Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי בשעה טוב הוציא רישיון, עכשיו אבא שלי רוצה לקנות לה משהו עד 85K והוא ננעל על הלאנטיס בטענות הבאות ( שאגב אני לא שולל אותם או משהו כזה ) :

א. אמינה, חלפים תיקונים וכ'ו

ב. שוק טוב ואפשרות למכור בעתיד

ג. מעדיף לקנות רכב בעל שנתון גבוה יותר 04' מאפשר לרדת שניים

ד. ביטוחים וכ'ו

השאלה הפשוט שלי איזה רכב ברמה הזו ואולי משהו יותר יוקרתי או מושך וכ'ו אפשר להציע לו כדי שישקול את הנושא ויבדוק ?

תודה רבה יובל

פורסם

אתה יוכל לשכנע אותו על סיוויק , אבל קח בחשבון שכול שנתון של מאזדה,אז הסיוויק יקרה ב10 אלף יותר. וגם הביטוח יעלה יותר יקר, אבל תנסה להגיד לאבא שלך, שאין להבדיל בין מאזדה לסיוויק!!

דרך אגב 85 אלף, אתה מביא סיוויק 2002 עם סאן רוף, ומגנזיום, וזה המחירון!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

למה לא לקנות לה רכב קטן יותר?

אני הייתי מחפש יאריס. אמינה, סחירה, ורוב הסיכויים שהביטוח יהיה יזול יותר מאשר ללאנטיס (שיבדוק את הנקודה, הביטוחים של הלאנטיס לא זולים במיוחד). בנוסף היאריס נוחה יותר מהלאנטיס.

גיא

פורסם

יאריס אכן תהיה בחירה עדיפה גם לדעתי.

אולי גם פולקסווגן פולו.

ואם אתם נשארים עם הלנטיס אז היא עדיפה מההונדה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

תשכנע אותו לקנות טויוטה קורולה, הרכב הכי אמין שיש עם 0 תקלות גיר הכי טוב בעולם.

ורכב שכיר מאוד, ככה שב 85 אלף הוא רוכש לאחותך שנת 2002 הכי מאובזרת שיש

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

דעתי היא פורד פוקוס

וזה שווה בדיקה וכדאי מאוד להכניס לרשימה

רכב יפה (לדעתי) זריז ומרגיש ממש חזק שכיר הוא הכי הכי אבל מחירי הביטוח לא בשמיים(אני יודע כי דוד שלי הוא תמהה והוא לא היה מחזיק עם הביטוח לא היה זול:-P )

והוא אמין מאוד.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
למה לא לקנות לה רכב קטן יותר?

אני הייתי מחפש יאריס. אמינה, סחירה, ורוב הסיכויים שהביטוח יהיה יזול יותר מאשר ללאנטיס (שיבדוק את הנקודה, הביטוחים של הלאנטיס לא זולים במיוחד). בנוסף היאריס נוחה יותר מהלאנטיס.

גיא

:mm_yeah:, היאריס אכן תהיה אופציה מצויינת ואוסיף שהיא גם בטוחה (אף יותר מהלאנטיס).

פורסם

1. מצטרף להמלצה על יאריס (אם הולכים על 1300 ידנית אפשר אפילו דנדשה).

2. גם פוקוס לא רעה.

3. בסיוויק יקרעו אתכם במחיר הביטוח המקיף (סיוויק+שנתון גבוה יחסית+נהג צעיר+חדש=$$$$$$)

4. גם 206 אופציה, במיוחד אם רוצים ידנית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצטרף למוטי, אם כי אני לא אוהב את הרכב הנ"ל, אבא שלך צודק לא רק בגלל הטיעונים הנ"ל, כי היא נהגת חדשה, היא צריכה אוטו בשביל הפוזה? ביצועים? היא מקבלת אוטו בגלל שאבא שלה אוהב אותה ורוצה לשמור אליה, בגלל שישלו את היכולת לקנות לה אוטו (כמעט חדש!!), בגלל שהוא לא רוצה להתעסק עם מוסכים, תיקונים וזוטות אחרות, הוא לא רוצה לבלות ביום שישי במוסך, הוא רוצה לשון בשקט בשישי כשהיא יוצאת לבלות, כשתתגייס ותסע אם האוטו לבסיס, ועוד אלף דאגות של הורים שילדיהם לא מודעים אליהם, אז תן לאביך לקנות את הרכב שהוא יבחר ושלא יצטער ויטען אבל "אמרתי לכם" .

בקיצור מתנות מקבלים, ולא מתווכחים!

ושיהיה לכם כל טוב.

פורסם
:mm_yeah:, היאריס אכן תהיה אופציה מצויינת ואוסיף שהיא גם בטוחה (אף יותר מהלאנטיס).

אפשר לקבל תוצאות ניסוי ריסוק של יאריס ואבזור בטיחות?

תודה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

:-) אני לא ילד אז ככה שאני מבין את הטענות שלו מה שכן אני אומר שגם לי יהיה חלק בנסיעות הרכב (לא מרובות אומנם עד שאני יקנה רכב ) העניין הוא שהיא מאוד איך להסביר את זה שום דבר מיוחד עממית מאוד, הוא חשב עד C5 וירד מזה מאוד מהר,

גולף שנתון טוב יכול להתאים ? או פיג'ו 307 ? כלומר איזה רכב אפשר לקבל יותר מהסטנדרט של הרכבים לאנטיס פוקוס והונדה ועדיין לשמור על הכיוון שקבוצת המכוניות הזו ?

תודה יובל

פורסם
אבא שלך צודק, לדעתי הלאנטיס היא אכן בחירה טובה לנהגת חדשה.

מוטי.

לקנות לאנטיס לנהגת חדשה זה צעד נכון מכל סיבה, חוץ מאחת. שהיא לא ממש תרצה להיראות בה. וזה צריך להיות גם שיקול במקרה כזה. בעיקר כשיש הרבה אופציות אחרות כמו יאריס למשל. ובכלל זה אוטו גדול מידי בשבילה.

אני רוצה להבהיר שאין לי שום בעיה עם הלאנטיס. היא אוטו נהדר. אבל לא בשביל נער/ה.

ובשביל פותח השירשור אני חושש שאני לא יכול לעזור לך הרבה. אני רק יכול לאחל לך בהצלחה מכל הלב. :smile:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אפשר לקבל תוצאות ניסוי ריסוק של יאריס ואבזור בטיחות?

תודה.

קצת לא קשור אבל: 2 כריות אוויר אני חושב ו-4 כוכבי בטיחות באנקאפ אני יודע.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...