Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

קיבלתי אתמול (שבת) דוח חניה במקום אסור בשכונת עין כרם.

חנינו במקום שחנו מכוניות רבות, אין סימון של צבעים על הכביש, בדיעבד ראיתי שלט של איסור חניה בסוף הרחוב, ללא כל פירוט.

לאחר שחנינו, ישבנו עוד כרבע שעה ברכב, ונראה שהפקח פשוט המתין שניצא מהרכב על מנת לתת לנו את הדוח.

כנראה שאני לא רואה ברירה אלא לשלם, אבל המארב הזה ללא שום פניה מצד הפקח( ישבנו המון זמן ברכב, והוא ראה את זה), וכל צורת השילוט, אין פה פירצה?

כמובן שאם היינו יודעים, לא היינו חונים שם.

תודה וחתימה טובה

פורסם

תמרורים 432 ו-433 מחייבים גם בלי 818. יתכן שהפקח המתין עד שתצאו מהרכב כדי שתהיה חניה מובהקת ולו תוכל לטעון ל"עצירה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא ממש משנה אם המתין או לא, לא מתפקידו להתריע בפני נהגים על חניה אסורה, ואין לזה השלכה על הדו״ח

פקחים לא מעוניינים להסתכן בעימות עם נהגים ולא יכנסו לאינטראקציה כזו או אחרת.

פורסם

בגדול ראינו אותו מסתובב שם, אפילו לא העליתי בדעתי שאסור לחנות שם.

סתם מרגיז שבכל מיני מקומות מהסוג הזה, אין בכלל סימונים או התראות שהמקום אסור לחנייה, ונראה שיצרו איזורים כאלו במיוחד על מנת לייצר כסף על אנשים שבאים פעם ראשונה ולא יודעים.

פורסם

מה זה לא יודעים?

שאני בעיר שאני לא מכיר ורוצה לחנות.

אחרי שמצאתי חניה.

אני הולך בין צומת לצומת ומחפש שילוט.

אם יש שילוט שמותר לחנות עם פנגו. מפעיל וחי בשקט.

אם יש שילוט שאוסר, כמובן שמזיז את הרכב.

וכמובן. אם אין שילוט שמתיר במפורש. לא בטוח שמותר בדרך כלל מדרכה אפורה זה בסדר (אם אין שילוט שאוסר)

אבל לדוג' חניה על כורכר מעל גובה הכביש כמעט תמיד אסורה. בגובה הכביש זה משתנה בין עיריות.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 53 דקות, ilanbs87 כתב:

ונראה שיצרו איזורים כאלו במיוחד על מנת לייצר כסף על אנשים שבאים פעם ראשונה ולא יודעים.

זה אכן נראה ככה בעין כרם.

גם באזור המסעדות (ששם סביר שהחנת) בשבת, וגם באזור בית החולים הדסה בימי חול.

אכן לעריית ירושלים יש קטע כזה שבאזורים שבאים לבקר בהם מכל הארץ הם לא דואגים שהאיסור על חנייה יהיה ברור, ובונים על הדוחות האלה. כנ"ל לגבי כל איזור אצטדיון טדי בזמן משחקים שמזמנים אלפים מחוץ לעיר.

נהג אחד שחונה במקום שאסור (אך נראה הגיוני) ולאחריו כולם חונים.

עם זאת, אין לך קייס פה. פעם הבאה- מול מסעדת כרמא יש חניון 3 קומות חינמי ופתוח 24/7 (שגם את קיומו ואת העובדה שהוא חינמי העירייה לא דאגה להציג בגלוי). 

נחמתך היא שאתה תייר בירושלים ולא צריך לאכול את החרא של הערייה הזאת כל השנה.

פורסם

יצא לי לאחרונה, לחנות בירושלים, לראות פקח, וממש לשאול אותו אם מותר.

קיבלתי תשובה והלכתי בראש שקט לדרכי.

בסוף הם גם בני אדם, ויודעים לתקשר😃

פורסם
לפני 5 שעות, אורח לרגע כתב:

זה אכן נראה ככה בעין כרם.

גם באזור המסעדות (ששם סביר שהחנת) בשבת, וגם באזור בית החולים הדסה בימי חול.

אכן לעריית ירושלים יש קטע כזה שבאזורים שבאים לבקר בהם מכל הארץ הם לא דואגים שהאיסור על חנייה יהיה ברור, ובונים על הדוחות האלה. כנ"ל לגבי כל איזור אצטדיון טדי בזמן משחקים שמזמנים אלפים מחוץ לעיר.

נהג אחד שחונה במקום שאסור (אך נראה הגיוני) ולאחריו כולם חונים.

עם זאת, אין לך קייס פה. פעם הבאה- מול מסעדת כרמא יש חניון 3 קומות חינמי ופתוח 24/7 (שגם את קיומו ואת העובדה שהוא חינמי העירייה לא דאגה להציג בגלוי). 

נחמתך היא שאתה תייר בירושלים ולא צריך לאכול את החרא של הערייה הזאת כל השנה.

אכן באיזור המסעדות

ובהחלט נראה כמו "מלכודת תיירים" מזדמנת.

לפני 5 שעות, om2 כתב:

מה זה לא יודעים?

שאני בעיר שאני לא מכיר ורוצה לחנות.

אחרי שמצאתי חניה.

אני הולך בין צומת לצומת ומחפש שילוט.

אם יש שילוט שמותר לחנות עם פנגו. מפעיל וחי בשקט.

אם יש שילוט שאוסר, כמובן שמזיז את הרכב.

וכמובן. אם אין שילוט שמתיר במפורש. לא בטוח שמותר בדרך כלל מדרכה אפורה זה בסדר (אם אין שילוט שאוסר)

אבל לדוג' חניה על כורכר מעל גובה הכביש כמעט תמיד אסורה. בגובה הכביש זה משתנה בין 

צריך לראות את המקום כדי להבין כמה זה בעייתי

פורסם
לפני 7 שעות, אורח לרגע כתב:

פעם הבאה- מול מסעדת כרמא יש חניון 3 קומות חינמי ופתוח 24/7 (שגם את קיומו ואת העובדה שהוא חינמי העירייה לא דאגה להציג בגלוי). 

תודה רבה! עזרת מאוד. 

אמנם אני שם רק פעם בכמה חודשים, ומשתדל לא להגיע בכלל, אבל להבא אתחיל בחניון הזה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בלי קשר ספציפית לעין כרם, אם אתה נמצא במקום כלשהו על כדור הארץ העל חזות תיירותית - קשה להסביר בכתב, אבל אי אפשר להתבלבל כשרואים - תניח שאין דבר כזה חנייה בחינם וקרוב.

ספציםית לעין כרם - השילוט שם מזעזע, אני לא בא להצדיק, אבל זה קלאסי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...