Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטאלון או שווארצנגר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוח הסרט הדוקומנטרי "Sly" והסדרה הדוקומנטרית על ארנולד בנטפליקס וגם בגלל שבא לי קצת לסטות מעט מהשרשור הפוליטי החלטתי לשאול אתכם שאלה.

בתור מישהו שגדל על שתי דמויות אלו בסוף האייטיז ובניינטיז תמיד תהיתי, מי לדעתכם יותר? מי מוצלח יותר/משכנע יותר/עושה לכם את זה?

אצלי זה סילבסטר, הוא לא הכי יפה בחבורה ולא הכי גבוה, נראה איש פשוט כזה ולכן הצלחתי יותר להתחבר אליו. בנוסף, הוא טיפה יותר משכנע על המסך הגדול ואף יודע לייצר קורטוב של דרמה אותנטית בחלק מסרטיו כמו רוקי (הראשון) למשל.

מוכנים להשתתף? היכונו, צאו!

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

מבחינתי, ארנולד. 

סטאלון כמעט בכול סרט, הדמות שלו משדרת ערס איטלקי, ואני פחות מתחבר לזה. 

בלי קשר, אני לא מכיר את הסיפור חיים של סטאלון, אבל שוורצנגר הוא אחד האנשים היותר מרשימים מבחינת מיינדסט והישגיות שראיתי. וזה גם משפיע למה אני מחבב אותו יותר

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

ארנולד.
לא מעט מהסרטים שלו גם עומדים במבחן הזמן, של סטלון נראים מגוחך.

"שליחות קטלנית 2"
"שקרים אמיתיים"
"זיכרון גורלי"
ועוד.

את כולם אני יכול לראות גם היום להנות, ולא להרגיש מגוחך.

דרך אגב ידעתם שיש שפת תכנות שמבוססת על משפטים של ארנולד מסרטים?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

את קומנדו ראיתי עשרות פעמים.

את שליחות קטלנית 2 גם (הייתי סדרן בקולנוע).

זכרון גורלי היה טוב. שוטר בגן הילדים היה נחמד.

לא מזמן ראיתי שוב את הנרדף והוא לא עומד במבחן הזמן.

מת על ארנולד, אבל בסוף כל הדמויות שלו הן סביב השרירים והמבטא.

סטאלון כתב את התסריט לרוקי, שהוא סרט מצויין שהציג דמויות עגולות ועלילה סוחפת וגם שיחק מצויין.

גם רמבו הראשון, משחק הדמים, היה טוב מאוד.

הבעיה ששני הסרטים האלו זכו להמשכים שבהתחלה היו בסדר, אבל הסתיימו הרבה מעבר למה שהיה צריך.

מעבר לשיא הוא עדיין סרט סבבה לדעתי.

אין לי מנצח ברור. רק מתגעגע לימים הנאיביים של שנות ה80 ולהתלהבות מסרטי פעולה פשוטים, שנגמרים אחרי 90 דקות ולא 3 שעות ובלי עלילות שצריך פרשנים שיסבירו לך מה לעזאזל ראית.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמו לבחור מבין הילדים של @itaysamurai...

• אהבתי 1
  • מצחיק 6

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שני השחקנים המועדפים עליי עוד ממתי שהייתי ילד, איזה ת'רד כיפי! :)

"שקרים אמיתיים" של ארנולד ו"איש ההרס" של סטלון היו הסרטים שהכי אהבתי כשהייתי ילד.

אני חושב ששניהם גדולים, כל אחד עשה דברים אחרים, ארנולד מבחינת אישיות השיג מן הסתם יותר וביותר תחומים (שחקן, פיתוח גוף, מושל ועוד...)

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

את קומנדו ראיתי עשרות פעמים.

את שליחות קטלנית 2 גם (הייתי סדרן בקולנוע).

זכרון גורלי היה טוב. שוטר בגן הילדים היה נחמד.

לא מזמן ראיתי שוב את הנרדף והוא לא עומד במבחן הזמן.

מת על ארנולד, אבל בסוף כל הדמויות שלו הן סביב השרירים והמבטא.

סטאלון כתב את התסריט לרוקי, שהוא סרט מצויין שהציג דמויות עגולות ועלילה סוחפת וגם שיחק מצויין.

גם רמבו הראשון, משחק הדמים, היה טוב מאוד.

הבעיה ששני הסרטים האלו זכו להמשכים שבהתחלה היו בסדר, אבל הסתיימו הרבה מעבר למה שהיה צריך.

מעבר לשיא הוא עדיין סרט סבבה לדעתי.

אין לי מנצח ברור. רק מתגעגע לימים הנאיביים של שנות ה80 ולהתלהבות מסרטי פעולה פשוטים, שנגמרים אחרי 90 דקות ולא 3 שעות ובלי עלילות שצריך פרשנים שיסבירו לך מה לעזאזל ראית.

גם תקופה עם גיבורי פעולה שבאו להרוג את הרעים ולא "להבין מה גרם להם לעשות את זה".

אתה איש רע אז אני יורה עליך טיל. ביי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אסטה לה ויסטה בייבי

הלוואי שהחיים היו פשוטים כמו פרק של צוות לעניין..

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא זה ולא זה...

רק צ'אק נוריס

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...