Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיות ממש לא נפתרו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית הייתי מחפש דיזל.
אצלי הייתה c3 picaso 1.6 eHdi, שנת 2013
גיר רובוטי חד מצמדי,
400K!!!! הרכב עבר בלי שום תקלה בגיר. ב 300K הלכתי לבדוק מצב הרפידה בגיר הבחור אמר לי שמצב הרפידה מעולה ויש שינוי רק של 4 מ"מ.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 38 דקות, yulianx כתב:

הבעיות ממש לא נפתרו.

לא בהכרח מסכים איתך, אם עדיין ישנן בעיות זה בטח לא במספרים של התיבות מלפני עשור.

בכל מקרה יהיו אמינות בהרבה מאשר להמליץ לו על צרפתיות עם מנועי פיורטק/ tce/ בעיות במיכלי אוריאה/ רצועות טיימינג מתפוררות וכו וכו.

פורסם

אולי לא באותו סדר, אך עדיין בסדר מספיק גדול.

מה יותר אמין? לא יודע. בשניהם יש סיכון, פשוט הסיכון בפיורטק יקר יותר מאשר במצמדים ומכטרוניק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם החלטת בסוף ללכת על מנוע טורבו וגיר רובוטי, הייתי ממליץ לשקול גם קיה סיד האצ׳בק.

מאוד מתאים לדרישות שלך, 140 כ״ס עם אחלה מומנט לעליות, אוטו עם תמורה טובה בסך הכל.

חסרונות - גיר עם מצמד כפול (בעייתי בעיקר בנסיעות עירוניות) וחוסר היצע של האצ׳בק יד 2 כי רובן סטיישן.

בהצלחה במה שתבחר.

עריכה אחרונה על ידי Porsche_933
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אחרי שקראתי את זה על הסיד..לא חושב שהייתי בוחר בדגם:

בעיות בקיה סיד

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני גם מצטרף להמלצות על VAGית כלשהי.

אפילו פאביה או איביזה עם מנוע 1.0 טורבו יהוו שדרוג משמעותי ביחס לרכב שלך. בתקציב הזה הייתי מנסה לכוון לאיביזה סטייל מהדור האחרון (לפני מתיחת הפנים) מ-2018. אולי 2019.

בתקציב שלך משהו יותר חזק? תנסה לחפש לאון 1.4 טורבו 150 כ"ס למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...