Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

משתעשע ברעיון לרכוש מכונות ביתיות עבור ימי הולדת של הילדים ומפגשים.

מצאתי מכונת נקניקיות ופופקורן במחירים טובים. למישהו יש אותן/ניסיון? האם הן עושות את העבודה כי המידות שלהן מינטוריות וזה נראה יותר כמו גמיק מאשר יכולת לספק 10-30 ילדים.

דוגמא למכונת פופקורן:https://ksp.co.il/mob/item/63727

דוגמא למכונת נקניקיות:https://ksp.co.il/mob/item/222555

שיערות סבתא עדיין לא מצאתי משהו נורמלי בטווח מחירים סביר. מצאתי בדוד אלי הבעיה שיש קאץ' - המכונה עולה 350 שקל והמשלוח מעל אלף ש"ח.
https://a.aliexpress.com/_EIkAej5

הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון כלל זו מכונת ברד, כאשר גם המשומשות עם ראש אחד לא יורדות מ2500 שקל וחדשות חמשת אלפים וצפונה. למה זה כל כך יקר?!

המוצרים שווים או שזה גימיק וחבל על הכסף?

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 28 דקות, Opel Astra GSI כתב:

דוגמא למכונת פופקורן:https://ksp.co.il/mob/item/63727

לגבי מכונת פופקורן, אני אוכל לברר בנוגע אליה, מול קרוב משפחה שיש לו כזו. נראה לי אפילו אותו דגם.

באופן כללי, שנהיה באותו דף, לא מדובר עכשיו בעסק שאתה רוצה להקים, נכון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מכונות ברד זה קצת סרט, כל אחת מאפשרת משהו קצת שונה.

הדבר שנחמד אבל במכונות ברד זה שאפשר ללמד ילדים לעשות איתן כסף, פותחים כמה פריגת ענבים, כל בקבוק עולה 7 שקלים נגיד ואפשר למכור פי 2.5 בערך כוסות ב3 שקל לכוס.

עשיתי את זה בצבא עם מכונת ברד שמצאתי, הכנסתי כסף נחמד מזה, חשבתי לעשות כזה לילדים של השכונה כי הברד הכי קרוב נמצא הליכה של כ6 דקות והוא יקר יחסית, לתת לבת שלי שתשב על זה ושתלמד איך מרוויחים כסף.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 4 שעות, avizaz כתב:

פריגת ענבים, כל בקבוק עולה 7 שקלים

איפה? 

אצלנו פריגת / ויטמינצ'יק עולה כמעט 20 שח לבקבוק התרעלת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתה לנו פעם את מכונת הפופוקרן הזאת במקום העבודה. נראית כמו צעצוע אבל דווקא עובדת בסדר גמור. צריך להיזהר לנקות אותה טוב טוב טוב בגמר השימוש ולא לאבד כל מיני קפיצים ואבזמים, אבל חוץ מזה אין איתה בעיה.

לגבי נקניקיות - באופן מעשי אין שום יתרון למכשיר הזה חוץ מהקטע האסתטי/חגיגי, לא כל הילדים אוהבים את הטעם הצלוי והרבה יותר פשוט להניח סיר עם מים חמים על פלטת שבת. 

למכונת ברד אין מקבילה ביתית, לצערי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני עושה לבנות שלי ברד בנינגה בלנדר.

עושה המון רעש.

אבל יוצא דומה לברד הקנוי (צריך לשחק קצת עם כמיות תרכיז-קרח-מים בהתאם למרקם הרצוי)

ביום הולדת ניתן לעשות בצד את הברד ולהביא אותו בקערת גדולה ושם לחלק.

אבל בוא.

אם זה בשביל פעמיים בשנה.

תבדוק את העניין להשכיר את הציוד נקודתית.

לדעתי יצא לך יותר מקצועי במחיר שפוי.

מה גם שלדעתי יש כבר שלב שביום הולדת פחות עפים על נקניה בלחמניה ובכלל שאבאמא נוכחים לך ביום ההולדת...

בתקופתי זה היה איפשהו בגיל 11-12

מאמין שהיום הגיל כבר ירד.

ככה שאתה לא תצטרך את הציוד להרבה שנים.

ואל תשכח שאת כל המכשירים צריך לאכסן. וזה נדל"ן יקר במחסן.

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למה פריגת ענבים? האמת זה היה ענבים מרלו, ואל תשכחו שהייתי בצבא זה לא שיש לי תרכיזים וכו', הייתי בשקמ וזה מה שהיה שם במקרר :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לי יש מכונת ברד גדולה כפולה (משמשת לגמ"ח - משאילים ממני לשמחות),
היא כבדה מאוד - אבל מאוד, לא נוחה לניוד וענקית, אמנם עושה את העבודה מצויין (ברוב הארועים צד אחד ברד וצד אחד אייס קפה (קונה מנאמן את האבקה),
אחת הקניות הגרועות שלי היום הייתי קונה 2 קטנות.
לדעתי לשימוש בייתי גם אם יש לך את הכסף - פחות מומלץ.

• תוכן חדש...