Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, Michazzz כתב:

סיר עם מים רותחים וילדים...מסוכן

חזרנו לפרנויות? לא יותר מסוכן ממכונת פופקורן ומכונת נקניקיות. שלא לדבר על מכונת שיערות סבתא...

וזה בכלל מים חמים. לא רותחים.

ובכל מקרה המבוגרים מגישים.

להמשיך?

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קניתי מכונות כאלה אבל לא בגודל הזה. בכללי - כל מוצר תעשייתי שנמכר בגודל קטן לצורך התאמה לשוק הביתי לא שווה כלום ונפלתי בזה לא מעט. 

המכונות המקצועיות שקניתי עושות עבודה מצויינת אבל קח בחשבון שאם המכונת פופקורן שלי מספיקה ל-10 מנות בקושי אז שלך תספיק להרבה פחות (וחוץ מזה תבדוק אם זה בכלל יספיק לחמם את הסיר) ובל נשכח הוצאות נוספות שקיות או כוסות וכלי עבודה וניקיון וכמו שהזכירו פה גם עניין האחסון. אם החלטת לקנות בבקשה תעלה לפה את ההתרשמות בפועל

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בנתיים רכשתי את מכשיר הנקניקיות, 198 שקלים. לאחר הרצה אעלה התרשמות לנסיעת מבחן :-)

על פניו מספיק ל8 נקיניקיות ולמעלה תא לחימום לחמניות.

מהתרשמות ראשונית, רמת גימור של הפלסטיק מזכיר פג'ו 205 שנת 88 אחרי 3 עשורים בשמש אילתית

IMG-20230728-WA0004.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

טוב, אזהרת מסע.

פשוט פח אשפה.

הגריל בקושי מחמם זה מרגיש כאילו זה נועד להפשרה. 

המנגנון סיבוב בתוך המכשיר עשוי מפלסטיק, בהפעלה הראשונה אחרי 10 דקות המנגנון התחיל להחליק בתוך עצמו.

פתחתי קריאה בksp, נראה מה יעשו, מניח שיפנו אותי למעבדה של המוצר ולא אקבל זיכוי כי המוצר נפתח ונעשה בו שימוש.

מזל שלא רכשתי את היתר, מניח שאותו סגנון.

אין מניעה מלרכוש ציוד ב900 ש"ח +

• רעיון טוב! 1

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 34 דקות, Opel Astra GSI כתב:

טוב, אזהרת מסע.

פשוט פח אשפה.

המנגנון סיבוב בתוך המכשיר עשוי מפלסטיק, בהפעלה הראשונה אחרי 10 דקות המנגנון התחיל להחליק בתוך עצמו.

פתחתי קריאה בksp, נראה מה יעשו, מניח שיפנו אותי למעבדה של המוצר ולא אקבל זיכוי כי המוצר נפתח ונעשה בו שימוש.

מזל שלא רכשתי את היתר, מניח שאותו סגנון.

אין מניעה מלרכוש ציוד ב900 ש"ח +

...משהו לגבי זול זוגלובק (נקנקיות)
או.. הזול זה היקר.

פורסם
לפני כשעה, Opel Astra GSI כתב:

היתה לי אותה בעיה והתקשרתי עצבני לחנות שקניתי ממנה. התברר שלא הידקתי את הכבל חשמל למכונה. סיכוי נמוך שזאת הבעיה אצלך אבל כדאי לבדוק כדי לשלול...

משהו נוסף - במקום לזרוק אפשר להשתמש בה לקישוט. ילדים לא ישימו לב אם תחמם בסיר את הנקניקיות ותניח אותם במכונה לאחר מכן לשלוש דקות. הם יחשבו שזה מהמכונה ובסוף יגידו שזה יותר טעים ממה שמכינים בבית. מעולה למפעילי ימי הולדת קטנים 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...