Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר אפליקציה (אנדרואיד) שמאפשרת סינון סמסים לפי מילות מפתח כמו "הלוואה" אבל לא מוכרת את כל תוכן הפלאפון שלך לצדדים שלישיים כמו TrueCaller?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

היות והיום עיקר התקשורת ב SMS היא מסחרית
אין לי שום בעיה שגוף שלישי יקרא שאני נדרש לסקר שביעות רצון של מוסך קאיה או נציג שרות של פרטנר
אין לי ב SMS שום דבר פרטי
הדברים הפרטיים היום הם בוואטסאפ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 47 דקות, סולל הדרך כתב:

אתה לא מקבל קודי גישה דרך SMS?

יש עדיין הרבה אתרים/אפליקציות שכדי להתחבר אתה צריך קוד דרך ה-SMS - הכי פרטי שיש!

פורסם
לפני כשעה, yoni162 כתב:

חושב שאפליקצית הסמס של גוגל מציעה איזשהו סינון.

לא לפי מילות מפתח. הספאמרים מתדברים בקלות על הסינון שלה

לפני 47 דקות, סולל הדרך כתב:

היות והיום עיקר התקשורת ב SMS היא מסחרית
אין לי שום בעיה שגוף שלישי יקרא שאני נדרש לסקר שביעות רצון של מוסך קאיה או נציג שרות של פרטנר
הדברים הפרטיים היום הם בוואטסאפ

הבעייה היא לא עם תוכן הסמסים, האפליקציות כמו TrueCaller שואבות ומוכרות את ספר הטלפונים שלך ועוד דברים חשובים יותר שיש בטלפון.

ותקרא את תנאי השימוש של ווטסאפ אם אתה חושב שמטא שומרת על הפרטיות שלך...

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני כשעה, borsood כתב:

לא לפי מילות מפתח. הספאמרים מתדברים בקלות על הסינון שלה

יש לי פיקסל של גוגל, אז אצלי היא מובנית ועובדת מצויין שנים, הודעות בודדות עוברות אותה וזוכות לחסימה ידנית שמופעלת מאותו רגע.

פורסם

פרטיות זה משהו שהיה להורים שלנו

לנו היתה חלקית

ולילדים שלנו כבר לא תהיה כזו

כמו שכתבתם כולם יושבים על המידע שלנו

מי שחולב את ה SMS יחסית מקבל מעט

קוד חד פעמי, לא מדאיג אותי

מה שיש בוואטסאפ כן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...