Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים תופעה מוזרה: ברגע שאני מעביר את ידית ההילוכים לרוורס בתחילת נסיעה או בסוף נסיעה כשאני עומד לחנות והאוטו עומד (לא נוסע), אז כעבור כמה שניות נכבה לי המנוע. מה יכולה להיות הבעיה?  

פורסם

יש הידרדרות בינתיים: עכשיו גם כשהתחלתי נסיעה מבלי להעביר לרוורס והאוטו היה על טורים נמוכים ובמהירות אפס הוא נכבה לי. האם יכול להיות שמדובר במצבר? כי מצד שני כשהתנעתי שוב הוא התניע מיד בלי בעיה. 

פורסם

זה לא החיישן קראנק. המוסכניק חשב גם שזאת הבעיה, החליף לי את החיישן קראנק ועוד באותו יום הבעיה חזרה. חזרתי אליו, הוא החזיר לי את החיישן קראנק הקודם ועשה ניקוי של הבית מצערת. גם זה לא עזר, כי היום שוב הבעיה חזרה. אני אובד עצות, אחרי שגם מוסכניק במוסך מורשה של יונדאי לא מצליח לעלות על הבעיה. אחדד שוב: האוטו בסוף נסיעה (לפני חנייה) או בתחילת נסיעה (בעת יציאה מהחנייה) כשהמנוע דולק והטורים מאוד נמוכים נכבה (נדלקות כל נורות ההתרעה על הלוח) או כמעט נכבה (הנורות לא נדלקות אבל הרדיו/מזגן מפסיקים לעבוד לרגע ואז חוזרים). בזמן שהאוטו בנסיעה, בעת עצירה ברמזורים, זה לא קורה.  יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: התעלומה עדיין לא נפתרה, אבל בימים האחרונים נדלקה לי פתאום בזמן נסיעה נורת ה-O/D OFF. המשיכה לדלוק עד לסוף הנסיעה וכשהתנעתי שוב כבר לא הופיעה. קרה לי כבר פעמיים בשתי נסיעות שונות. האם זה נותן למישהו מכם אינדיקציה למה יכולה יכולה להיות הבעיה? 

פורסם (נערך)

האם כאשר אתה מניע הטורים עולים ממש גבוה ואז יורדים ממש נמוך?

או לחלופין כאשר אתה מאיץ אתה מרגיש פחות סחיבה?

עריכה אחרונה על ידי צמיגי
פורסם
לפני כשעה, טריקו2 כתב:

עדכון: התעלומה עדיין לא נפתרה, אבל בימים האחרונים נדלקה לי פתאום בזמן נסיעה נורת ה-O/D OFF. המשיכה לדלוק עד לסוף הנסיעה וכשהתנעתי שוב כבר לא הופיעה. קרה לי כבר פעמיים בשתי נסיעות שונות. האם זה נותן למישהו מכם אינדיקציה למה יכולה יכולה להיות הבעיה? 

340660875_1500150014881513150114991506.thumb.jpg.c99c0ee8ff6792b8abde4c20c1f34bf0.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 23.9.2023 בשעה 19:26, צמיגי כתב:

האם כאשר אתה מניע הטורים עולים ממש גבוה ואז יורדים ממש נמוך?

או לחלופין כאשר אתה מאיץ אתה מרגיש פחות סחיבה?

לא

פורסם
בתאריך 26.9.2023 בשעה 22:07, צמיגי כתב:

האם זה מתבצע בעת החלפת מצבים בידית ההילוכים מ p ל r

לא רק. קורה בתחילת נסיעה (אחרי החלפת מצבים מ-p ל-r אבל גם מ-p ל-d) וגם בסוף נסיעה כשאני ממש מאט. ולא כל הזמן, פעם ב...

• תוכן חדש...