Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי כולם,

נתלש לי הפלסטיק מהכנף הקדמית הימנית ברכב מאזדה CX-30. כמו כן יש כמה לחיצות בפגוש הקדמי.

בהתייעצות עם המוסך שלי (גולדמוטורס שילת) אמרו פשוט לבוא ולקבל הצעת מחיר ממנהל הפחחות.

שלוש שאלות ברשותכם:

1. האם קניית הכנף החסרה בעצמי תחסוך משהו מעלות הטיפול? מצאתי אותה למשל כאן DFR5-51W71 , מה שנראה כמו חלקים מפירוק.
2. האם כל פחח רכב (לא רק במוסך מאזדה) יכול להזמין ולהתקין את הכנף?

3. האם לדעתכם ניתן לתקן את המכות/לחיצות בפגוש בקלות?

בכל מקרה אציין שאני לא מתכוון להחליף או לתקן בעצמי.

כמובן אשמח להמלצה על פחח ובכלל המלצה למוסך מתאים לCX-30 באזור בקעת אונו.

תודה רבה.

1.jpeg

2.jpeg

עריכה אחרונה על ידי pl7410
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, pl7410 כתב:

שלוש שאלות ברשותכם:

1. האם קניית הכנף החסרה בעצמי תחסוך משהו מעלות הטיפול? מצאתי אותה למשל כאן DFR5-51W71 , מה שנראה כמו חלקים מפירוק.
2. האם כל פחח רכב (לא רק במוסך מאזדה) יכול להזמין ולהתקין את הכנף?

3. האם לדעתכם ניתן לתקן את המכות/לחיצות בפגוש בקלות?

בכל מקרה אציין שאני לא מתכוון להחליף או לתקן בעצמי.

1. כנראה שכן, תלוי מה עלות החלק בארץ ואם הוא משמעותי כדאי להזמין לבד ולספק אותו למוסך מראש וליידע אותם שיש ברשותך את החלק

2.לדעתי אף פחח לא ישבור את הראש כדי לחסוך לך כסף, הם קונים מה שיש בארץ, ואם ימצאו בזול עדיין ידחפו לך מחיר אחר

3. כן

אם אתה לא מתכוון להחליף לבד, לנסות להזמין חלקים מראש או לתקן לבד, תשכח מלנסות לחסוך כסף

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה ללכת ממקום למקום ולבקש הצעות מחיר, וללכת לזול ביותר

וכמובן שאין פה שום דרך לוודא כי תקבל שירות הוגן ותוצאות תקיון מספקות, זה כבר אתה צריך לתאם עם אותו מוסך שמשרת אותך

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...