Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיקר 009 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי עכשיו את הדבר הזה בצבע שחור נוסע עם לוחיות במבחן.

כל כך מכוער, בהחלט יכול לשמש כרכב של מלאך המוות בסרט..

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/תכירו-את-זיקר-009-מיניוואן-פרימיום-חשמלי-עם-טווח-של-822-קילומטר

מתי הסינים והרוכשים ילמדו, שפרמיום זה לא שם תואר שאתה מדביק למה שבא לך, אלא זה דבר שנבנה מהשקעה לאורך שנים באיכות מוצר?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לדעתי ראית את הרכב ניסוי של מובילאיי

image.png.93472fce6b9fc97eefa55637a7d486cc.png

מסתובבת בארץ גם זיקר 001 של מובילאיי.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הגלגול הבא של הרודיוס?

וה-001 מסתובבת הרבה באזור הר חוצבים.

מקווה שה- 007 תראה טוב...

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)

נראה לי עשו פוטושופ. מתאים לו צבע "חול" וסימול טקטי של מח"ט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לפני 22 שעות, itsik170 כתב:

לדעתי ראית את הרכב ניסוי של מובילאיי

image.png.93472fce6b9fc97eefa55637a7d486cc.png

מסתובבת בארץ גם זיקר 001 של מובילאיי.

הוא ציין שהרכב היה שחור.

אבל מה הקטע באמת עם מובילאיי שחלק לא קטן מצי הניסוי שלהם זה מכוניות סיניות? יותר קל להתחבר למחשבים שלהם או משהו?

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

סוד גלוי - זיקר עושים ניסויים בכביש 443 הישן בתוך גבעת זאב, רואים כאן מספר רכבים שלהם שעוברים לי מתחת לבית כל כמה ימים

זיקר בישראל כבר שנה ומעלה בתצורה הזאת

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...