Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לבדוק כי מנוע המאוורר תקין - צורך זרם ברמה נכונה.
לפעמים התקלה היא במנוע המאוורר,  קשה למנוע להסתובב עקב בלאי, והוא מתאמץ וצורך הרבה זרם.
דבר הגורם להתחממות חוטי החשמל והתכת המחברים של מנוע המאוורר.
צריך למדוד אם צריכת הזרם של המאוורר, תקינה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

אתה צודק אבל צריך למצוא חשמלאי רכב שיודע לבדוק את צריכת הזרם וגם את הנתונים של המפוח הפנימי.

ייתכן מאוד שהבעיה נוצרת גם בגלל התקנה לקוייה של הקונקטורים שגרמה למגע לא אידאלי.

@יוסף ליאור

פותח האשכול תעלה תמונה של רישיון הרכב ללא פרטים מזהים בכדי שנוכל למצוא עבורך מפוח או רק קונקטורים מתאימים.

כמה קילומטרים עשה הרכב מהיום שהרכב עלה לכביש ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

א. החוט האדום החשוף. בעל הרכב שלפני עשה מעקף כנראה נפל פין אחד אז הוא חיבר את זה ישירות לנגד בלי הקונטקטור

ב. גם הקונקטור של המפוח היה מנותק ויצאו ממנו שני חוטים שהתחברו ישירות למפוח 

ואז שנה אחרי שקניתי את הרכב קרתה התקלה שפתאום הפסיק המפוח לעבוד החלפנו לחדש וגם זה לא עבד אז החזרנו את הישן וראה שיש בעיה במינוס שהוא לא מקבל אפס אז הזמנו נגד חדש ובנתיים החוט של המפוח שהיה מפוצל חיבר אותו ישירות לאפס של הרכב והמזגן עבד מצוין אבל רק על הרמה הכי גבוהה ואז איך שהוא החליף את הנגד הדלקנו את הרכב המזגן התחיל לקצר עד אז המזגן אף פעם לא קיצר

שמנו לב אחרי זה שכשהוא חיבר את הנגד כנראה החוט האדום שהתפצל ישרות לנגד הקודם כנראה היה עדיין מחובר

ג. הרכב עשה 140 אלף היה במצב מצוין ועדין מטופל ושמור מאוד חוץ מהעניין של המזגן ששמתי לב שהרבה התלוננו עליו בניסן נוט

תודה רבה על כל העזרה 

פורסם

את הפיתרון לבעיה שלך כבר כתבתי. תחליף את הקונקטורים.

בהחלט אחרי 140K קילומטרים נגד המהירויות והקונקטורים ברכבים מסויימים מתבלים גם ללא סיבה מיוחדת.

איזה כייף לי :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

גם לי ניסאן נוט לשנתיים בעיה עם המזגן.

בעצתו של מרק קניתי נגד והבעיה נפתרה,

אבל עכשיו אחרי שנה נוצרה לי בעיה חדשה בקונטקטור של המפוח... חייב להחליף לחדש...

😬

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הקונטקטור? לא בא לי מוסך מורשה שיקחו אלפייה פלוס על פלסטיק קטן..

עריכה אחרונה על ידי אביavi
  • תוכן חדש...