Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה אזור חנית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנגו לפעמים שואל ואני תוהה למה ?

מה קורה אם טעיתי בתשובה ? 

לא מספיק שאני שומר חוק ומשלם על חנייה , אני גם צריך ללכת עם מפות צמודות ?

פורסם

לא, אבל אם אתה חונה בשוליים של איזור לדוגמא בגבול רמת-גן לגבעתיים, ה-GPS הוא לא עד כדי כך מדויק, ולכן אתה נשאל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא זו כוונתי .

פנגו שואל למשל בפתח תקווה :

"רחבי העיר" או "מתחם בתי החולים" ? 

ירושלים - איזור חנייה עד שעה x או שעה y?

במקרה שאתה מתאר  הוא שואל : "באיזו עיר חנית" ? שזה מרגיז כשלעצמו .

האם אני אמור לדעת בדיוק של מטרים רמת גן או בני ברק ? תל אביב או גבעתיים ? פתח תקווה או גבעת שמואל ? 

שמעתי על כמה וכמה דוחות במצב זה 

פורסם
לפני 6 שעות, zvigolden כתב:

מה קורה אם טעיתי בתשובה ?

תקבל דו"ח חניה כאילו שחנית בלי לשלם כי במקרה של טעות באיזור התשלום מגיע לעריה  אחרת ולא לזו שבתחומה חנית.

אפשר כמובן לשלוח מכתב עם הסבר ותדפיס פנגו שמוכיח שבואתו זמן הפעלת עבור עיר סמוכה ואולי יבטלו אבל זה כאב ראש. 

פורסם

תמיד חייבים להסתכל על התמרור כדי לדעת אם בכלל מותר לחנות בשעה הנוכחית.

כאשר תסתכל על התמרור זה כבר ייתן לך תשובה על באיזה איזור חנית, לפחות בירושלים.

אם חנית ליד מדרכה ולא הצלחת לזהות את התמרור מתוך הרכב, אל תתעצל ולך ברגל אחורה עד שתמצא את התמרור.

יש מקומות שבשעות מסויימות הם רק לתו איזורי או נכה, חייבים לקרוא.

ויש שעות שהחניה לא חייבת בתשלום בכלל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

תקבל דו"ח חניה כאילו שחנית בלי לשלם כי במקרה של טעות באיזור התשלום מגיע לעריה  אחרת ולא לזו שבתחומה חנית.

אפשר כמובן לשלוח מכתב עם הסבר ותדפיס פנגו שמוכיח שבואתו זמן הפעלת עבור עיר סמוכה ואולי יבטלו אבל זה כאב ראש. 

אומר שוב : "באיזה אזור" השאלה היא בתוך אותה עיר.

לגבי ערים סמוכות - אולי המחוקק יתערב ושהעיריות תתקזזנה ביניהן ?

פעם אשתי טעתה והפעילה פנגו על הרכב הלא נכון . שלחתי תדפיס שמוכיח זאת לעיריית פתח תקווה 

חודשים לא ענו ולכן שילמתי כדי לא לקבל איומים והתראות וכפל קנס .

לאחר כשנה הגיע מכתב "שילמת ולכן הודית בעבירה , הפנייה נסגרה"

• מבאס 4
פורסם

אני ממתין כבר שנה וחצי לתשובה על ערעור בגלל ספרה שגויה בזיהוי הרכב בסלופארק.

בחיפה יש אזורים בהם אפשר לבחור בעין חניה לפי זמן לבין "חניה יומית" (עד סוף השעות בתשלום) במחיר 4 שעות חניה. הסלופארק מאפשר בחירה (בעבר היו עוד אופציות, בינתיים בוטלו). בטירת כרמל יש חניונים עם שעה - שעתיים חינם ורק אז צתחיל תשלום - צריך לבחור בהתאם.

בסופו של דבר המנגנון הזה חיוני במקומות בהם יש יותר מהסדר חניה טחד, או במקומות בהם גבולות אזורי החניה לא מספיק מרוחקים בשביל הרזולוציה של מנגנון המיקום בטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, zvigolden כתב:

"רחבי העיר" או "מתחם בתי החולים" ? 

ירושלים - איזור חנייה עד שעה x או שעה y?

למקרים בהם השעות שצריך לשלם שונות, למשל פארק הרצליה או פארק רעננה, שם צריך לשלם גם בשבתות, 24/7, לעומת איזורים אחרים בערים האלה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 3 שעות, zvigolden כתב:

הבנתי את אחרי שפרסמת הבהרה, מתנצל. 

בכל מקרה אני אומר לך דבר פשוט.

אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאין "מערכת עזר וסיוע" שיכולה לנתב אותי ולמנוע ממני טעות אפשרות ושאף אחד לא יתערב או יתחשב וכו'.

לכן, בכל המצבים האלו לפני שאני מפעיל פנגו אני הולך כמה מטרים עד לשלט בתחילת אותו קטע רחוב ובודק. איזה עיר, איזה איזור, וכו'.

לא מצפה שמישהו יעשה את זה בשבילי.

אני חונה הרבה עם פמגו ובדרך כלל אין לי טעיות בקטע הזה. 

• אהבתי 2

פורסם
לפני 5 שעות, zvigolden כתב:

פעם אשתי טעתה והפעילה פנגו על הרכב הלא נכון . שלחתי תדפיס שמוכיח זאת לעיריית פתח תקווה 

חודשים לא ענו ולכן שילמתי כדי לא לקבל איומים והתראות וכפל קנס .

לאחר כשנה הגיע מכתב "שילמת ולכן הודית בעבירה , הפנייה נסגרה"

לי קרה אותו מקרה בפתח תקווה- הפעלת פנגו על הרכב הלא נכון. שלחתי ערעור, דיברתי איתם 4 פעמים ובסוף (אחרי הרבה זמן) קיבלתי הדועה שהדו"ח בוטל

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

מתנצל

עוד משהו קטן (ושולי לכאורה) שמראה על מי שאתה.

בוקי נראה לי שלדעת רבים אתה איש השנה של הפורום.

מבחינתי - לא רק השנה אלא לפחות מאז שאני חבר בפורום (טוב, זה לא כל כך הרבה יותר משנה). 

שנה טובה ומתוקה!

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה שציטטתי זה לא העניין. אני פשוט מעריך אנשים שיודעים להגיד 'טעיתי' ולא מתעלמים או מנסים להסביר בכוח שהם צדקו.

אבל מה שכן משמעותי זה כל הנושאים המעניינים שאתה מעלה, בין טכניים ובין אחרים, וגם התגובות לשאלות ולבעיות שאתה נותן תמיד בצורה יפה ומסבירה (תרתי משמע).

אני לומד ממך לא מעט.

מבלי לגרוע מעוד רבים וטובים.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני עם צבי בענין הזה. בבנימינה למשל יש רחוב אחד ובודד באזור התעשיה ("המלאכה") שבכלל אי אפשר להשתמש באפליקציות. ברחובות הסמוכים -- כן. מי שימצא איפה כתוב שם הרחוב לכל אורכו (בעיקר עסקים) יזכה בתפוח בדבש. 

הרעיון של האפליקציה שאתה בכלל לא צריך להיות ליד הרכב כדי להפעיל אותה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 15.9.2023 בשעה 07:17, Buki כתב:

עוד בעיה נפוצה, יש רחובות שצד אחד שייך לעיר אחת, אבל אם חנית בצד שני השייכות היא לעיר אחרת.

כמו רחוב בן גוריון על גבול בני ברק ברק-רמת גן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...