Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סובארו B4 2012, אחרי תיקון של אגן גיר הוחלף שמן גיר כ- 10 ליטר שמן CVT.

הנעתי את הרכב העברתי בין ההילוכים כדי שיכנס השמן לכל המעברים, לאחר מכן התחלתי בנסיעה הרכב נסע יפה.

מנורות ABS והחלקה דולקות (היו דולקות עוד לפני ההחלפה של השמן גיר) חיברתי מחשב לא הופיע שום תקלה.

רציתי לבדוק אם הABS עובד נסעתי ונתתי ברקס חזק - הרכב עצר הABS לא נכנס לפעולה רק בסוף הבלימה היה הרגשה של דפיקה אחת-שתיים קטנות של ה ABS. ניסיתי כך 2 פעמים ואותו דבר, בפעם השלישית הייתי טיפה יותר אגרסיבי על הדוושה של הבלם והרכב נכבה באמצע הכביש (יש לציין שהכביש היה ריק כך שבבדיקה לא היה חשש סכנה).

ועוד שהרכב על D בעמידה יש ויבראציות ואילו ב N הויברציות מאוד חלשות.(אני חושד בתושבות מנוע)

כמה שאלות

1. מה זה אומר ABS והחלקה דולקות ?

2. מדוע הרכב נכבה לאחר לחיצה אגרסיבית על דוושת הבלם (ראיתי עוד אשכול על B4 2011 עם אותה בעייה רק לא ציינו איך היא נפתרה)

3. ממה יכול להיות שנגרם הויברציות (שמדליקים את המפשיר אדים קדימה ואחורה יחד הויברציות נהיות יותר) ?

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם

יש לציין שהמצבר גמור.

ועוד משהו חשוב ליד הגלגל הימני באזור המנוע יש חור (נראה כמו מקום שנכנס חיישן) עם הברגה ליד. לא יודע למה עושה רושם שזה חיישן מהירות ABS  שחסר, בהזדמנות אצלם תמונה של זה, אולי בגלל זה הנורות ABS והחלקה דולקות ?

פורסם

לא מבין בזה הרבה, אבל מהניסיון הדל שלי מצבר גמור גורם לשלל תופעות מוזרות ברכב, גם בשנת 2024. תנסה לפחות לשלול את המרכיב הזה משאר רצף הבעיות ופשוט תחליף לחדש כי צריך בכל מקרה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...