Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן
מאז ומתמיד אהבתי את הצורה הזו של הפאג'רו והתחלתי לשקול אותו כרכב בשבילי.

לא מאלה שהולכים לאכול איתו את כל השטח של מדינת ישראל, רוב הזמן הוא יהיה על הכביש ואם כבר שטח אז בעיקר שבילי עפר קלים שגם ג'יפון צעצוע לא יתרגש מהם אבל לא פוסל טיול שטח פעם ב.

מחיפוש והשוואה קצרים הבנתי שתקציב של 30,000-40,000 שקל זה לא כזה גרוע לשנתונים האלה ואפשר להסתדר.
אין בעיה להוסיף עוד כמה אלפים בשביל ישור קו אם אני מוצא רכב ששווה את זה.
הרכב ישמש כרכב עיקרי אבל יכול להיות שבמהלך החיים שלו אצלי הוא ישמש כרכב שני. ההנחה היא שהוא ישמש כרכב עיקרי ליומיום (עבודה, בילויים, וכדומה)
עושה בשנה בין 5,000 ל15,000. יודע שהטווח גדול אבל זה מאוד משתנה אצלי.
את הטיפול הבסיסי ביותר אני עושה לבד (שמן, פילטרים) אבל טיפולים ותחזוקה קצת יותר רצינית סביר להניח שתתבצע במוסך. גר במרכז אז מוסכים יש כמו מים בים.
מודע לעובדה שטסט ובדיקות בלמים מתבצעות פעמיים בשנה.
לא כל כך משנה לי אם בנזין או דיזל ולא משנה לי אם ידני או אוטומט אבל מעדיף את הדגם הרגיל, לא הקצר.
אשמח לשמוע חוות דעת על הדגם, מדובר בדגם שהגיע לפני מתיחת הפנים שקיימת עד 2018 (עם שינויים קלים אבל סה"כ הדגם מאוד דומה).
יודע שמדובר ברכב שקשה להרוג ורכב אמין מאוד אבל אשמח לדעת האם יש מחלות לרכב ואיך הוא באופן כללי?

פורסם (נערך)

קח בחשבון שמ 2000 עד 2002 (כמדומני) היה דגם ה Q עם שלדת סולם וסרן חי, מה שנותן עדיפות לשטח, ומ 2002 הדגם נקרא קינג והוא עם שלדה אחודה ומתלים עצמאיים ככה שיש לו התנהגות כביש טובה יותר (על חשבון התנהגות שטח).

(מקווה שאני מדייק מספיק במונחים)

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

הקינג נכנס ב2001, ונראה לי שלפי "הצורה הזאת של הפאג'רו" זו הייתה כוונתו של פותח השרשור.

הייתי מחפש בקבוצות ייעודיות לדגם בפייסבוק. זה עוזר לעשות סדר בראש מבחינת מחירים, דגמים והיצע מגוון של כלים, מ"סטוק" שנשארו באותו מפרט של היצרן, ועד לכלים משופרים ומוכנים לראלי דקאר.

בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא הייתי משתמש בו כדיילי בעיר בכלל. (רכב לסופ"שים בלבד).

השאלה שלך הייתה אולי מקובלת לפני 10-15 שנים. (הייתה אז אופנה שכזאת)

כיום?

זה לא יהיה זול לתחזק. (או לתקן).

רוב האנשים עם שאלה כמו שלך, פנו לקינג האמיתי בתחום. (הכוונה כמובן לטויוטה לנדקוזר לדורותיו).

רוב האנשים בלי שאלה כמו שלך, פשוט קנו ג'יפונים. (נדמה לי שהכינוי החצי רשמי הוא: רכבי "פנאי").

ממליץ על התייעצות בפרומים יעודיים ל  4X4 

פורסם

הנסיון האישי שלי בנושא מעט שונה,

פאג'רו Q ועוד דיזל ידני, התברר להיות נבלה שלא הפסיקה להתקלקל.

אם הייתי קונה היום Q אז רק כרכב שני לטיולים בלבד. 

הקינג שהגיע ב 2001 כבר היה רכב מעניין מאוד, עם שלדה אחודה, מתלים נפרדים, תא נוסעים מפנק, אבל לא מגלה אמינות גבוהה. 

אם כבר יש התעקשות על פאג'רו - הייתי מחפש את הכי חדש שאפשר.

שים לב שרכב מ 2005 ואחורה כבר מחייב שני טסטים בשנה, וטסט עם הרכב שטח זה אירוע לא כייפי בכלל.

אז אם כבר הייתי מחפש הכי חדש שאני מוצא, גם אם מדובר בחריגה מהתקציב.

לשבילי עפר הייתי מחפש פורסטר או XV מה שהיה מאפשר לקפוץ קדימה בשנים. 

אישית, מצאתי את המנוחה והנחלה אצל טויוטה, עם לנדקרוזר, לרכב שמיועד רק לשטח. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...