Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול מאוד התשובה היא לא - הן לא שוות כלום.

יש ערכות בסיסיות מאוד של הערכים שצוינו למעלה אבל גם בדיקות המים מתקדמות עם השנים ואנחנו מגלים עוד גורמים בעייתיים במים (בעיקר עקב תעשיות כאלו ואחרות).

לדוגמא - אחד המזהמים שהתחילו את הבדיקות שלו רק בעשור האחרון בערך ברוב המקומות וכל הבדיקות הפשוטות האלו (ומערכות הפילטרציה הפשוטות) לא מזהות זה PFAS - https://en.wikipedia.org/wiki/Per-_and_polyfluoroalkyl_substances

שמאז שהתחילו למדוד - אזורים שלמים הוכרזו כמים לא ראויים לשתיה בלי פילטרציה נוספת. (בישראל מדדו חלקית את הנושא , לזכרוני אין תקן - ומצאו ערכים נמוכים - אבל זה היה לפני עשור)

זו בעיה אמיתית בלי לקבל דוחות מים קבועים על איכות המים באיזור שלך - נותר רק שיטת ה״סמוך״ או מראש לעבור למערכת פילטרציה יותר מתקדמת מהפילטר במקרר / בריטה.

(אצלינו יש דוחות שנתיים - אבל התחילו לבדוק בצורה יותר קבועה ולשחרר כל חצי שנה לאחרונה , איזור נחמד בארה״ב - ועדיין המים לא ממש תקינים לשתיה. משתמש בפילטר חיצוני נוסף על הברז של הקרים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפחות ניסיתי לתקוף את הנושא מהצד הזה. תודה לכולם על העזרה. (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מקור המים שלי הוא בארות מקומיות. נראה לי שזה המצב ברוב האיזורים בארה״ב.

רוב הבעיה היא שהיסטורית היה איזור תעשיה יחסית גדול באיזור (פטרסון - מעבר לעיירה עם אוכלוסיה ״מעניינת״ זו אחת הערים של ראשית התעשיה האמריקאית).

לגבי ישראל - לזכרוני חוץ מהמוביל הארצי והכינרת - המקור השני למים זה אקוויפר החוף (כמו באיזור השרון איפה שגרתי לפני שעברתי). לחלקאות באמת היה קווים נפרדים ממתקני טיהור (כמו על כביש החוף בהרצליה) - זה לא עדיין המצב?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אני לא מצליח למצוא מקור מעודכן, אבל עד כמה שאני יודע מקור המים העיקרי של ישראל הוא מתקני התפלה ואקוויפר ההר, השאיבה מאקוויפר החוף והכינרת היא בכמות קטנה.

כמוכן ישראל מצטיינת בהשבת מים קולחים לשימוש חקלאי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכנרת כבר מזמן לא מקור ששואבים ממנו מים.

למעשה היום משתמשים במערכות של המוביל הארצי להזרמת מים אל הכנרת ולא ממנה

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...