Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום,ואתחיל בזאת שיגיד --- וואט דה פאק?!

בכלל לא ידעתי שדבר כזה קיים,רענון נהיגה?

היום קבלתי מכתב בדואר שאליי להגיעה לקורס רענון,אחרת יעכבו לי את הרישיון.

מחזיק ברישיון כבר חמש שנים ותוקפו עומד להגמר במרץ,אני מניח שזאת הסיבה אבל...

למה במכתב רשום שלא התייצבתי בזמן לקורס ולא הודעתי על סיבה,הרי לא קיבלתי שום מכתב ושום תזכורת ואף אחד לא יצר איתי קשר מאגף רישוי....? ככה זה עובד?

דבר שני ומה שבאמת מעניין אותי,כשדברתי אם כמה חברים היום,נאמר לי שקורס רענון נועד לנהגים שיש להם עבירות תנועה ועבר ביטוחי לא נקי.

מעולם אבל מעולם לא עצרו אותי מתנ''ע ויש לי עבר בטיחותי נקי,לא עשיתי תאונה ולא כלום...למה אני צריך לעבור קורס רענון נהיגה?

רשום שזה 12 שעות או שבפועל זה פחות? אם מישהו עבר,בבקשה תגידו למה אליי לצפות,הבנתי שיש מבחן בסוף...האם זה שאלות אל תאוריה,נוסח מבחן אמריקאי? 4 תשבות לבחור???

בקיצור אשמח לקבל כמה שיותר מידע,תודה רבה מראש לעונים.

פורסם

כל נהג עושה את זה. אין קשר לעבירות.

זה קיים עוד ממתי שהרשיון שלי היה בן 5 שנים (היום אני נוהג 32 שנה, תעשה חשבון לבד). זה לפי תקנה 213 לתקנות התעבורה, אתה מוזמן לעשות גוגל.

היום זה מופרט, כמובן. יש חברות פרטיות.

משלמים להן משהו כמו 250 ש', הולכים 3 פעמים בשעות הערב (בדרך כלל פעם או פעמיים בשבוע). 

זה מתנהל באווירת שכונה, כמצופה.

במשרד הרישוי בסגולה, לפני 28 שנה, היה קפה  שחור ועוגיות יבשות, שתי הפסקות לסיגריה.

בסוף, במפגש האחרון,  יש מבחן אמריקאי. לא זוכר כמה טעויות מותרות לפני שזה נחשב כ"נכשל".

כנראה פספסת איך שהוא את מכתב הזימון. 

תחפש לבד בגוגל משהו קרוב לבית, תרשם, תלך, תסיים עם זה. 

זה מטרד קטן הרבה יותר, מאשר אם התוקף של הרשיון שלך יפוג, ואז הם יכולים לדרוש ממך לעבור גם מבחן תאוריה רגיל מחדש בנוסף. (אם תחפש באתר של משרד התחבורה, או תקרא את התקנה, יהיה כתוב שם שהם יכולים לדרוש ממך גם טסט מחדש, אני מכיר כמה סטלנים שדחו את זה ברמה של רשלנות פושעת, ואף אחד מהם לא נדרש לטסט. מקסימום תיאוריה).

• אהבתי 4

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 7 שעות, avi 23 כתב:

,כשדברתי אם כמה חברים היום,נאמר לי שקורס רענון נועד לנהגים שיש להם עבירות תנועה ועבר ביטוחי לא נקי.

החברים שלך צברו מספיק נקודות ב5 שנים הראשונות כדי שיזמנו אותם לקורס נהיגה מונעת.

מי שעושה קורס נהיגה מונעת "פטור" מלעשות קורס רענון. 

לכן מי שצבר מספיק נקודות ועשה קורס נ.מונעת, לא שמע על קורס רענון, כי לא זימנו אותו.

פורסם

אכן מושגים שמתערבבים

1 קורס ריענון. כול נהג עושה כמה זמן אחרי הרשיון פעם אחת

2 קורס נהיגה מונעת כול 22 נקודות(אולי אני טועה במיספר הנקודות)

קורס נהיגה מונעת מתקדם כול 44 נקודות

תיקבע תור ואם יקבעו תאריך רחוק תלך לעורך דין שיסדר לך תור קרוב

פורסם

הדבר הזה קיים הרבה מאוד שנים. אתה צריך להרשם באתר של אחת החברות שמספקות את השירות (דומני שהחלוקה ביניהן גיאוגרפית, אבל בדוק באתרים), לבחור תאריכים, לשלם סכום סמלי ולהגיע ל-3 פגישות של 4 שעות בשעות הערב או 2 פגישות של 6 שעות בימי שישי.

עקרונית אתה די איחרת את הרכבת כי הקורסים עמוסים, אבל אל יאוש. הרשם לקורס קרוב ואז פנה למשרד הרישוי ובקש הארכה תוך ציון התאריכים אליהם נרשמת. סיכוי סביר (לא הבטחה) שייענו לבקשתך.

@דובצע עקרונית אתה צודק, אבל טעית במספר הנקודות - 12 לקורס הבסיסי ו-24 למורחב.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

הדבר הזה קיים הרבה מאוד שנים. אתה צריך להרשם באתר של אחת החברות שמספקות את השירות (דומני שהחלוקה ביניהן גיאוגרפית, אבל בדוק באתרים), לבחור תאריכים, לשלם סכום סמלי ולהגיע ל-3 פגישות של 4 שעות בשעות הערב או 2 פגישות של 6 שעות בימי שישי.

עקרונית אתה די איחרת את הרכבת כי הקורסים עמוסים, אבל אל יאוש. הרשם לקורס קרוב ואז פנה למשרד הרישוי ובקש הארכה תוך ציון התאריכים אליהם נרשמת. סיכוי סביר (לא הבטחה) שייענו לבקשתך.

@דובצע עקרונית אתה צודק, אבל טעית במספר הנקודות - 12 לקורס הבסיסי ו-24 למורחב.

מאז הקורונה זה נהיה 2 מפגשים במקום 3 

פורסם

ימי שישי תמיד היו שני מפגשים - וזה מה שעשו שלושת החבר'ה שלי, האחרון עשה את זה בקורונה. מאז לא התעניינתיבפרטים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נכון לנובמבר האחרון - השיעור עמד על שני מפגשים בני 4 שעות כ"א, סוף היום השני מבחן אמריקאי

אפשר עד 4 טעויות מתוך לפי מה שזכור לי 10 שאלות

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • מעניין 1
פורסם

זה קורס קצר של 2-3 מפגשים בני כמה שעות, זה באווירה קלילה, בגדול המרצה מדבר על נושאים שקשורים לנהיגה חכמה / הגנתית מאשר לחוקים, דברים שמורה נהיגה או תאוריה כנראה לא ילמדו אותך וכו.

בסוף יש מבחן לא זוכר מה סוג המבחן אבל אם יש לך ידע סביר בנהיגה אתה צריך לעבור בקלות.

לצערי החשש היחיד מהקורס זה הטראומה הזמנית מלשמוע את האנשים שם מדברים ולהבין שאתה חולק את הכביש עם אנשים שהידע שלהם ברכב נעצר בגז/ברקס ושכל אחד עונה תשובה אחרת כשהמרצה שואל על חוקי תנועה...

• מצחיק 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...