Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן מומחים ל-Musca domestica?

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוזרה :-) 

יש לי פינה ברכב (קצה דלת תא המטען) שהזבובים פשוט התאהבו בה ומשאירים שם את הצואה שלהם בעשרות. לא ברור לי מדוע הם נמשכים לפינה הזו, מה מיוחד בפינה הזו? לפני שטיפה או לאחר שטיפה זה לא משנה, הם פשוט חוזרים שוב ושוב לנקודה הספציפית הזו. בקיצור, יש כאן מומחים לזבובים :-) שיכולים לתת הסבר מה יכול לגרום לזבובים להימשך לרכב? 

:

פורסם

קבועה. אין איזה משהו שמטפטף בנקודה הזו או משהו על הרכב. חשבתי אולי אוטם הצבע בו אני משתמש, שבהחלט מסייע לניקוי קל ומהיר של הצואה, אבל אז השאלה היא מדוע דווקא באותה פינה. 

פורסם

האם יש בתוך הדלת משהו? יעני יש משהו שמרשרש שם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 26.9.2024 בשעה 16:48, ch28566 כתב:

קבועה. אין איזה משהו שמטפטף בנקודה הזו או משהו על הרכב. חשבתי אולי אוטם הצבע בו אני משתמש, שבהחלט מסייע לניקוי קל ומהיר של הצואה, אבל אז השאלה היא מדוע דווקא באותה פינה. 

אולי השתקפות של האור או משהו. לך תדע מה מושך חרקים. 

אולי @bagira יידע לענות... 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 9 שעות, ברווז כתב:

אולי השתקפות של האור או משהו. לך תדע מה מושך חרקים. 

או, עכשיו יש כיוון. הרכב עם אוטם צבע די מבריק והרכב חונה בחניה מקורה פתוחה כאשר הפינה הזו, בשעות מסוימות, זוכה לנגיעה של שמש ישירה לעומת שאר הרכב שנמצא תמיד בצל.  

פורסם
לפני שעתיים, ch28566 כתב:

הפינה הזו, בשעות מסוימות, זוכה לנגיעה של שמש ישירה

כנראה שחם שם אז זה הפך לעמדת טעינה של הזבובים...

• מצחיק 1
פורסם

לכן שאלתי אם חונה במקום קבוע. ענין הפינה החשופה מסביר את זה.

שכן שחונה לידי סובל מכך שכל בוקר יש על הגג שלו נשורת מעופפים - תוצאה של פלורסנט מעל הרכב.

• תוכן חדש...