Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאורדורנט

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים שאני משתמש בדאורדורנט השחור אחרי שהייתי תקופה די ארוכה עם השחור ירוק.

היה שרשור די ענקי על הנושא. הציעו בזמנו את המשחה של חאלבין, קניתי פעם אחת ולא אהבתי, מצאתי את הגירסה של המוצקה (ירוק/שחור- סטיק) ודי אהבתי. גיליתי במקרה את הגירסה השחורה - טסקיו. מחיר לא משהו בזמן האחרון. באזור ה30 שקל אאל"ט.

20250127_205135.thumb.jpg.7c91d5a6c7e6534884d91dedcf01ecb6.jpg

בד"כ הייתי קונה את הטסקיו באזור ה15 שקל. המחירים מאז עלו. אולי נעשה קנייה מרוכזת עוד פעם, למרות שלא בטוח שזה משתלם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

דאור-דורנט? לא ידעתי שהוא נכנס לתחום.

image.jpeg.db04f9853a95895ef563e084acbae4b2.jpeg

איך מתרגמים את זה נכון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 שעות, guya72 כתב:

איזה סוג של דאודורנט (ספריי, רול-און וכו') ?

יש הרבה יצרנים. אתה צריך לבדוק מה מוצא חן בעיניך.

הייתי בספריי כל השנים. יותר נוח. אבל נראה פחות אפקטיבי

פורסם

לא מצליח להבין את החברה של הסטיק, בכמה פעמים שניסיתי הוא תמיד השאיר לי חומר לא נעים בבית השחי.
אולי זה מתאים רק למי שמגלח? גברים מגלחים את בית השחי?
אני אישית עם אפולו של AXE, כי זה מה שאישתי בחרה לי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 26 דקות, nglancer כתב:

כי זה מה שאישתי בחרה לי.

וזו התשובה הנכונה

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני שעה, nglancer כתב:

לא מצליח להבין את החברה של הסטיק, בכמה פעמים שניסיתי הוא תמיד השאיר לי חומר לא נעים בבית השחי.
אולי זה מתאים רק למי שמגלח? גברים מגלחים את בית השחי?
אני אישית עם אפולו של AXE, כי זה מה שאישתי בחרה לי.

אתה מדבר על סטיק לבן או שקוף ?
הלבן משאיר חומר ואני באמת לא מבין את ההיגיון

אני משתמש בסטיק השקוף והוא לא משאיר חומר

אני מגלח את בית השחי מדי פעם (לא לאפס, אבל לא אוהב שיש שם חצי מטר שיער), אבל גם בזמנים שהשיער קצת יותר ארוך אין חומר שנשאר. אני חושב שבלי קשר שכשיש המון שיער זה פשוט חוסם גישה לחלק מהעור ופחות יעיל

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...