Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אני סטונדט מעוניין לקנות רכב בתקציב של 20 אלף, אבל ממש לא מבין בתחום הזה, אשמח שתעזרו לי לקבל החלטה,
הדרישות שלי מהרכב בעיקרון רכב שחסכוני בדלק, אמין שלא יתקלקל כל פעם, וגם שהתיקונים שלו זולים ושאפשר לתקן בקלות,
בעיקרון מבחינת הנסיעות בחודש הקרוב אני אצטרך ליסוע פעמיים בשבוע מאשדוד לירושלים, ואחריי החודש הזה אני אתחיל ליסוע לרוב בעיקר בעיר , ככה שאני צריך רכב שיכול לסחוב מרחקים גדולים גם.
אני צריך אוטומט וגם אני מעדיף לא את הקטנות אני פשוט לא מסתדר עם מכוניות קטנות.
מה שהמליצו לי עד כה זה 

מאזדה 3
יונדאי אלנטרה
הונדה סיווק
רנו פלואנס דיזל
שברולט מאליבו
סובארו b4
פורד פוקוס
סקודה סופרב
פורד מונדאו

וולו s60

וולו s40

שברולט מאליבו

אשמח שתגידו מה דעתכם ומה מתאים לדרישות שלי תודה רבה על העזרה!!

עריכה אחרונה על ידי לא יודע73
פורסם

כמה קילומטרים בשנה בערך?

האם ידני בא בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
Just now, dorsht כתב:

כמה קילומטרים בשנה בערך?

האם ידני בא בחשבון?

היי סליחה שלא ציינתי, לא אין לי רישיון לידני,
וכמה קילומטרים בשנה קצת קשה לי לענות על זה אבל בעיקרון אני לא חושב שאסע יותר מידי, אתה יודע מידי פעם סידורים בתוך העיר לצאת עם חברים מידי פעם מחוץ לעיר, 
ככה שקשה לי להעריך אבל זה בעיקרון מה שאני צריך, בעיקרון הנסיעה לירושלים תהיה רק בחודש הקרוב, אבל בכללי אעדיף רכב שיהיה מסוגל להחזיק מרחקים כאלו, מה שכן אחריי החודש הקרוב כנראה שלא אצטרך ליסוע לירושלים פעמיים בשבוע.

פורסם

לפני 16 שעות, פיגו107שנת2010 כתב:

מבין כל הרכבים שרשמת, הייתי בוחר אך ורק במאזדה 3 (יש גם מנוע 2,000 חזקה) או הונדה סיוויק

האמת שלא כלכך אהבתי איך שהמאזדה 3 נראת, אולי אלך על ההונדה סיוויק, אשמח אם תוכל לפרט מה הבעיה בכל רכב אחר סתם שאדע למה דווקא ה2 האלו, כי אני לא מבין בזה כלכך.

• תוכן חדש...