Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוצה להחליף את הרכב

חשבתי על רנו קפצ'ור החדשה היברידי דגם אקסקיוטיב 

או הטויוטה יאריס קרוס דגם אורבן

המחיר ביניהם הוא 30אלף יותר לרנו האם זה שווה את זה?

רכב לזוג +1

חשוב לי בטיחות, צריכת דלק ואבזור שיהיה נחמד לשבת ברכב

אולי המלצה על רכב דומה? 

עריכה אחרונה על ידי gal1992
פורסם

יש לי יאריס קרוס אורבן, את הקאפצ'ור אני לא מכיר.
אני יכול לומר שהיאריס עונה על הסעיפים הראשונים שלך - בטיחות וחיסכון בדלק (אצלי הממוצע הוא בערך 22 ק"מ לליטר). 

באבזור היאריס קצת יותר ענייה מהרנו. לי בעיקר חסרים תאי אחסון ושקעי USB. 
לגבי "נחמד לשבת ברכב", תצטרך לערוך נסיעת מבחן בשתי המכוניות כדי להבין כמה זה נחמד לך.

הרנו קצת יותר גדולה ומרווחת מהיאריס. לא יודע כמה זה חשוב לך.
מצד שני, היאריס הרבה יותר פופולרית בארץ וכנראה ירידת הערך שלה תהיה צנועה יותר משל הרנו - גם זה אני לא יודע כמה חשוב לך.

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אני באותה ההתלבטות כמוך. רק שים לב הדגם הבסיסי של הרנו יהיה כבר באותה סביבת מחיר כמו הקרוס, ולדעתי התוספות של הדגם המאובזר לא חיוניות. בנוסף באותו תחום מחירים יש לך יונדאי קונה היברידי.

הרנו הכי גדולה והכי מאובזרת מהשלושה. היתרון של היאריס זה שמירת ערך. מלבד זה הרנו עדיפה כמעט בכל המובנים האחרים.. 

פורסם

ואיך מבחינת אמינות הרכב ואולי אחד הדברים החשובים זה התייחסות היבואן אל הלקוח?

יש למישהו ניסיון עם זה?

פורסם

הדעה הרווחת היא שטויוטה יותר אמינה.

עממה טויוטה עם אחריות ל-3 שנים וברנו יש אפשרות להוסיף 1800₪ להרחבת אחריות מלאה ל-5 שנים.

פורסם (נערך)

גם בטויוטה אפשר להרחיב אחריות עד 5 שנים בתשלום נוסף. יש ליבואן גם תכנית להמשך אחריות עד גיל 10, כל שנה.
כפי שכתבתי יש לי יאריס קרוס - כרגע בת שנה וחצי עם 32000 ק"מ, ללא תקלות כלשהן

אשמח לענות על עוד שאלות לגבי הקרוס אם יש לך

עריכה אחרונה על ידי motior

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 14.8.2023 בשעה 10:46, motior כתב:

גם בטויוטה אפשר להרחיב אחריות עד 5 שנים בתשלום נוסף. יש ליבואן גם תכנית להמשך אחריות עד גיל 10, כל שנה.
כפי שכתבתי יש לי יאריס קרוס - כרגע בת שנה וחצי עם 32000 ק"מ, ללא תקלות כלשהן

אשמח לענות על עוד שאלות לגבי הקרוס אם יש לך

איך הצריכת דלק בבין עירוני?

האם במידה ויש תינוק מסתדר מאחור? בוסטר וכו' מבחינת מרווח

שמעתי שהאיכות הרכבה לא משהו האם זה נכון

תודה

פורסם

קשה לי להבחין בין צריכת דלק בין עירוני לעירוני כי אני מודד רק בתדלוקים, אבל אני יכול לומר שאם אני נוסע הרבה בבין עירוני צריכת הדלק הממוצעת היא בסביבות 20 ק"מלליטר, בעוד שאם אני משלב הרבה נסיעות עירוניות זה יותר 23 ק"מ לליטר (ואפילו 24). אז בבין עירוני פחות חסכוני, אבל עדיין חסכוני.

עם תינוק או ילד בבוסטר אני לא חושב שתהיה בעיה להסתדר מאחור.לא  מרווח מאחורה אבל יש מספיק מקום.

לי אין תלונות על איכות ההרכבה.

• תוכן חדש...