Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל תהומי בצריכת הדלק/חשמל בנשיאת ארגז חפצים או אופניים על הגג, לעומת התקנה על וו גרירה. מאוד קל למדוד ולהרגיש את ההבדל, זה לא באחוזים בודדים. מעבר לכך שהרבה יותר נוח להעמיס את הציוד בגובה נמוך. 

• אהבתי 2
  • מעניין 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה גם הרבה יותר בטיחותי, משום שהרוח לא מנסה להעיף את מה שיש לך על הגג.

בהקשר של אירופה (היכן שהפתרון הזה יותר פופולרי) - זה מאפשר להיכנס לכל חניון תת-קרקעי בלי לחשוש, משום שהגובה הסטנדרטי שלהם הוא 1.9-2.1 מטר והמכונית הממוצעת כיום היא בגובה 1.75-1.85, ואני מניח שזה גם קל יותר לפירוק ע"מ למנוע פריצות וגניבות בחניון של בית המלון בלילה. 

• מעניין 2
פורסם

שימו לב לנעילה. מאובטח עם שני מנעולים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שימו לב גם שלמכונית יש גג זכוכית :-)   אולי הבעלים לא רצה לחסום אותו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 14 דקות, Derish כתב:

/X6/GLE Coupe

מזמינים משלוח הביתה… אם יש כסף ל-GLE אני בטוח שהם יכולים לשלם 15 יורו למשלוח…

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
בתאריך 1.3.2026 בשעה 19:55, סולל הדרך כתב:

לחבר שלי יש אטלס 7 מקומות. שש או שמונה צילינדרים. חלק הגיעו גם עם מנוע 2.0 טורבו.

אין אטלס עם 8 צילינדרים.

2.0 טורבו או VR6.

פורסם
לפני שעה, Avia כתב:

אין אטלס עם 8 צילינדרים.

2.0 טורבו או VR6.

זה שש אבל לא VR אלא V6

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 1.3.2026 בשעה 18:37, TLE60 כתב:

IMG_5089.jpeg

מעניין שאת הגאלאנט מהדור הראשון שהגיע לארץ עוד רואים מדי פעם, בעוד הדור שאחריו (שלדעתי נאה גם היום) נעלם לגמרי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תמיד נפלו להם ההמשך של המסגרת לפנסים שיושבת על הכנף.

הייתה לי כזאת בעבודה הראשונה אחרי הצבא, והיא הייתה הרכב הידני הראשון שנסעתי בו הרבה. זוכר שנהניתי ממש מהנהיגה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...