Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנבין, אל מי פנית בבנק , מי הוא בעל הסמכות הכי בכיר שקבל מייל ממך עם כל הסיפור-והעיף אותך.

אם יש לך חשבון בבנק אחר  ויחסים אישיים , הייתי מציע להציג שם את הסיפור על מסמכיו  כדי לקבל הסבר ויעוץ ממוקד איך זה עובד אצלם, אולי ידעו לשים את האצבע על סיבת התקלה.  אולי שם תמצא קצה חוט.

פורסם

ההליכים מול הסניף מוצו... נסכם בכך
פניתי לעו"ד וביקשתי ולהלן תשובתו.

זה האישור שמקבלים

מנסיון שלי ,לא תקבלו מהם גם יותר

הבנק שלכם צריך למצוא את הכסף

הכסף עזב את גרמניה, מבחינתם הם עשו את העבודה

כל עוד הכסף לא חזר עם שגיאה או לגרמניה בחזרה, העבודה שלהם הושלמה

איפה הכסף מסתובב? זה כבר הבנק שלכם צריך לדעת

לצערי לא פעם ראשונה שאני שומעת או שיש לנו מקרים כאלה עם תיקים

שוב, הגרמנים מבחינתם העבירו את הכסף

מה שהבנקים בישראל עושים רחוק מלהיות חוקי....

צריכים לשבת עליהם ושימצאו את הכסף

המון בהצלחה

תעדכנו אותי כשיש חדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדכון,

כשיש קשרים לא צריך פרוטקציה.
הגעתי למי שהגעתי בפרמידה ואני לא יודע אם זה קרה בהשפעתו אבל הכסף "צץ" הבוקר
איפה הוא התחבא חודש? אני עוד אתחקר את העניין.

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 13.6.2023 בשעה 05:13, סולל הדרך כתב:

עדכון,

כשיש קשרים לא צריך פרוטקציה.
הגעתי למי שהגעתי בפרמידה ואני לא יודע אם זה קרה בהשפעתו אבל הכסף "צץ" הבוקר
איפה הוא התחבא חודש? אני עוד אתחקר את העניין.

מצחיק שאנשים פה "האשימו" את הבנק הגרמני

כאילו מה, איפה אתם גרים? כאילו שזה דבר חדש במדינת ישראל WAKE UP

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, roiei כתב:

אנשים פה "האשימו"

לא אנשים, אחד טען שהוא מאמין לבנק הישראלי, על פי נסיונו האישי.

היתר הסבירו שלהעברה בנקאית יש אסמכתאות רשמיות בנהלים מוסכמים בינלאומיים, שבעזרתן ניתן לעקוב אחריהם, ושאם מישה העביר כסף, הגיוני שהוא יספק אותן ולא יתעקש להסתפק במכתב, כדי שגם אם נפחה טעות אצל המקבל, הוא יוכל לתהחקות אחר הכסף.

בדיוק כמו שדואר ישראל מספק שירות רע, אבל אתה לא יכול לבוא אליו בלי מספר חבילה ולצפות שיאתרו את המשלוח שלך.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

והתחנה הבאה תהיה הממונה על הבנקים ותביעות קטנות

תחנת ביניים לפני המפקח על הבנקים הוא נציג פניות ציבור של הבנק.

רק לאחר שתקבל את תגובתו (או שלא יתן תגובה תוך זמן סביר), הפיקוח על הבנקים יתייחס לפנייתך.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אכן לשם מוען המכתב

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...