Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

ואגב, מסתבר שלעשות ביטוח לשני נהגים זול מאשר לנהג אחד. זה משהו שרק השנה גיליתי כנציגה ב מיליון גילתה לי, ואכן המחיר היה זול יותר.

ויש לזה הסבר הגיוני?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

ואגב, מסתבר שלעשות ביטוח לשני נהגים זול מאשר לנהג אחד. זה משהו שרק השנה גיליתי כנציגה ב מיליון גילתה לי, ואכן המחיר היה זול יותר.

כנראה ספיצפי לחברת ביטוח שלך, או בהתאם לנתוני הביטוח שלך, אולי גיל או משהו בסגנון. במקרים שאני ביטחתי לא היה הפרש בין שני נהגים נקובים לעומת נהג אחד, אבל ביטוח שני נהגים בהחלט לא היה זול יותר מאשר לבטח נהג אחד.

פורסם

הנציגה אמרה לי זה טריק שהרבה לא יודעים. והאמת המחיר ירד ב200 שקל בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה 6 2016. חודש עכשיו.
3950 מקיף+חובה בווישור. כל נהג מעל גיל 30. הקאצ'? השתתפות עצמית מעט גבוהה, 2900 שקלים.
לנדקרוזר 2019. 6100 מקיף+חובה. חידוש היה באוקטובר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 9 שעות, BeBest כתב:

מה אתם ממליצים לעשות?

יש זמן לבדוק הצעות בנחת, הביטוח נגמר בסוף חודש הבא.

AIG כמידי שנה שולחים כבר שלחו לי למייל הצעה אוטומטית.

אני מבין שאתה מבוטח ב- AIG. מנסיוני אין טעם לחדש לפי ההצעה האוטומטית (למרות שלכאורה יש בה הנחה). בשיחה עם איש מכירות סביר שתקבל הצעה זולה יותר על אותם כיסויים.
ההרגשה שלי היא שאנשי המכירות לחוצים יותר ככל שמועד תום הביטוח מתקרב... בסופו של דבר אתה יכול לסגור גם יום (או כמה ימים) לפני תום הביטוח

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

שאלה כללית בנושא ביטוח - עברה לי המחשבה שיכול להיות נחמד אם הביטוח של שני הרכבים היה מסתיים באותו תאריך, ואולי גם ביטוח הדירה. הכוונה היא לרכז את ההתעסקות בזה לפעם אחת.

השאלה היא האם יש זמן בשנה שבו עדיף לעשות את זה - נניח בסוף שנה או אולי סוף רבעון, אם החברה או הסוכן רוצה לשפר את הסטטיסטיקה… יש דבר כזה?

פורסם

לא מעמיס עליך כלכלית? אחד הבנים שלי במצב הזה (פלוס טיפול שנתי ורישוי של אחת המכוניות), חתיכת העמסה על חשבון הבנק.

@motior אני מבוטח ב-AIG . ההפרש בין ההצעה האוטומטית למחיר הסגירה היה כ-100 ש״ח. וכאמור, זו היתה גם ההצעה הזולה ביותר חוץ מההצעה המוזרה של הפניקס.

ואני חייב לציין שביטוח ישיר התקשו להפסיק להציק לי. התקשרו לפחות 5 פעמים. 

בעוד חודשיים יש לי חידוש ביטוח הרכב.השני, אני מתלבט האם להכנס למו״מ. אבל אחכה להצעה האוטומטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתף.

קיה ריו 2017. כל נהג מגיל 35 ותק רשיון נהיגה שנה. חובה ומקיף.

3 שנים ראשונות שהרכב היה אצלי ביטחתי בGO (הכשרה), ובשנה האחרונה בהפניקס.

הביטוח האחרון (עד סוף החודש) היה כ3750.

לפני שבועיים שלחו מייל עם הצעה שעמדה על 4200~ אחרי שיחת טלפון ירדו לכ4000. מחיר כזה קיבלתי גם מWOBI תוך כדי שהנציגה מונה לי  תנאים/כיסויים הרבה יותר טובים בהצעה שלהם מהפוליסה שיש לי עכשיו בהפניקס (כשאין לה מושג מה כתוב אצלי).

בסוף התקשרתי לGO נתנו הצעה גם באיזור ה4000 [עם תנאים יותר טובים מהפניקס] אמרתי לו שיבדוק שוב ואני סוגר איתו, המתנתי כ15שניות על הקו וההצעה ירדה ל3600.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לא מעמיס עליך כלכלית?

תפרוס את התשלום על הביטוח לאורך כל השנה. זה גם הגיוני מבחינה כלכלית, מכיוון שמדובר על ביטוח שתקף לשנה, ככה כאילו אתה משלם כל חודש על הביטוח של אותו החודש. 

• רעיון טוב! 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

זה נכון, ככה אני עושה עם שני הרכבים שלי פורס למקסימום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, שחר 1 כתב:

תפרוס את התשלום על הביטוח לאורך כל השנה. זה גם הגיוני מבחינה כלכלית, מכיוון שמדובר על ביטוח שתקף לשנה, ככה כאילו אתה משלם כל חודש על הביטוח של אותו החודש. 

תודה, לא. יש לי (וגם לבנים שלי) מספיק הוצאות כדי לא לפרוס תשלומים, מה גם שאם מדובר בפריסה שאינה קצרה גובים את הריבית הרצחנית של חברות כרטיסי האשראי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

מה גם שאם מדובר בפריסה שאינה קצרה גובים את הריבית הרצחנית של חברות כרטיסי האשראי

שום ריבית. הפריסה היא לא אצל חברת האשראי, אלא אצל חברת הביטוח. 

• אהבתי 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

תלוי בכמת תשלומים מדובר.

אם אני זוכר מהימים ההם יש הבדל בין החובה למקיף. החובה משולם בהו״ק והמקיף בתשלומים. אלה מנגנונים שונים עם עלויות שונות. אבל כבר חלפו הרבה שנים מאז שעברתי לשלם הכל בתשלום אחד, אז אולי משהו השתנה.

פורסם
לפני 54 דקות, שחר 1 כתב:

שום ריבית. הפריסה היא לא אצל חברת האשראי, אלא אצל חברת הביטוח. 

במקיף, בחובה זה כן באשראי

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...