגיש שאם אני רוצה רכב היברידי פנאי שטח בטיחותי, זה ה rav4 ואני צריך להגיד שלום לעוד 40 אלף שקל לפחות

פורסם

שים לב שזה מבחן לרכב חשמלי שהוא כבד יותר מההיברידי.

Walla

רק ב iihs המבחן האמריקאי נבחן הדגם הלא חשמלי ודווקא זכה לציונים טובים.

פורסם

זה דו״ח EuroNCAP לקהל הרחב.

נקודות החולשה הן הגנה על הולכי רגל ומערכות העזר לנהיגה.

לפי הדו״ח הוא רלוונטי לכל יונדאי קונה.

@YogiBear2k - קרא את הדף שקישרתי ופתח את הלשוניות.

@eyalkar הדירוג של משרד התחבורה אינו ״דירוג בטיחות״ אלא ״דירוג איבזור בטיחות״ והוא יורד במהלך השנים עם התקדמות הטכנולוגיה.

אגב, לגבי מבחני ריסוק, חשוב לקרוא את הפרטים כי כל מוסד מדרג משקלל את הנתונים בצורה שונה, וכמוכן לשים לב כי המבחנים עוברים אבולוציה, כך שקשה להשוות מבחנים משנים שונות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...