Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגעתי ברכב, אשמח לעזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בלם, נכנסתי בו במהירות נמוכה - קלאסי.

הרכב לא שייך לבחור, אמר שזה רכב חלופי ממוסך וביום שלישי יתקשרו אלי ויסגרו איתי וננסה בלי ביטוח

כמה אתם חושבים הנזק?
image.png.b09866e6303ae9de4c2423bf97092c04.png
תודה

בפגוש האחורי מן הסתם איפה שנשבר

פורסם

קשה לדעת, כי יתכן נזק נסתר שיתגלה רק כשהפגוש יפורק.

מקווה בשבילך שכיוון שבעל הרכב ייה הוגן ואכן לא תצטרך להפעיל ביטוח.

אגב, מה הנזק לרכב שלך? כדאי לבדוק גם אותו, ולקבל החלטה כאשר תדע מה הנזק המשולב של שני הרכבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

קשה לדעת, כי יתכן נזק נסתר שיתגלה רק כשהפגוש יפורק.

מקווה בשבילך שכיוון שבעל הרכב ייה הוגן ואכן לא תצטרך להפעיל ביטוח.

אגב, מה הנזק לרכב שלך? כדאי לבדוק גם אותו, ולקבל החלטה כאשר תדע מה הנזק המשולב של שני הרכבים.

קצת שריטה והפנס נסדק אבל פנימי ממש בקטנה לא יכנס מים ואני גם אאטום את זה
לגבי נזק נסתר, נכנסתי בו ב 8 קמש וגם תוך כדי בלימה אז אני מקווה מאוד שלא ידחפו לי "נזק נסתר" כי המהירות העוצמת פגיעה לא מספקת בשביל לעקם לו פגוש פנימי

לפני 11 דקות, Tapian כתב:

לדעתי ומנסיון טרי מלפני כמה חודשים, לא תרד מאלפייה. אבל לא הרבה מעל גם.

שווה להפעיל ביטוח?

אני מבין שזכותו המלאה לדרוש החלפה של פגוש אבל זה יקר 
זה בעל מוסך, אני לא יודע עוד כי לא דיברתי איתו אבל לבקש ממנו אם אוכל לשלם 500 שקל ושהוא יעזוב אותי וישאיר את הפיגו שלו ככה זה לגיטימי? במילא הרכב הזה ישן ואין לו שוק אז ירידת ערך וכל זה לא ממש מעניין אותו נראה לי

פורסם

אם זה פנס זה כבר סכום אחר, פנס זה חלק יקר. ואתה לא יודע האם יש פגיעה בשכבה שמתחת לפגוש.

אתה תלוי גם בהתנהלות הנפגע - יתכן שכבעל מוסך יש לו גישה לחלפים זולים (למשל מפירוק) ויסייע לך בהקטנת הנזק. אבל, בכל מקרה, תצטרך להתאזר בסבלנות. וכאמור - בדוק גם את הרכב שלך, כי יתכן שסכום הנזקים לשני הרכבים יצדיק הפעלת הביטוח.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

אם זה פנס זה כבר סכום אחר, פנס זה חלק יקר. ואתה לא יודע האם יש פגיעה בשכבה שמתחת לפגוש.

אתה תלוי גם בהתנהלות הנפגע - יתכן שכבעל מוסך יש לו גישה לחלפים זולים (למשל מפירוק) ויסייע לך בהקטנת הנזק. אבל, בכל מקרה, תצטרך להתאזר בסבלנות. וכאמור - בדוק גם את הרכב שלך, כי יתכן שסכום הנזקים לשני הרכבים יצדיק הפעלת הביטוח.

הפנס זה ברכב שלי לא שלו
אצלו רק הפגוש איפה השבר 

לפני 3 דקות, sperial כתב:

מאיזה סכום שווה לי להפעיל? 

פורסם

קצת עניין של הגישה שלך.

האם יש לך ביטוח מקיף או רק צד ג'?

עקרונית אתה צריך להביא בחשבון כמה דברים:

1. מה ההשתתפות העצמית שלך. כמובן שלא תתבע בסכום קטן מזה.

2. עלית הפרמיה בשנים הבאות. לא אמורה לקרות אם סך תגמולי הביטוח פחותים מ-5,000 ש"ח.

3. הפעלת ביטוח כרוכה בשמאות של נזקי שני כלי הרכב. מוסיף לסכום הביטוח סדר גודל של 1,000 ש"ח לכל רכב שנבדק (יכול להיות כמה מאות שקלים פחות או ויותר), אבל רק במקרה הפעלת הביטוח. הסכום הזה מצטרף לעלות תיקון הנזקים.

4. אם תתבע כעת ותהיה לך תביעה נוספת תוך 2-3 שנים הפרמיה שלך תעלה מאוד, ויש מצב שתהיה מסורב ביטוח. כמה שווה לך הסיכון? שיקול שלך.

בסופו של דבר כדי לקבל הערכה ראשונית של נזקי שני כלי הרכב ואז להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך. 

ואני חוזר - בדוק את הרכב שלך במוסך. פנס זה עניין יקר (תלוי בדגם הרכב ובאפשרות למצוא חלק מפירוק, אבל יכול להגיע גם לאלפי שקלים), וכמובן שיתכן שניזוק גם משהו סביבו ושאם ממילא אתה מפעיל ביטוח התיקון יהיה שלם.

