Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים... שאלה:
לפני כמה חודשים פגעתי, תוך כדי נהיגה איטית, ברכב ליסינג של חברת שלמה סיקסט. (מיצובישי אקליפס-קרוס)

הרכב שלהם ספג פגיעה קלה בצד ימין מאחורה. (הפגיעה באשמתי).
בזמנו ביקשתי משלמה-סיקסט לא לפנות לביטוח אלא לשלוח לי דרישת תשלום.
כעת הם שלחו דרישת תשלום שנראית לי מוגזמת- הם רוצים 3768 ש"ח עבור הפגיעה ועוד 517 שכר טרחת שמאי.
(מצורפות תמונות של הפגיעה).
אשמח לדעת מה דעתכם:
האם זו דרישה מוגזמת או הוגנת בפגיעה כזאת?
האם יש לי דרך לדרוש לקחת את הרכב לתיקון בעצמי?

ושאלה נוספת- אם אני מקבל את הדרישה, לשלם או לתבוע את הביטוח?
כאמור פניתי אליהם בבקשה שלא יתבעו את הביטוח שלי, כי הבנתי שזה ייקר לי את דמי הביטוח בשנים הקרובות. אבל עכשיו שואל את עצמי האם זה סכום ששווה לשלם כדי לא לייקר את הביטוח? 
(הסטטוס הביטוחי שלי כרגע- אני משלם כ2690 ביטוח חובה, ועוד 2253 צד ג'. כרגע אין לי 'העדר תביעות', כי התחלתי את הביטוח לפני שנתיים וחצי, אבל אני אמור לקבל הנחה של היעדר תביעות כבר מהשנה הבאה.)

תודה רבה!

תצלום0958_093248.jpg

תצלום0959_093235.jpg

תצלום0960_093218.jpg

תצלום0962_093204.jpg

תצלום0963_093149.jpg

פורסם

1. מה פירוט העלויות בדוח שמאי?

תמיד אפשר להרים טלפון לכמה מוסכים ולקבל הצעות מחיר עבור החלקים/עבודות שכתובות בדוח

2. אם מדובר ברכב בן פחות משנתיים, אז חייבים בחלפים חדשים מקוריים

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

על פניו לא נראה מוגזם ואולי אף זול יחסית למחירי ביטוח/שמאי.

תבדוק בפוליסה, ייתכן שהתביעה לא תירשם לך בעבר הביטוחי בגלל שהיא פחות מ-5,000 ש"ח.

פורסם (נערך)

לא ציינת מה הנזקים שמצא השמאי, אבל יש מכה בפח ויש נזק לפגוש, אולי גם נזק שנסתר מהמצלמה שלך כך שנראה שאין הגזמה בסכום, בודאי לא הגזמה גדולה.

שכ"ט השמאי סביר, אפילו ברף הנמוך.

האם לשלם את הנזק מכיסך או לתבוע את הביטוח? בדוק בפוליסה, אני מניח שכבר שילמת פרמיה לפי שתי שנות ותק ביטוחי. לגבי הכסף בדוק שני פרטים - מה ההשתתפות העצמית שלך ובכמה תתייקר הפוליסה. כמוכן עליך להביא בחשבון שאם תהיה לך תביעה נוספת אתה עלול לעמוד בפני סירוב ביטוח. גם את הסיכון הזה עליך לשקלל. את כל אלה בדוק מול סוכן הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...