Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בלמים לטויוטה יאריס

מעבר לפיתרון נפתר ע"י vladclar,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך להחליף בלמים ליאריס 2007 שלי, צלחות +רפידות.

כרגע יש לה צלחות מקוריות של טויוטה ורפידות של רמסה.

אני רוצה לדעת איזה צלחות ורפידות כדאי לשים? (אחרת המוסך פשוט ישים מה שיש לו).

- האם חשוב לשים צלחות מקוריות של טויוטה? (הכי זול שמצאתי זה 550 ש"ח במוסך מורשה ברמלה), ואם לא אז אילו צלחות מומלצות?

- בפעם הקודמת החלפתי רק רפידות וקניתי "רמסה" אצל "הפרסי". כשהתקשרתי אליהם הפעם, נאמר לי שהרפידות שמייצרות "רמסה" היום כבר פחות נחשבות ושעדיף "אר טק" (או משהו כזה). אשמח לדעת גם אילו רפידות מומלצות?

תודה

עריכה אחרונה על ידי carso

טויוטה יאריס סול 2007 :smilecolr

פורסם

במשך ארבעה חודשים מאז שקניתי את הרכב שמעתי תקתוקים והיו רעידות בבלימות בירידה. הייתי פעמיים אצל המוסך שבדק ואמר שהברקסים תקינים. אתמול יצאתי עם המוסכניק לסיבוב, הוא שמע את הרעש ובדק את הרכב. התוצאות: הברקסים היו תקינים והרפידות והצלחות ממש לא היו בסוף, אבל זה היה חלופי. החלפתי למקורי ועכשיו דממה. 

לכן ממליץ על מקורי.

פורסם (נערך)

תיצור קשר עם אבי חלקי חילוף רחובות, תשלח לו בוואטסאפ צילום רישיון הרכב ותקבל את האופציות שיש במלאי. 

ממש לא חייבים צלחות מקוריות. צלחות של פרודו,  ברמבו , Febi יעשו את העבודה.

גם רפידות של פרודו מחזיקות כמו מקוריות.

אני ממליץ מאוד מניסיון על רפידות TRW, אצלי הן מחזיקות כמעט כפול קילומטרים מאשר מקוריות ועולות פחות.

רפידות ממש לא יקרות ומומלצות של Hi-q ( קוריאה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני החלפתי ביאריס שלי, 2005, צלחות+רפידות במורשה לפני 3 חודשים.

צלחות מקורי עלו 260 ליחידה, רפידות לקחתי של Hi-q, עלו 115.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, vladclar כתב:

תיצור קשר עם אבי חלקי חילוף רחובות, תשלח לו בוואטסאפ צילום רישיון הרכב ותקבל את האופציות שיש במלאי. 

ממש לא חייבים צלחות מקוריות. צלחות של פרודו,  ברמבו , Febi יעשו את העבודה.

גם רפידות של פרודו מחזיקות כמו מקוריות.

אני ממליץ מאוד מניסיון על רפידות TRW, אצלי הן מחזיקות כמעט כפול קילומטרים מאשר מקוריות ועולות פחות.

רפידות ממש לא יקרות ומומלצות של Hi-q ( קוריאה ).

תודה רבה לכל העונים🙏
אבי לא עובד היום. התקשרתי לספק חלפים קרוב והוא הציע לי זוג צלחות+זוג רפידות, שתיהן של ברמבו, ב 400.
האם ברמבו טובים בשניהם (צלחות ורפידות)?
יש לו אגב גם צלחות של לנדמרק

עריכה אחרונה על ידי carso

טויוטה יאריס סול 2007 :smilecolr

• פיתרון
פורסם

ברמבו בעקרון בסדר.

היו לי צלחות שלהם.

לא חושב שיש עדיפות כלשהי לברמבו. המחיר נשמע לא רע  יחסית לחלפים המקוריים  (שלדעתי באיכות יותר נמוכה, הכוונה לרפידות, הצלחות המקוריות טובות מאוד ).

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...