Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה CX30 2025 לא מוכרים יותר?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, llaavvii כתב:

מבחינת מרווח פנים הוא גדול הרבה יותר מהCX3? איך הוא ביחס ל CX5?

יש דברים מיוחדים לבדוק?

במימדים הוא באמצע בין ה cx3 ל cx5.
בדיקות:
1. לוודא שמותחן רצועת אביזרים לא נוזל (כשאתה מול המנוע - נמצא משמאל למנוע) - לוודא שאין עליו שכבה שמנונית אפורה/שחורה. במידה וכן - נחוץ החלפה (כולל רצועת אביזרים, ורצועת משאבת מים). מחלה של כל מנועי SkyActiv.
2. לוודא שבולמי זעזועים אחוריים לא נזלו. במידה וכן - להחליף.
3. לוודא שתושבות מנוע (שלושתן) תקינות. כנ"ל.
4. לוודא סטטוס צמיגים - המידה 18'' יקרה - רביעיית מישלין פרימסי 4 + תעלה כ 4,000. לא ממליץ לשים טויו המקורי. כן ממליץ לחפש צמיג איכותי קוד עומס 95, קוד מהירות H, ולא XL (שזה Extra Load) מכיון שה CX30 מכוילת קשיח יחסית. 95H באוטו הזה קריטי לנוחות. אם מדובר בדגם קומפורט - יתכן והגיע עם צמיגי 16'', פחות קריטי.
5. לוודא טיפולים בזמן, רצוי במרכז שירות ברשת היבואן.
6. לבדיקה ממליץ לקחת למרכז שירות של היבואן, מחזק דעתך לא לקחת למכון בדיקה.
הרכב פנטסטי!
ZOOM-ZOOM.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
  • אהבתי 1
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בדיוק שלשום החלפתי לאמא שלי את המאזדה 3 האצ'בק 2.0 פרימיום 2018 בCX30 פרימיום 2.0 2021.
הרכב שלה (יד 00 מהיבואן עם 31,000 ק''מ) נמכר מעל מחירון בפחות מ24 שעות ובלי בדיקה לאדם פרטי.
את הCX30 (יד1 ליס' נהג יחיד, 71,000 ק''מ) רכשתי מאוטו סנטר לאחר בדיקה שלי, מעל המחירון כמובן, הן נסחרות מעל.
אצלם לפחות עברה השבחה (4 צמיגים סינים חדשים, צלחות ורפידות, קוסמטיקה..).
בשוק הפרטי לרוב מוכרים את הרכב במצבו AS IS.

עריכה אחרונה על ידי GTI33
תיקון דיקדוק
פורסם
לפני 6 שעות, GTI33 כתב:

בדיוק שלשום החלפתי לאמא שלי את המאזדה 3 האצ'בק 2.0 פרימיום 2018 בCX30 פרימיום 2.0 2021.
הרכב שלה (יד 00 מהיבואן עם 31,000 ק''מ) נמכר מעל מחירון בפחות מ24 שעות ובלי בדיקה לאדם פרטי.
את הCX30 (יד1 ליס' נהג יחיד, 71,000 ק''מ) רכשתי מאוטו סנטר לאחר בדיקה שלי, מעל המחירון כמובן, הן נסחרות מעל.

השלוש שנמכרה בצבע אפור עכבר?

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 8 שעות, GTI33 כתב:

אני אעדיף לקנות את הרכב as is ולהוריד במחיר מהריג'קטים מאשר לקבל "השבחה" עם צמיגים סיניים וחלפים הכי זולים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לרוב אתה צודק, במקרים של כאלו רכבים לרוב המחיר לא זז יותר מדי גם אם יש ריג'קטים.
חוץ מזה שבמקרה שלי יש לי מישהו שדג לי את הרכב הספציפי הזה ודאג ליישר קו גם אם זה לא צמיגים פרימיום או רפידות וצלחות מקוריים.
מה גם שאמא שלי גומעת כ5 אלף ק''מ בשנה וגם זה בלחץ (הצעתי להחליף רכב צמוד במוניות וזה לא תפס).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...