Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט האצ' עד 60K

2jzns
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
אשמח שלשמוע מה אתם הייתם בוחרים בתקציב הזה.
מה שחשוב לי זה ביצועים: 0-100 עד 7 שניות +-, התנהגות טובה, גיר כיפי (ידני או dct) ואמינות. כל השאר פחות קריטי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלפא ג'ולייטה תלתן? יש ידניות מאובזרות במחירים האלה, רק צריך לחפש טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

גם ה 208gti מתאימה, אם תמצא אחת במצב טוב מדובר ברכב שיענה לך על הדרישות.

כרגע אני חושב שיש למכירה DS3 אחת אחרי המתיחה (165 כ"ס), אחת מ8 שעלו על הכביש.

היא מעט זולה יותר מה 208 (פחות מבוקשת) , אבל ההתנהגות דומה מאוד ל208 כסטוק וזהה למי שעושה שיפורי מנוע והתנהגות (אולי יש לספציפית הזו משהו, שווה בדיקה).

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

אני חושב שנתון ה0-100 די מיותר, אלא אם אתה מחפש רכב רמזורים.

בכלל מספרים זה נחמד, אבל תחושות יותר חשובות לטעמי.

חפש לך רכב שיספק לך חיוך וכמה שיותר גדול.

בתקציבך לא תמצא מיאטה NC אולי NB עושיה להיכנס לתקציבך.

ישנן מעט קליאו ספורט 203\197 בלוחות ממה שראיתי.

ה208\DS3 רעיון טוב אם אתה מתחבר.

פורסם

ראיתי לא מזמן איזה C2 VTS דווקא אפשרות מגניבה ותשאיר לך עודף- נראה כמו אחלה רכב ללמוד לנהוג.

האופציה האחרת היא 208GTI שאולי יכנס בתקציב, אולי אולי איביזה קופרה, מעבר לזה תצטרך להגדיל את התקציב.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...