Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן

ברשותי יונדאי לנטרה 95'....

כפי שידוע הגדלים של הרמקולים הם מקדימה 4" ומאחורה 6.5.

אבא לא מרשה לעשות חיתוכים, אז מותר לי להכניס רק את מה שנכנס.

קניתי קומפוננט של מאגנט להתחלה (הוא יהיה מאחורה, ואני יודע כבר, בזבוז של כסף.. בלה בלה... אבל אני גם ככה מעדיף קומפוננט ולא רמקול 6.5 רגיל...)

עכשיו

אני פירקתי את הרמקולים הקיימים (10 שנים, נהרסו לגמרי, הם התפוררו כמו עלה יבש) , וכאן הבעיה.

הרמקולים מורכבים על מן בניה מפלסטיק, שהייתה מחוברת ב3 ברגים לפח עצמו . ועל הפלסטיק הזה הרמקול היה מחובר.

עכשיו הבעיה היא, שהצורה של השלדה ברמקול הישן היא שונה משל המאגנט.

בישן היא מרובעת ובמאגנט היא כמובן עגולה - כתוצאה מכך אני לא יכול להרכיב את הרמקול על הפלסטיק :(

החורים להברגה (4 סך הכל) לא מתאימים במיקום לאלה של הרמקול עצמו...

עשיתי כמה תמונות להמחשה...

יש לכם עצות מה עליי לעשות?

או שפשוט לחסוך כאב ראש וללכת למתקין שיעשו לי את זה?

סך הכל אני ממש מתחיל בזה.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

פורסם

זה אומר שאני צריך ללכת להשיג עץ ולהשיג מאיפשהוא משהו שיכול לחתוך אותו. ואין לי מושג מאיפה להשיג דברים כאלה...

כמה אתם חושבים שתעלה ההתקנה שלהם אם אני יביא אותם לאיזה חנות של מתקינים..?

פורסם

רציתי לשאול שאלה לא קשורה כמה עלו לך הקומפוננט של מגנט אני ראיתי אכי זול ב355 ואשאר 400 ומעלה כי פשוט גם אני מחפש אותו דבר

פורסם

עץ אתה יכול לבקש מנגריה חתיכה שהם לא צריכים או לימצוא רהיתים ישנים שזרקו...

כדי לחתוך אתה צריך מסור חשמלי מסוג ג'קסון.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תודה רבה אבל גם אני ראיתי אותם בציפר ב400 שקל יקר קצת בשבילי ואני עדין מחפש אותם בזול חבר שלי קנה אותם ב300 שקל אבל איפה שהוא קנה אותם כבר נגמרו שם

בכול זאת תודה רבה

פורסם

יש ב360 כולל משלוח במכרז של וואלה

פשוט תגיש הצעה ואתה תזכה כי כמעט אף אחד לא מגיש הצעות שם..

בלי משלוח זה 340 במכרז.

• תוכן חדש...