Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק ונוח תקציב 70-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום צריך המלצה לרכישת רכב

אני מעונין לקנות רכב כבר תקופה ולא כל כך יודע מה לקנות ..

הייתי קרוב לקניית לקסוס IS300H ובגלל הסוללה ירדתי מזה כי לא היה אחריות לזמן ארוך ופחדתי שהסוללה תשבוק חיים דווקא מחוץ לאחריות ולא היה אפשרות יותר להאריך את האחריות.

אני עכשיו בוחן אופציה וולוו V40 או S60 אבל דווקא ב T5 ולא T4 תאמת שאני מעדיף את הV40 כי הרכב קטן יותר ונוח יותר.

כרגע יש לי כבר 8 שנים סיאט לאון 2009 ידני 1800 ואני מאוד אוהב את הרכב מבחינת חווית הנסיעה שלו למרות שהבולמים שלו נוקשים אבל את התקולות פחות..חחח בגלל זה אני מפחד ללכת על הגרמניות אלא אם כן ידוע לכם על דגם מסוים שהוא יחסית אמין.

בקיצור אני מאוד אוהב לנהוג ומעוניין ברכב עם קצת כוח כי כרגע אני נוהג עם ידני עם 185 כ"ס שמרגישים את הכוח והנסיעה. ולגבי הלקסוס אני יודע שזה חווית נהיגה שונה לגמרי  אבל מכמה סיבות אחרות של אמינות ואיבזור ומאוד אהבתי את העיצוב שלו אז זה התאים לי

ולגבי תקציב 70K אפשרי 80K אם זה יעזור לאופציה טובה

תודה מראש על העזרה..

עריכה אחרונה על ידי adidor77
פורסם

1) שיפוץ של הסוללה לא מאד יקר, ויש מוסכים שמשפצים סוללות וגם ונותנים אחריות. למשל אלקטריקאר

2) בתור שהיה לו V40 אני מצאתי אותו פחות נוח מה-S60 ולמצוא V40 T5 קשה מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 19 דקות, zvit כתב:

1) שיפוץ של הסוללה לא מאד יקר, ויש מוסכים שמשפצים סוללות וגם ונותנים אחריות. למשל אלקטריקאר

ידוע לך מה העלות? כי שאלתי במורשה אמרו לי בערך 15K ואני מניח שאפשר להשיג כנראה ב12K 

פורסם

אין לי מושג - תתקשר אליהם ותשאל. להערכתי ה-ר-ב-ה יותר זול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התקשרתי אליהם

הם אמרו שזה עלות ההחלפה של סוללה כ 13K (ושיפוץ כבר לא עושים כי הסוללה כבר ישנה וצריך להחליף)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...