Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש 2 רכבי קיה סטוניק שאני מתלבט ביניהם:

1. עליה לכביש 11/2018 דגם EX עם 47,000 קילומטראז, אוטו נקי מתעונות - מחיר 83,000(לפני ציקוח)

2.עליה לכביש 10/2019 דגם Premium עם 37,000, הייתה ירידת ערך 2.5% בגלל שהחליפו 2 דלתות מצד ימין עקב תעונה(משמעות נמוכה) - מחיר 89,000(לפני מיקוח)

כעיקרון התלבטות היא בגלל שדגם משנת 2019 הוא דגם Premium, יותר מודרני עם כניסה והנעה ללא מפתח, פנסי ארפל קדמיים,

מצד שני רכב Premium עבר תעונה, נכון עם משמעות נמוכה אבל עדיין, אנחנו חורגים מהתקציב ולא בטוח האם הבדלים אלה שווים 6,000 שקל

***אולי אפשר להוסיף אותם אחר-כך לבד במוסך?

פורסם

לדעתי עדיף את הדגם הקצת יותר פשוט בהנחה שהוא מטופל ולא להסתבך אחר כך במכירה שאנשים יתחילו להוריד לך יותר ותתקשה למכור. כניסה והנעה ללא מפתח זה נחמד אבל לא איזה שובר שוויון זה רק ללחוץ על כפתור ולהכניס מפתח לחור. פנסי ערפל קדמיים לא צריך ב99 אחוז מהזמן ואני מאמין שאפשר להוסיף אותם דווקא תלוי בדגם באמת. 

פורסם

רושמים תאונה ולא תעונה.🙂

גם אני הייתי מעדיף את הרכב לא ההחלפת דלתות, הבעיה עם הזמן שהצבע יכול להתחיל להתקלף תלוי באיכות העבודה שעשו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בפרימיום זה לא רק פנסי ערפל, אלא גם פנסים עוקבי פניה וזו לא סתם התקנה של חשמלאי רכב...

התנעה ללא מפתח זה איכות חיים (במיוחד אחרי שמבטלים את הקודנית המטופשת) זה משהו שלא הייתי מוותר עליו היום.
בלי קשר לפרימיום יש ריפודים משולבים אלאקי "עור", דיפון דו צבעי בפנים הרכב, הגה קטום, דוושות אלומניום וצמיגים של 17"
לאישתי יש כזו, כיף של אוטו
לא הייתי נוגע ברכב עם תאונה בעיקר בגלל שיש הרבה מבחר במשומשות
אם יש לך סבלנות וזמן תמשיך לחפש את הפרימיום הנכונה ואם לא... גם ה EX בסדר

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 20 דקות, yulianx כתב:

רושמים תאונה ולא תעונה.🙂

גם אני הייתי מעדיף את הרכב לא ההחלפת דלתות, הבעיה עם הזמן שהצבע יכול להתחיל להתקלף תלוי באיכות העבודה שעשו.

למה זה אמור לשנות הצבע? חשבתי שמתקינים דלתות חדשות בהחלפה.......

פורסם

הדלת חדשה אבל מגיעה לא צבועה, איכות הצביעה משתנה, ואף פעם לא תואמת לאיכות היצרן ולפיכך עם הזמן נוצרים הבדלי גוונים כתצואה מדהייה לא אחידה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...