פורסם

מחירים מהרשת ל-301:

פגוש תחליפי - 1,130 ₪

תומך פגוש ימין פנימי משומש - כ-300-350 ₪

על המחירים שלעיל יש להוסיף את מרכיב העבודה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

קצת עניין של הגישה שלך.

האם יש לך ביטוח מקיף או רק צד ג'?

עקרונית אתה צריך להביא בחשבון כמה דברים:

1. מה ההשתתפות העצמית שלך. כמובן שלא תתבע בסכום קטן מזה.

2. עלית הפרמיה בשנים הבאות. לא אמורה לקרות אם סך תגמולי הביטוח פחותים מ-5,000 ש"ח.

3. הפעלת ביטוח כרוכה בשמאות של נזקי שני כלי הרכב. מוסיף לסכום הביטוח סדר גודל של 1,000 ש"ח לכל רכב שנבדק (יכול להיות כמה מאות שקלים פחות או ויותר), אבל רק במקרה הפעלת הביטוח. הסכום הזה מצטרף לעלות תיקון הנזקים.

4. אם תתבע כעת ותהיה לך תביעה נוספת תוך 2-3 שנים הפרמיה שלך תעלה מאוד, ויש מצב שתהיה מסורב ביטוח. כמה שווה לך הסיכון? שיקול שלך.

בסופו של דבר כדי לקבל הערכה ראשונית של נזקי שני כלי הרכב ואז להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך. 

ואני חוזר - בדוק את הרכב שלך במוסך. פנס זה עניין יקר (תלוי בדגם הרכב ובאפשרות למצוא חלק מפירוק, אבל יכול להגיע גם לאלפי שקלים), וכמובן שיתכן שניזוק גם משהו סביבו ושאם ממילא אתה מפעיל ביטוח התיקון יהיה שלם.

יש לי רכב ישן, לא אכפת לי
אני מתקן אותו בעצמי ובכללי לא הצגתי את עצמי אבל מגיל קטן מתעסק ברכבים זה לא חדש לי ואני לא נבהל מהנזק, אפרק את הטמבון ואבדוק בבית מה אפשר לסדר בעצמי ולגבי הפנס זה סדק פנימי לא חיצוני ואם צריך אני אאטום אותו ואמשיך הלאה

הכי אמיתי לא ממש אכפת לי או מפריע לי, רכב מאוד ישן

זה לגבי הרכב שלי, לגבי הרכב שלו אני רואה שמה שאתה כותב על עירוב ביטוח נשמע עניין של כמה אלפים, לא נראה שהנזק שעשיתי לו הוא יותר מ1000 בהנחה והכל תקין מתחת לפגוש לא?

לפני 10 דקות, kompy כתב:

מחירים מהרשת ל-301:

פגוש תחליפי - 1,130 ₪

תומך פגוש ימין פנימי משומש - כ-300-350 ₪

על המחירים שלעיל יש להוסיף את מרכיב העבודה.

וכישראלי עם יותר נסיון ממני על הכביש, אתה חושב שהוא יבין שיש לו רכב דיי מעפן ויסכים איתי על סכום לפיצוי ולא יחליף לי פגוש כאילו יש לו מרצדס? כל זאת כשאני מבין את הזכות שלו להחליף כמובן ולא מזלזל בו 

פורסם

כתבתי כבר: אתה תלוי בו. תהיה אופטימי, תהיה פסימי - זה ממש לא משנה. הוא יגיש לך את החשבון. ובתאונת חזית אחור, שבה אתה מודה בפגיעה, תצטרך לשלם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

כתבתי כבר: אתה תלוי בו. תהיה אופטימי, תהיה פסימי - זה ממש לא משנה. הוא יגיש לך את החשבון. ובתאונת חזית אחור, שבה אתה מודה בפגיעה, תצטרך לשלם.

תודה

פורסם

הבעיה היא שהטמבון סדוק, אני לא מכיר מוסכים שיתעסקו עם לתקן שבר בטמבון.

במצב של החלפת טמבון עדיף לערב ביטוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם הפיז'ו שייך למוסך שמוזכר במדבקה על לוחית הרישוי, אולי מצבך טוב. השאלה אם יכניסו לך מחירון לחלפים של חברות ביטוח או יסגרו את זה בקטנה.

מתוך האתר שלהם: 

ציטוט

מוסך אלון הינו מוסך לפחחות וצבע הנכלל גם במוסכי הסדר של  חברת מגדל והראל. 

פורסם
לפני 10 שעות, Tom_22 כתב:

אם הפיז'ו שייך למוסך שמוזכר במדבקה על לוחית הרישוי, אולי מצבך טוב. השאלה אם יכניסו לך מחירון לחלפים של חברות ביטוח או יסגרו את זה בקטנה.

מתוך האתר שלהם: 

הוא שייך והם רוצים 1900 

לפני 11 שעות, itsik170 כתב:

הבעיה היא שהטמבון סדוק, אני לא מכיר מוסכים שיתעסקו עם לתקן שבר בטמבון.

במצב של החלפת טמבון עדיף לערב ביטוח.

הוא רוצה 1900 במידה ואין נזק מאחורי הפגוש וזה רק ההחלפה

לפני 19 שעות, Tapian כתב:

לדעתי ומנסיון טרי מלפני כמה חודשים, לא תרד מאלפייה. אבל לא הרבה מעל גם.

1900 זה בסדר?

image.png.37f21110c7ff5693037d8d183c002237.pngimage.png.47c1fd8cf9e18155cc970b0b2ccf118c.pngאאוץ'

• מבאס 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...