Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לשוכניי הפורום.

אני מעוניין לבצע בדיקת איכות מים בקו המים שיש  בדירה ורציתי לדעת אם אפשר לסמוך על הקיטים שמוכרים באיביי/מסין?

האם יש בדיקה שתהיה יותר איכותית ותיתן תשובה יותר טובה?

אשמח לקבל הצעות, טיפים, הערות והארות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תגדיר איכות מים. 

רמות כלור/נתרן/מתכות כבדות וכד'? 

זיהומים ביולוגים ויראליים/חידקיים וכד' 

להערכתי, מהכירות קלה מאוד של התחום, בשביל בדיקות ששוות משהו צריך מעבדה רצינית. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 3 דקות, אורי מ. כתב:

רמות כלור/נתרן/מתכות כבדות וכד'? 

זיהומים ביולוגים ויראליים/חידקיים וכד' 

מספיק לי משהו שיוכיח שאיכות המים לא וואו.

נגיד מתכות כבדות או זיהום ביולוגי וכו'

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

עזוב את הערכות. 

לא שוות כלום.

זמים נדגמים פעמיים ביום אז אין לך מה לדאוג מזיהום ביולוגי.

גם מתכות כבדות מספיק לתת למים לזרום דקה או שתיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, DareDevil כתב:

מספיק לי משהו שיוכיח שאיכות המים לא וואו.

אבל זאת בדיוק הבעיה. "לא וואו" יכול להיות הרבה דברים, אורגניים ו/או אנאורגניים ובדיקה של רובם דורשת מעבדה בשביל תוצאה אמינה.

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הבדיקות הבסיסיות הן של PH ומוליכות.

מדים כאלה אפשר למצוא בארץ ב-200₪ ומעלה לזוג, ואת אותה סחורה בדיוק בעלי אקספרס תעלה כ-30₪.

PH בד"כ קרוב ל-8,  EC אמור להיות עד 500 ככל הידוע לי,

אבל באיזור השרון בדקתי כמה פעמים ערכים של 800 וגם אלף ומעלה.

לרוב זה בסביבות ה-600-700.

מוליכות בודקת למעשה TDS - את כלל המומסים במים, וכנראה שיש הרבה מהם.

יותר מ-20 שנה אנחנו קונים מים לשתייה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, אורי מ. כתב:

אבל זאת בדיוק הבעיה. "לא וואו" יכול להיות הרבה דברים, אורגניים ו/או אנאורגניים ובדיקה של רובם דורשת מעבדה בשביל תוצאה אמינה.

בדיקת מעבדה יכולה להגיד כמה מתכות כבדות יש במים לעומת בדיקה פשוטה שפשוט תגיד שיש לי במים מתכות כבדות? תשובה של X גרם לעומת תשובה של כן ולא?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

בהתאם לתקנה 14 לתקנות בריאות העם (איכותם התברואית של מי שתיה ומתקני מי שתיה), התשע"ג-2013 רשאי צרכן מים לבקש מספק המים לבצע בדיקות לאיכות מים בבית הצרכן, על חשבון הצרכן. ניתן לבקש את ביצוע הבדיקות אחת לשנים עשר חודשים לכל היותר.למידע נוסף בנושא

מחירים: הבדיקה הנדרשת עלות הבדיקה לנקודת דגימה כולל מע"מ הבדיקה הרצויה )יש לסמן × ליד הבדיקה הרצויה( בדיקת מזהמים בקטריאליים, עכירות ועקבות חומר חיטוי פעיל 372,30ש"ח בדיקת מתכות כוללות: ברזל, נחושת, עופרת, 535,10 ₪ בדיקת מתכות, מזהמים בקטריאליים, עכירות וערבות חומר חיטוי פעיל 663,10 ₪

מהאתר מי שמש. והפסיק הוא נקודה שנמאז לה.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

הבעיה מתחילה כשמדובר במים לחקלאות.

אחלה בחלה של חוקים אבל מים לחקלאות לפי החוק, אי אפשר ואפילו יעקמו את האף אם אני אבקש את הבדיקה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

כבן של חקלאי (שעכשיו הוא בפנסיה) 

אני זוכר שהיו מערכות נפרדות למי שתיה ולמי חקלאות (ותעריף אחר כמובן)

והמים של החקלאות ממש לא היו ראוים לשתיה. זה היו מי קולחין. היינו משחקים בהם הרבה מלחמת מים בתוך החממות. והם היו מלוחים קצת פחות מהים. אבל בהחלט מלוח.

.

פורסם

בגלל זה אני רוצה לבדוק. כי זה נשמע קצת הזוי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 9 שעות, BoazB11 כתב:

אמור להיות עד 500 ככל הידוע לי,

אבל באיזור השרון בדקתי כמה פעמים ערכים של 800 וגם אלף ומעלה.

לרוב זה בסביבות ה-600-700.

הבדיקה הזו אומרת כלום ושום דבר על איכות המים לשתייה. זה שהם מוליכים אומר שהם לא מזוקקים ולא אומר כלום על בריאות המים לשתיה.

באיזורים חקלאיים אם לא בנו את הבית באופן פיראטי וחיברו לקו הלא נכון ללא שום בקרה אין לך בעיה כי המערכות נפרדות לחלוטין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, אורי מ. כתב:

תבדוק פה, אולי ירצה אותך:

https://www.gov.il/he/service/water-quality-monitoring-system

יש כזו מערכת אבל למים לחקלאות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

מה אתה מצפה לקבל ממים לחקלאות?

הן מראש לא אמורות להיות ראויים לשתיה.

ברוב הארץ זה מי קולחין מטוהרים חלקית

.

• תוכן חדש...