שלום חברים!
אשמח להתייעץ אתכם לגבי רכב שבדקתי וחשבתי לקנות:
מדובר בסיטרואן c4 פיקאסו, 7 מקומות, 2014, בנזין, אוטומטי, 165 כ"ס. (את ההחלטה לקנות דווקא פיקאסו כבר עשיתי).
במד קילומטראז'- 125,000.
הרכב יד 2, נקנה מליסינג פרטי ב2018 ומאז, לדברי המוכר, הוא אצל אשתו, בעיקר בנסיעות עירוניות.
טיפולים שוטפים במוסך מורשה סיטרואן.
אני מצרף הסטוריית טיפולים- אשמח לדעת אם היא נראית לכם תקינה והאם זה אומר שהרכב טופל באופן סדיר.
נהגתי על הרכב והכל נראה ונשמע תקין. המנוע נשמע קצת רועש כשעומדים לידו מחוץ לרכב, אבל לא באופן חריג במיוחד. (אני לא מבין גדול).
מסביב לפתח מילוי השמן של המנוע יש סימנים (שגרתיים) של כתמי שמן, לכן שאלתי- האם הוא ממלא שמן באופן קבוע. הוא ענה לי שהוא לא ממלא, רק בטיפולים.
המחיר שהוא מבקש- 18,000.
*נ.ב. - לדבריו, לאחרונה הרכב לא כ"כ נוסע כי יש להם רכב מהחברה. לדוגמה, כעת הוא הניע אותו אחרי שבועיים שלא הניעו. האם זה אמור להיות בעיה?
ועוד דבר אחד- איך אני מוודא שזה אכן גיר אוטומטי ולא רובוטי? לדברי המוכר, הגיר אוטומטי. כך זה גם נראה לפי החיפוש של הדגם באינטרנט. אבל באחד החיפושים באינטרנט לפי מספר רכב, היה רשום גיר רובוטי.
תודה רבה!