Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומני הVTR - ההמשך בא - 22.04.03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

The VTR Chronicles

עוד שבוע עבר...

בעצם, הVTR אצלי רק שבוע :)

קיבלה רביעית צמיגים (פאלקן ZE-326), דוד אחורי רגיל (במקום צינור פליטה חלול ורועש במיוחד - תומר התקשר עלי לדווח על הגעתי לעבודה - במרחק של 2 רחובות ממנו :) ).

נשאר טיפול שנתי ואז נעבור לשיפורים...לאט לאט :)

ביקרתי היום במרום צמרת - לצורכי שיחת הכרות - נראה לי שבכל זאת ליטל אהובת הפורום. אומנם מ"צ זה ממש קרוב למקום העבודה שלי, אבל בינתיים זה יתרון אחד והיחיד שלהם - וחבל :(.

האוטו הזה ממזרי משהו. פשוט לא רוצה לנסוע רגוע. בכל סיבוב מבקש קצת אקשן. מדי פעם מקבל :twisted: נהגים מבוהלים מסביבי לא ממש מבינים איך הדבר הקטן הזה עוקף אותם בסיבוב במהירות כפולה משלהם - ובזמן שהם נלחמים עם ההגה אני יושב נינוח וצוחק בקול רם :)

היום גיליתי (בעזרתו הנדיבה של תומר) שאני כבר לא יכול לחכות עד שהספר של היינס שהזמתי יגיע. במיקרה, תוך התבוננות במנוע שלי, גילה תומר שצינור אוויר היה מנותק מבית המצערת. ככה זה שלא מכירים את הרכב. הסתכלתי על המקום הזה אלף פעם והכל היה נראה לי בסדר. את כמה מילימטרים של הבדל בין מחובר למנותק רק תומר יכול היה לזהות :)

צריכת דלק מסתכמת ב 1 ל 11 - בנסיעה מעורבת עצבנית משהו :)

נו, הספר מגיע עוד שבועיים - בינתיים אני קונה כלים חסרים (איזה בוקסות צריך לסאקסו ? :) )

P.

פורסם
הגם אתה לקחת צמיגים שמצטיינים ברטוב?

למה בעצם?

בוא נראה:

1. בגלל שמישלין אקסאלטו (או כל צמיג אחר באותה רמה) עולים כ700ש"ח לחתיכה :(

2. בגלל שלא מצאתי שום צמיג נורמלי עד 500ש"ח

3. בחיפוש אינטרנט קצר שעשיתי מצאתי שאין הבדלים של ממש בין יוקו 539 לפאלקן 502 או 326.

4. דגם 326 הוא טיפה יותר נוח ופחות רועש מ502 על חשבון האחיזה. בתור אחד שעושה כ25K בשנה ולא מתיימר להיות נהג מרוצים - מתאים לי.

5. המחיר היה די זול כך שאם בעוד שנה ימעס לי - אחליף אותם :)

6. האחיזה של 326 על רטוב אמורה להיות בינונית, אך פרוגרסיבית (במילים אחרות, אני אולי אסע לאט יותר, אבל תהיה לי שליטה מלאה על הרכב.

וחוץ מזה, דיברתי אם תומר לפני הקניה :lol:

פורסם

למה בעצם?

אני בניגוד לכל חובבי הפאלקן למיניהם,

שילמתי קצת יותר ולקחת DUNLOP SP2000 SPORT.

אני יכול לציין שעד עכשיו (לא ניסיתי אותו לעומק), הוא בהחלט מתגלה כחבר נאמן :!:

פורסם

למה בעצם?

אני בניגוד לכל חובבי הפאלקן למיניהם,

שילמתי קצת יותר ולקחת DUNLOP SP2000 SPORT.

אני יכול לציין שעד עכשיו (לא ניסיתי אותו לעומק), הוא בהחלט מתגלה כחבר נאמן :!:

I Second that.

אני בהחלט מתרשם לטובה מה-SP2000 החדשים.

נראה איך הם ברטוב אבל בינתיים זו מצטירת כעיסקה מצויינת.

יוגב....ח"ח :lol:

פורסם

לי על הרכב חברה ( אמנם מאזדה לנטיס ... אבל עדיין )

היה גם 326 וגם 502 במהלך תקופת הגשמים השנה.

ולצערי הרב כמעט ואין הבדל על רטוב... יש ממש מעט בשינויי מהירות מהירים ( ששני הצמיגים האלו במילים מעטות לא ממלאים את תפקידם ) ולהערכתי הביצועים על יבש הם גם ממש ממש קרובים .

היה לי את ה502 9 חודשים ויש לי כבר 3 חודשים את ה326.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בינתיים אני די מרוצה מ326. אומנם כרגע הבולמים מהווים את הנקודה החלשה בהתנהגות הרכב (החלפה בדרך - בקיץ)...

האחיזה ביבש די טובה ומה שמאוד חשוב בשבילי בתור נהג לא מי יודע מה מיומן - פרוגרסיבית. גם רמת הרעש די נמוכה (עובדה שהצמיג סימטרי ולא כיווני עוזרת כאן)...

נראה מה יהיה בחורף...אולי נקמבן אישור ל15" :roll: ונקח טויו פרוקסיס :twisted:

מ99 VTS כסטאנדארט וVTR בתור אופציה הגיעו עם 15" (תנחשו איפו :( )

P.

• תוכן חדש...