Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

רציתי לשאול, מאיפה כדאי לקנות חלקי מתלה (משולשים, מוטות קישור, מוט מייצב וכו׳) לרכב מאזדה 3 שנת 2016 מנוע 2.0?

בארץ אני רואה בעיקר של Talosa ו Teknorot 

או לקנות מקורי במחיר מאוד יקר. 

רציתי לשאול אם יש אופציה להזמין מחול חלקים באיכות טובה במחיר שפוי. אם כן, מאיפה? 

תודה!

פורסם
לפני 15 שעות, ninimom כתב:

אהלן, 

רציתי לשאול, מאיפה כדאי לקנות חלקי מתלה (משולשים, מוטות קישור, מוט מייצב וכו׳) לרכב מאזדה 3 שנת 2016 מנוע 2.0?

בארץ אני רואה בעיקר של Talosa ו Teknorot 

או לקנות מקורי במחיר מאוד יקר. 

רציתי לשאול אם יש אופציה להזמין מחול חלקים באיכות טובה במחיר שפוי. אם כן, מאיפה? 

תודה!

היי

מה הסיבה שאתה מחפש לרכוש חלקי מתלה? כמה ק"מ הרכב עבר?

יש לי רעשים מוזרים בנסיעה בבמפרים ובכבישים "משובשים" גם בעיקר במהירות איטית

אני גם חושד בחלקים אלו. אני עם אותו רכב שנת 2017 (03/2017).

איך ניתן לאבחן בדיוק איפה הבעיה? האם זו שיטת ניסוי וטעיה?

פורסם
לפני 6 דקות, NTZSV כתב:

זה לא שיטת ניסוי וטעיה. מוסך יעשה בדיקה ויאתר חופשים.

שמעתי כבר על לא מעט מוסכים כולל מורשי יבואן שהחליפו חצי רכב, חלק ועוד חלק ועוד חלק, ועדיין לא מצאו איפה תקלה. וכמובן בסוף יש לקוח שמשלם חשבון פתוח ועדיין לא קיבל פיתרון לבעיה

אני לא מתכוון לנושא הזה ספציפי

כך שעדיין לומר מוסך יבדוק ויאתר זו עדיין אבחנה שהיא לא חד משמעית.

• תוכן חדש...