Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב ליסינג מעבודה שאמור להיות לו טסט בעוד מספר ימים. במידה והרכב לא עובר טסט בזמן, האם אני רשאי לנהוג בו? על מי מוטלת האחריות של הטסט - עלי או על חברת הליסינג ? 

נ.ב קבעתי עם חברת ליסינג שיבוא לאסוף את האוטו לטסט, אך אף אחד לא הגיע ולא עדכן אותי שאף אחד לא יגיע. אני ממש כועס עליהם, כי זה קורה פעם שלישית ברציפות ואין שום שינוי בהתנהגות שלהם. במקרה הזה אני רוצה להיות חכם ולא להדפק במקומם על היחס המזלזל שלהם.  

פורסם (נערך)

בנהיגה ללא טסט בתוקף ( עד 4 חודשים) הנהג מסתכן בקנס של 250₪+ 6 נקודות.

אתה לבדך לא יכול לנסוע למבחן רישוי, כי אין ברשותך מסמכים נדרשים. 

תתקשר לקצין הרכב בחברה/ אחראי בחברת ליסינג ותדרוש שיקחו את הרכב למבחן.

מה הכוונה פעם שלישית ברציפות? עכשיו בשבועות האחרונים או כל שנה?

בן כמה הרכב?

רכב ליסינג אחרי שנה ראשונה לא נדרש לעבור מבחן רישוי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החוכר יכול לגשת לבדו למבחן התקופתי.

חב׳ ההחכר יכולה להעביר לו את הטפסים באופן מקוון (מייל, וואטסאפ, תצלום) + יפוי-כח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כשלאשתי היה רכב ליסינג החברה היתה מפקססת את המסמכים למכון הרישוי (זו היתה הטכנולוגיה המקובלת), ואני הייתי מעביר את הרכב. לקחתי אותו גם לשירות התקופתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כמו לשלם על השירות ולבצע את העבודה בעצמך.

• מצחיק 4
  • מבאס 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם זה ליסינג פרטי (לא דרך העבודה) צריך לבדוק מה כתוב בהסכם.

מכיוון שכאן זה ליסינג דרך מקום העבודה - האחריות חלה על חברת הליסינג.

חברות הליסינג מאוד מסודרות בהקשר הזה. ללא סדר, אין להן סיכוי לנהל אלפי / עשרות אלפי כלי רכב. 

הסיכוי שתעצור אותך משטרה ותקבל דוח היא נמוכה מאוד, וגם אז תוכל לדרוש מהמעסיק / מחברת הליסינג לקחת את זה עליהם.

תתקשר למי שמנהל את התחבורה אצלך בארגון, ותבקש ממנו עזרה.

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, vladclar כתב:

אין כמו לשלם על השירות ולבצע את העבודה בעצמך.

מדובר בשנים 2006-13 וזה היה הסכם הליסינג. מצד שני, היה גילום מלא וחסך לי ביטוח נהג חדש לשני בני 17, כך שהשתלם כלכלית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב לא שלך, אתה לא חתמת הסכם מול חברת הליסינג ואתה לא אמור לטפל בזה. דבר עם האחראי אצלכם שיתן לחברת הליסינג על הראש. מצידך שיביאו רכב חלופי עד שזה יעבור טסט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מדובר בשנים 2006-13 וזה היה הסכם הליסינג. מצד שני, היה גילום מלא וחסך לי ביטוח נהג חדש לשני בני 17, כך שהשתלם כלכלית.

לא הבנתי איזה קשר יש בין מה שרשמת למה שרשום בהודעה שלי שבחרת לצטט?

פותח השרשור כל חודש (דרך המשכורת שלו) משלם לחברת ליסינג.

התשלום  כולל בין היתר שירות העברת טסט.

למה הוא צריך לרדוף אחרי השירות הזה? ועוד יותר,

למה הוא צריך לבקש מסמכים, להדפיס אותם ולנסוע לבד למכון הרישוי?

כאשר אתה קונה מקרר בחנות ומשלם למוביל , אתה גם סוחב את המקרר על הגב שלך?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

לא, אתה לא רשאי לנהוג בו אם עבר תוקף הרישוי (ואני לא ממליץ לעשות זאת גם אם אתה בטוח שהחברה או וואטאבר ישלמו את הקנס).

מה שכן, ייתכן שלא נדרש טסט אלא תשלום אגרה - אתה יכול לבדוק את זה בעצמך. יכול להסביר את ההתעלמות שלהם.

נשמח אם תעדכן.

פורסם
לפני 16 דקות, vladclar כתב:

פותח השרשור כל חודש (דרך המשכורת שלו) משלם לחברת ליסינג.

התשלום  כולל בין היתר שירות העברת טסט.

פותח השרשור לא משלם כלום לחברת הליסינג. הוא משלם לבוס שלו עבור רכב צמוד ומפה הבוס אחראי לכל מה שנוגע לטסט, ביטוחים, טיפולים וכו' בכפוף למה שסוכם עם העובד.

לא עניינו מה ההסכם עם חברת הליסינג ומי מחוייב למה. זה בינם לבין המעסיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@vladclarהקשר הוא האחריות ללקיחת הרכב לטסט. הסברתי שלמרות שבהעדר שירות כזה הסכם הליסינג נראה למישהו מוזר, הרי שניסיוני הוא שהסכמי ליסחנג יכולים להיות כדאיים גם אם אין בהם מרכיב של נהג שלוקח את הרכב לטסט ולטיפול.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, discoTD5 כתב:

הסיכוי שתעצור אותך משטרה ותקבל דוח היא נמוכה מאוד

לא בדיוק. בניידות המעטות שמסיירות בכבישים ישובים שוטרים מעטים עוד יותר המקלידים ל.ז. של רכבים הנוסעים סביבותם וכורזים לעצור לרכב ללא טסט / מורד מהכביש / בעל הרכב בשלילה וכיו”ב. לא רק במחסום מזדמן בצומת, משהו שאני זוכה לעיתים רחוקות ממש.

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא לנסוע באוטו!

עזוב אותך משטרה. מקסימום קנס ,נקודות, והשבתת הרכב.

במקרה זה, דווקא אם תתפס ע"י שוטרים, באיזשהו מקום זה יגן עליך:

אם חו"ח תעשה תאונה -  אין ביטוח.

חברות הביטוח משתמשות בכל בדל של תירוץ בשביל להתחמק מתשלום. קל וחומר במקרה הזה.

אתה עלול למצוא את עצמך בצרות/תביעות שונות (תלוי בנזקים).

אם אני הייתי במקומך, הייתי מפסיק מיד לנסוע ברכב, מעדכן בזה את קצין הרכב (או את האחראי), ועובר לתחבורה אחרת (אוטובוס/רכבת/מוניות. אפילו לשכור רכב אחר).

הלחץ הזה יעבוד עד שתקבל רכב עם טסט.

חבל על החיים שלך - זה לא שווה את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...