Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

חבר נהג חדש קיבל דו"ח על טלפון ביד בנהיגה

עברתי במקום לאחר מסירת הדו"ח ועצרתי לבדוק האם רשמו את דברי הנהג, כמו שציפיתי - רשמו רק את מה שמפליל אותו, הוא ציין 1- זו היתה שיחת חירום רפואית, 2- הפלאפון היה מונח על הכתף ולא החזיק אותו ביד, השוטר ציין רק את טענה 1, לדרישתי הוא הוסיף בכתב יד את טענה 2,

מצורף צילום הדו"ח

מה דעתכם, האם יש סיכוי לקבל הקלה במפנ"א, או אולי לבקש להישפט בתקווה להסדר מיקל, או לשלם ולהפנים את הלקח..

דו''ח פלאפון.pdf

פורסם

על פניו, אינני רואה שום בעיה בדוח.

מעבר לכך, שיחה חירום רפואית אינה עילה לדבר בטלפון תוך כדי נסיעה. יואיל כבודו לעצור בצד (במקום שמותר) ואז יערוך את השיחה.

גם אם שם את הטלפון על הכתף (בזמן נהיגה) - עדיין בגדר עבירה.

לשלם ולהפנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בדוח חסרים פרטים, בעיקר של מיקומים. אבל ההודאה של הנהג + תיעוד המפגש במצלמה, מפחיתים משמעותית סיכוי לזיכוי. 

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כמו שחשבתי,

ברור שהוא הודה וסיבך את המצב, מה שמקומם אותי זה שהרבה שוטרים שולפים בפינצטה 2-3 מילים מפלילות מתוך דברי הנהג ורק את זה הם רושמים, מה שמפחית את הסיכוי לזכות בערעור, לכן עצרתי והתערבתי.

במקרה שמגיש בקשה להישפט מתוך תקוה שהדו"ח יתיישן (הבנתי שזה תרחיש נפוץ במחוז דרום), יש סיכוי להחמרת העונש?

פורסם (נערך)

ראשית- כל עוד המפגש מתועד במצלמה, אין באמת חשיבות למלל הרשום בתגובת נהג. הסרטונים עם שמע מצויין וברור. 

שנית -אין כאן אפילו מחלוקת עובדתית. העבירה בוצעה. כאן ראוי לציין שהתקנה מדברת על אחיזה או שימוש בטלפון שלא בתוך התקן נייח. קרי , זה שהטלפון היה מונח על הכתף או היה ביד, לא משנה.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340
  • אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לצערי קרה לי פעם דו"ח כזה [למדתי והפנמתי..] והגשתי ערעור דרך עו"ד והמירו לי את 7 הנקודות ב750 ש"ח,

אז אם הנקודות חשוב לך לדעתי הגיוני שתמצא הסדר כלשהו עם התובע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, tinoki כתב:

פרט מה זו שיחת חירום רפואית: עם מי הוא שוחח ועל איזו סיטואציה?

אני לא חושב שזה רלוונטי, רק ציינתי את מה שהוא אמר.

השיחה היתה באמת בנושא חירום רפואי (ניתוח דחוף לילדה חולה) אבל אין בכך שום הצדקה לשיחה בנהיגה, זה לא שילוב בין נסיעת חירום לשיחת חירום.

פורסם

רלוונטי מאוד. גם אם לא מוצדק - עשוי לגרום לזיכוי.

תוכל לברר אצל החבר?

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...