Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שבוע שמתי את האוטו בתיקון אצל מוסך, עכשיו האוטו מוכן עשיתי לו גיר הגיר ייצא 4000 עם עבודה וגיר חדש ייבוא.

עכשיו אני בא להוציא את האוטו מהמוסך אני אומר לו שאני בא אליו עם 4 צ'קים ל4 חודשים הוא עושה לי מצטער לא מקבל לא צ'קים ולא אשראי רק מזומן.

תנאי תשלום מסכמים מראש בדרך כלל.

אם מדובר במוסך רשמי וחוקי - תסכים לשלם במזומן, דרוש קבלה - והנכונות להתפשר תגיע...

אם מדובר במסך חצר, וחשבת שהוא מקבל אמצעי תשלום אחר חוץ ממזומן אז אתה תמי(ם)ר.. :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או קיי קיבלתי הלוואה מאחי הבעיה שעכשיו אח שלי מביא לי את זה בצ'ק מזומן כמו שהמוסכניק אמר שאפשר לתת לו.

אבל עכשיו שאמרתי לו שיש לי צ'ק מזומן הוא רוצה גם את המע"מ על העבודה והמוצר עוד 600 שקל...

זה לא נשמע קצת מטורף@#$%%

כאילו שהוא קנה את הגיר מפירוק (עם אחריות לשלושה חודשים) הוא אמר זה עם מע"מ עם הכל.

עם אחריות מע"מ הכל 3 וחצי אלף פתאום הוא דורש עוד מע"מ מה אני בן זו**?

זה הגיוני מה שהוא אומר?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

כל המתלהבים מלקנות רכב ללא הכנסה קבועה תכניסו את זה טוב טוב לראש: לא קונים אוטו אם אין כסף להחזיק אותו!!!

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

זה הכל טוב ויפה הרעיון עם הבית-משפט,אבל עד שיהיה פסק-דין בנושא האוטו כבר יצא מהמחירון ..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

בסדר הכל נסגר.

לגבי זה שאמר שלא קונים רכב אם אין כסף להחזיק אותו, אז ככה את הכסף להחזיק אותו יש לי אבל תסכים איתי שזה קצת כואב להוציא 4 אלף שקל מהחשבון במכה ויותר נטוח לחלק את זה לתשלומים.

ואת הכסף שיש לי בחשבון זה לא כסף שאני מוציא סתם ככה וזורק אותו החוצה זה כסף שאני רוצה לשמור אותו לאחרי הצבא ללימודים, לטיוך, להתחיל את החיים שלי ולא להוציא את זה על גיר מסריח.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
כל המתלהבים מלקנות רכב ללא הכנסה קבועה תכניסו את זה טוב טוב לראש: לא קונים אוטו אם אין כסף להחזיק אותו!!!

זה נכון ולא נכון..

גם אנשים שעובדים במשרה קבועה, ובוא נניח בתחילת הקריירה שלהם, לא בנויים להוצאה של כ5000 ש"ח במזומן מהיום להיום...

פשוט צריך לבדוק טוב טוב מה קונים כדי להוריד את הסיכוי ל"הפתעה" יקרה למינימום האפשרי...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמע, כל עניין ההחלפת גיר הזו. ניראת לי ממש מעפנה!

הנכון שבד"כ על מחיר יש מע"מ- ושהמע"מ הוא לא הולך לכיסו של המוסכניק.

באם הוא חייב אותך במע"מ אתה זכאי לקבל חשבונית! - דרוש אותה!

דע לך שהמוסכניק הזה עמוק בבוץ יותר ממך, כלומר יש לו הרבה יותר מה להפסיד מאשר לך- כי בשבילך זו קניה אחת, בשבילו כניראה פרנסה... ומס הכנסה יאכל לו את הת*ת...

בכל מקרה, שלם לו את המע"מ- קח חשבונית על מלוא הסכום ששילמת. וברך אותו לשלום.

אחרי הכל את התיקון הוא ביצע, מקוה שבצורה טובה.

זה שלא סיכמתם מחיר+אופן תשלום מראש זו גם אשמתך.

• תוכן חדש...