Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני מגניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וברכה,

אני מחפש אוטו סופר מיני לעשות טרייד אין למאזדה שנת 2008. חשוב לי שתהיה אמינה ועם צריכת דלק נמוכה.

עד 60000 ש"ח לערך. 

אני נוסע בעיקר 5 דקות לעבודה. 

לפעמים לטיולים בסופשבוע. לא רחוק. 

כמה רכבים על הפרק:

סוזוקי בלנו 

יונדאי i20

סיטרואן c3

טויוטה יאריס 

אופל אדם

רנו זואי

אהבתי את הצורה של בלנו. איך היא ? 

לטעמי גם c3 נראת טוב. האם הביצועים של הרכב השתפרו עם פחות תקלות וסטיגמה שגויה ?

איך האופל אדם ? 

האם ליונדאי החדשנית עלות יותר גבוה במוסך בגלל הגיר עם הקלאץ / מצמד הכפול ? 

זה נקרא רכב רובוטי ? 

איך הזואי החשמלית ? 

תודה למשיבים, 

אמנון

עריכה אחרונה על ידי husky
טעות כתיב ומחיקת מילה
פורסם

יאריס ובלנו  עונות הכי טוב לדרישות שלך, הייתי מוסיף גם את הונדה ג׳אז.

סיטרואן נוחה יותר,שקטה יותר וזריזה יותר אך מבחינת אמינות פחות טובה בגלל הרצועה.

היונדאי גם זריזה אך בעלת גיר רובוטי, פחות אהבתי את הפעולה שלו לעומת ה dsg תיבה רובוטית של הגרמניות.

• רעיון טוב! 3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוסיף קיה ריו

עשיתי חיפוש די זהה בדרישות.

התחלתי עם יונדאי I20 , עברתי לקיה סיד, קיה ריו וכנראה הולך על סוזוקי בלנו משנתון מתקדם

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

אחרי שהחזקתי c3 אחת, מכרתי אותה וקניתי...ובכן, עוד אחת.

אין תחרות לערך שקל, לאבזור הבלתי נגמר ברמת גימור הגבוהה, לנוחות גבוהה, גיר נעים, מנוע טורבו חסכוני וחזק שצריך. 

הניהוג פחות טוב מהמאזדה 2 אם תנסה ללחוץ את הרכב לפינה, אבל זה ממש לא העניין ברכבים האלו ולכן הנוחות עדיפה משמעותית.

קנה רכב שהוחלף לו טיימינג, או שתקנה ותעשה יזום, וסע בראש שקט. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

תודה. 

מלבד חגורת טיימינג מה עוד צריך לטפל? 

איך העלויות השנתיות?  דלק? תיקונים? 

אני מחפש שנתון יותר מבוגר אחרי 2016.

פורסם

טיפולים ממוצעים מבחינת עלות,צריך שמן בתקן יעודי.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 12.1.2024 בשעה 12:19, husky כתב:

יתכן וגם הגיר Cvt יעבוד יותר טוב בבלנו.. 

הבנתי שבבלנו הגיר רציף, האמת עוד אין ניסיון עם גיר מסוג זה

אשמח לחוו"ד

בתאריך 12.1.2024 בשעה 14:54, dj_dani כתב:

אחרי שהחזקתי c3 אחת, מכרתי אותה וקניתי...ובכן, עוד אחת.

אין תחרות לערך שקל, לאבזור הבלתי נגמר ברמת גימור הגבוהה, לנוחות גבוהה, גיר נעים, מנוע טורבו חסכוני וחזק שצריך. 

הניהוג פחות טוב מהמאזדה 2 אם תנסה ללחוץ את הרכב לפינה, אבל זה ממש לא העניין ברכבים האלו ולכן הנוחות עדיפה משמעותית.

קנה רכב שהוחלף לו טיימינג, או שתקנה ותעשה יזום, וסע בראש שקט. 

דווקא הייתה לי ליסינג C3 לפני כעשור, סהכ אחלה מלבד אור ראשי שכל כמה חודשים הלכה נורה

• רעיון טוב! 1

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

מהאופציות שרשמת הייתי הולך על סוזוקי בלנו, תמורה לא רעה לכסף אבל מבחינתי החיסרון היחיד שם זה גיר רציף, אני אישית לא מתחבר לגיר רציף, גיר שגורם למנוע להיות רועש במאמץ ובעיקר כביש עם עלייה. 

אולי יתאים גם סקודה פאביה, מניסיוני עם גיר DSG אם הוא מטופל כמו שצריך עד עכשיו וימשיך להיות מטופל ונהיגה כמו שצריך הוא יחזיק המון זמן, מאוד התחברתי לגיר הזה הוא מאוד שקט וגורם לרכב להיות זריז וחסכוני. סקודה גם ידועים רכבים מאוד נוחים. (מניסיון על רכבים קודמים- אוקטביה, קארוק). 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

גיר רציף עובד כמו אוטומט רגיל, שמים על D וזהו, פשוט אין לו הילוכים לכן אתה תרגיש כאילו הוא תקוע על הילוך ורק הסל״ד עולה, זה גיר שתורם לצריכת דלק טובה, חלק, ואבל גורם לרעש.

הdsg שהוזכר הוא גיר רובוטי כפול מצמדים, שקט מהיר ומשודך לרכב עם מנוע זריז, אבל נחשב לגיר לא אמין במיוחד.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 17 שעות, yulianx כתב:

גיר רציף עובד כמו אוטומט רגיל, שמים על D וזהו, פשוט אין לו הילוכים לכן אתה תרגיש כאילו הוא תקוע על הילוך ורק הסל״ד עולה, זה גיר שתורם לצריכת דלק טובה, חלק, ואבל גורם לרעש.

הdsg שהוזכר הוא גיר רובוטי כפול מצמדים, שקט מהיר ומשודך לרכב עם מנוע זריז, אבל נחשב לגיר לא אמין במיוחד.

זה יוצר קצת דילמה במה לבחור 😁 

חדשנות וטכנולוגיה זה לא תמיד הכי טוב. 

יש בעיות של רעש ואמינות. 

פורסם

תיפה רציפה זה לא חדשות וטכנולוגיה.

גיר רובוטי כפול מצמדים גם כבר לא גיר חדש בשוק.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...